Yıllar geçti. Takıntı demeyin, en ufak rahatsızlık vermedim. Aşkı bilmeyenler, inanmayanlar hastaymışım gibi yaftalarsa açarım ağzımı, yumarım gözümü
12 gü
Cevap
1Cevap
İmkansızların peşinde gidilmez
İmkansızı keşke hiç tanımamış olsaydım
Vazgeçmek istemiyorsun. Aşacaksın başka çaren yok
Bilsem böyle olacak sever miydim. Ben de istiyorum acısı bitsin ama olmuyor
Kafan çok boş ondan oluyor her dk düşünme fırsatı meşgul olsan emin ol aklına gelmez
Hayatım aşırı yoğun. En yoğun toplantıda bile aklımda
Hayatım oydu. Şimdi bana ait olmayan bir hayatta zorla kendimi kandırarak rol yaparak meşgul olsam ne fayda
Ondan daha güzelleri önüme çıktı iletişim kurmaya çalıştı benimle. Yok yani isteyemiyorum. Ondaki güzellik ve gözümdeki güzelliği çok başka ama sonuç ortada
Ne oldu abi niye ayrıldınız
Hiç kavuşamadık. Arkadaşlık flört gibi oldu ama ilk görüşte aşktı benimki. Tartışma kırıp dökme hiç olmadı. Sevemiyor beni içine sinmiyor hoş bulmuyor. Onun da suçu değil
4 dostum
Yani eğer onun hayatında kimse yoksa her hafta 1 kez en az onu ara ama seni seviyorum gel deme havadan sudan sohbet et komik konular aç sohbet onu sarsın eğer işler iyiye giderse arada iltifatlar et kendine alıştır 3 4 ay hiç ilişki teklif etme sana alışsın sadece sonra geri çekil sen çıkınca hayatında onun boşluk oluşacak işte şansının en yüksek olduğu zaman
Yok dostum ya. Keşke dediğin gibi olsa. 4 yıl sonra karşısına çıktım 2 kez yüz yüze buluştuk ve 2. Buluşmanın son buluşma olmasını ben istedim. Buluştuk yüzüne söyledim her şeyi. Ardından uzun bi son mesaj yazdım attım. Okudu yanıtladı. Geri dönmedim artık. O da diyor benim için en iyi kişisin ama sevemiyorum seni diyor. Zorla sevdiremem. Keşke dediğin gibi olsa ama değil. Zaten sürekli yazan dm kutusuna istekler düşen biri. Benim yokluğum acıtmaz koymaz ona
26 yaşında. Başkasını sevebiliyor. Benim tarzım tipim onluk değil. 26 yaşındaki kızların çoğu evlilik istiyor düşünüyor. 30dan sonra gelse neye yarar onlarca kişiyle flörtleşip geldikten sonra ne anlamı var
İşte durulmaz diye bitirdim kendi isteğimle seven benken
Şu unutamama bir de dalıp gidip o varmış gibi konuşma hayal kurma işi de bitse iyi olacak
Bundan bikaç ay önce olsa seni anlamazdım ama malesefki şimdi anlıyorum
Birkaç ay önce aynı soruyu sorduğumda hastasın takıntılısın gibi şeyler yazıp tacizci bile edecek kadar suçlayanlar oldu. Halbuki en ufak iletişim bile kurmadım rahatsız etmedim. Sevmedikleri sevilmedikleri için nefretleri var ve aşık birini görmeye tahammülleri yok
Nasıl bitti
Güzel başladı güzel bitti. O kadar çok seviyordum ki hala da seviyorum. Tartışmaya kırmaya bile kıyamadım. O da bana karşı sinirlenmedi kötü bitirmedi. Bu kadar saf masum sevip kavuşamamak acı
Neden kavuşamıyosunuz peki
Seni sevemiyorum elimde değil diyen birine ne yapılır ki. Suçu değil seçmedi böyle olmasını
Ne kadar süre görüştünüz
4 yıldır tanışıyoruz ama parça parça iletişimimiz oldu. İlk görüşte aşk benimki ama ona göre sıradan biriyim. Sevemedi his oluşmadı onda. Zorla da sevilmez sevdirilmez
Gizliden çıkcam bana mesaj at
Kutun kapalı i attım.
Xperim yetmiyo mesaj atamıyorum
Tkipleşince mesaj atabiliyosun heralde
Sen o acıyı bırakmayı seçmediğin müddetçe geçmez
Zamanla azalir
Zaman geçirmiyor yıllar oldu
Bende senin gibiyim ama yapcak bir şey yok
İnşallah bir gün terk etmeyecek şekilde geri dönerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmek hiç kolay değil biliyorum. ❤️ Aşkın ve özlemin gücünü anlıyorum, buna kimse takıntı diyemez ki. 🥺 Kalbin bu kadar derinden birini özlerken yaşadığın acı çok gerçek. Bazen kabullenmek zaman alıyor ama unutma, sen bu duygularınla çok değerlisin. ✨ Kendine karşı nazik ol olur mu? Bu süreçte neler iyi gelir sana sence? 🤔