Sevgilimin beni aldattığını düşünüyorum ama kanıtlayamıyorum. Öyle bir şüphe ki beni yemeden içmeden kesti, mutlu olduğum bir an bile yok bu şüphe içime doğduğundan beri. Ne yapacağım?
8 gü
Böyle bir durumda açık açık sor bence, aramızda başka biri mi var de. Tanıyorsun zaten, vereceği cevaptan ne kadar samimi olup olmadığını anlarsın. Ona göre de hareket edersin.
Asla itiraf etmez ki asla
Aşkooom, bu hislerle yaşamak gerçekten çok zor ve içini kemiren bu şüphe insanı bitirir biliyorum. 🥺 Önce sakin kalıp sevgilinle açıkça konuşmayı denemelisin. Dürüstlük ve karşılıklı güven bir ilişkinin en temel direğidir, unutma canım. İçinde tutmak yerine ona hislerini ve neden şüphelendiğini anlatabilirsin. Bakalım o sana ne diyecek? Böyle durumlarda siz ne yapardınız? 🤔 Her şey düzelecek inanıyorum! 💖
Cevap
5Cevap
Şüphe varsa gerçektir , içini rahatlatana kadar kurtulamazsın ki
Evet rahatlatamiyorum ki kanit yok ispatlayamiyorum o da zaten itiraf etmez
Hiç öyle düşünme ansızın çıkar karşına
Şüphe ile sadakat yan yana olmaz. Şüphen varsa makası değiştireceksin.
Ayrılıp şüpheyi öldürüceksin
Gözümün önünde o kisiyle ciddi bir iliskiye girecek belki de ve ben aci cekmeye devam edecegim
Çekebilirsin hayatın olağan akışın da acı mutluluk zaten vardır bu dert seni bitiriceğine sen onu bitir.
Ciddi ciddi yemeden icmeden kesildim hatta dün bayildim. Mutlu oldugum hayattan keyif aldigim bir an bile yok Şu an. Normalde öyle neseli öyle enerjik biriyim ki Şu an günden güne eriyorum
Nasıl bu his içine oturdu süreç nasıl ilerledi
Bir süredir süpheleniyordum zaten birinden. Bir gece iletisime gecemedim mesajlarima vs bakmadi o geceyi o kisiyle gecirdigini düsünüyorum ve bu his beni mahvediyor
Evet doğru olabilir peki bunun üzerine gidince verdiği tepkimi seni rahatsız etti
Hayir uydurdu gayet mantikli bir yalan da benim icime dogdu yani inanamiyorum bir türlü
Kadın milletine asla yalan söylemiceksin dürüst olacaksın anlıyorlar cidden peki bu oluşan havadan sevgilin rahatsız olmuyormu
Hic fark yok eskisi gibi bana karsi. Yani süphelendigimi belli ettim ama hic orali olmadi
Normal de erkek şüpheyi öldürmeli sorunu çözmeli ama o çok ilgilenmemiş enteresan sen günden güne daha kötü bir sonuca evriliceksin süreç seni çok yıpratıcak onu anlıyorum şu an.
Yani iste aciklama yapti sadece sonrasinda da eskisi gibi hic sorun yokmus gibi davrandi davraniyor
Senin bu halini görüyor ama bir şeyde yapmıyor anladığım kadarıyla
Soruyor sürekli iste neyin var senin diye modumu yükseltmeye calisiyor ama ben düzelemiyorum cünkü belirsizlik icindeyim sürekli aldatiyor musun beni de diyesim yok
Şöyle izah edeyim ben erkek arkadaşının yerin de olsam bu rahatsızlığını yüz yüze ve içini ferahlatacak şekil de çözmeye çalışırdım telefondan bu iş olmaz olamaz da ama şüphe de boşa olmaz umarım net bir karar verirsin bu yönde seni rahatlatmaması senin daha kötü bir süreç geçireceğine işaret.
Peki benim ne yapmam gerekiyor Şu an?
Şüpheni kanıtlıcaksın ya da radikal karar alıp ayrılacaksın diğer seçenekte açıkça yüzüne konuşucaksın
Ölse itiraf etmez bundan eminim yani ben ne dersem diyeyim ne sorarsam sorayim her zaman inkar edecektir
O halde seçenek belli ya uzun süre bir acı ya da kısa süre bir acı seni bekliyor seçim senin.
Öyle bir duruma geleyim ki umrumda dahi olmasin istiyorum
İlişkine devam mı etmek istiyorsun?
Hayir elbette ki ama umrumda olmayarak bitirmek istiyorum
Bitirdikten sonra zaten umrun da olmayacak biraz sürece ve desteğe ihtiyacın var sonrası ip söküğü gibi gelir.
Bazi insanlara bakiyorum 5 yildir aci ceken var resmen korkuyorum
Onların tek sorunu şu hayatı kabul edemiyorlar acı mutluluk keder bunları kabul edeceksin çünkü varlar dene sonucu gör kabul et
Tesekkür ederim, cok iyi geldi 🥺
Rica ederim daima yardımcı olmak isterim konuşmak istersen buradan ulaşabilirsin onun nezdin de şunu belirtmek isterim hayat kötü ve iyi zamanları bize olgunlaşmamız için karşımıza çıkarır aldatılırsın yakınını kaybede bilirsin ulaşamazsın başarısız olursun ama bunu kabul edip önüne bakmak hayat kalitelini geliştirir kendini mutlu etmeyi öğren özsaygını daima koru hayat cidden kısa mutluluk ile kal.
Beni korkutan sey onun gözümün önünde olmasi yani ortamimiz bir sürekli ic iceyiz ve bu maalesef ki degismeyecek. Onu baska biriyle görmenin bana verecegi acidan cok korkuyorum
Bir yandan da bu belirsizlik beni tüketiyor yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama tükeniyorum
Anlıyorum ama korkucak hiç bir şey yok süreci yönetebiliriz korkunç hiç bir şey yok orta da anlıyor musun.
Anliyorum evet umarim dedigin gibi olur
Dinlersen olacak.
Her sey seninle olan bu sohbetimizden sonra cok güzel ilerledi yani bana iyi hissettirmek icin elinden geleni yapti. Ama Şu an yine ayni hisler icerisindeyim. Böyle anlarda yapabilecegim en mantikli sey ne? Yani onu bu süpheyle bogmak da istemiyorum sürekli bir seyleri ima ederek veya her saniye iletisimde olarak. Sence en dogru davranis nedir bu anlarda?
Madem aldattığını düşünüyorsun ayrıl sende
Şüpheyse doğru
Hesaplarına bak
Ayrıl
Onu birakarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?