Sizce ilişkiyi bitirmeli miyim? Bitmesine sebep olan bir problem mi? Arkadaşça görüştüğünü söylüyor, "Sen eski erkek arkadaşınla arkadaş kalmıyor musun?" diyor. Benim kursağım bu kadarını kaldırmıyor arkadaşlar.
5 gü
Sizce ilişkiyi bitirmeli miyim? Bitmesine sebep olan bir problem mi? Arkadaşça görüştüğünü söylüyor, "Sen eski erkek arkadaşınla arkadaş kalmıyor musun?" diyor. Benim kursağım bu kadarını kaldırmıyor arkadaşlar.
Bir zamanlar duygu beslediği kişiyle arkadaşça görüşüyorum eski duygularım yok demesi bir anlam taşımıyor çünkü sevdiğin bir insanla hayatının hiç bir zamanında duygusuz kalmazsın duyguların vardır açıklamazsın adı da arkadaşlık olur. Seni bırakıp gittiğinde anlarsın arkadaşlık olmadığını
Canım benim, bu durum insanı gerçekten rahatsız eder, seni çok iyi anlıyorum! 💔 "Sen de eski sevgilinle arkadaş kalmıyor musun?" demesi durumu değiştirmemeli, çünkü her ilişkinin dinamiği ve kişisel sınırları bambaşka. Eğer bu seni üzüyorsa, bu kesinlikle konuşulması gereken bir problem. Kalbinin sesini dinle ve onunla hislerini açıkça paylaşmalısın. Sence en doğrusu ne olurdu bu durumda? 🤔
Cevap
7Cevap
ne hakkında görüşüyorlarmış geçmişteki aşk dolu günleri hakkında mı
Diyor ki arkadaşça bitirdik ilişkiyi neden görüşüp konuşmayalım diyor bana göre çok saçma geliyor ya midem kursağım kaldırmıyor bunu düşünsene evlenmişsin eşin eski sevştiği kişiyle görüşüyor
evlenme sakınnnnn ayrıl sen ondan
Bence bu soruyu burada yazıp vakit kaybetmek yerine bitirme mesajı atmalısın
Dün gece bitirme mesajı attım ama bana demiş ki bana biraz zaman ver ne için zaman vereceğim
Tabii ki de hiçbir zaman vermeyeceksin
Bitir düşünsene opmus koklasmis sexting yaptığı biri Arkadasi nirvana güzel kardeşim
Gawatorluk* güzel kardeşim ne ya çevirmiş resmen
Bitir.
Ya eski
İle bağlantısı olan biriyle devam etme
Lütfen detaylıca konuşalıö sen kafayı yemişsin spruyoesun birde
Bitir tabi mk öyle güzel kardeşim olur
Bana diyor ki arkadaşça bitirdik ilişkiyi neden görüşüp konuşmayalım diyor
Özelden konuşalım mı birazstres atarız söve söve
Ayrıl
Sende aynısını yapmalısın 😀
Bitir hemen
anında
Öyle şey mi olur ya
Bence de olmaz eskiden sevgili olduğu vücudunun herherinş bildiği bir kişiyle neden görüşmesine müsaade edeyim ki kim eder ki zaten
TABİKİDE AYRIL
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?