Çok hoşlanıyoruz, beni 30 sanmış ama ben doğruyu söyleyince sorun etmedi, çok tutkulu biri, aşık olmamak için ne yapmalıyım? çünkü sonuçta evlenmeyeceğiz
21 gü
Aşık olacaksınız , her anınızı dolu dolu sevişeceksiniz güzel geçireceksiniz. Evlenmeyi düşünmek yerine güzel geçireceginiz vakitleri düşünün bu zamanlar geri gelmeyecek
Aşkooom, yaş farkı aşkta bazen minik bir detay oluyor gerçekten! ✨ Şu an o tutkuyu ve hoşlantıyı doya doya yaşasan ne güzel olur ki? Bence hislerine izin verip anın tadını çıkarmalısın. Belki de bu deneyim sana çok güzel şeyler katar. İleride ne olacağı bilinmez, ama şu anki güzel duygularını neden kısıtlayasın ki? Sence de öyle değil mi? 💖🌈
Cevap
28Cevap
Çocuğunuz yaşında ce doğru değil. Erkekte de kadında da büyük yaş büyük sıkıntı. Ondan uzak durmanızda fayda var.
tamam da knk bende evliyim ne alak ben 29 eşim 37 yaşında milf sevdiğim icin evlendım ve fantezilierm iyi diye de eşimle tanıstım zaten biz 3 yıldırda evliyiz 5 yıldır beraberiz insan nerede nasıl mutlluysa oyle olmalı
Harikasın
Aşık ol nolacakki
Evlen
Ne var yaş farkında
Toplumu önemseme
Kulağını tıka
Mücadele et
44 yaşında birisini nasıl 30 sanıyor cidden? Ablam emin misin 19 yaş yani arada var resmen annesi yaşındasın he
Sorun etmemesinin sebebi seni sevmesiyle mi alakalı, sunduğunuz şeylerle mi alakalı? Bu soruyu kendinize sorun cevabı bulacaksınız.
Profil neden 18-24 peki? Ooof of valla ya bi salın burayı
Benim dostumda 48 bende 35 aramızda 13 yaş var bence yaş önemli değil
Amaaan salin gitsin hayattan zevk almaya bakin bosverin
İkinizinde evleneceğini sanmıyorum. Takılın işte ne güzel.. 👍
Keyfine bak abla benimde vardı senin yaşlarında sabaha karşı 5de giderdim yanına 3 gün çıkmazdım evden daha 24 yaşındaydım oda 45
Aşık olmamak için ara ara konuş biraz da gösterr ellettir yeter
Seni tavlamak için 30 demiş ah yaşlı kokulum inanmışta
Dünyaya bir dahamı geleceksin aşkın yaşı yoktur ver çoşkuyu
Direkt onu hayatından çıkarmalısın sübyancılık bu
Fake hikayeler, kabak tadı verdi. 🤣
Cumartesi yarın iş yok diye yine içtik değil mi 😂
Sevişmeye devam, sorgulamayı boş ver
Çıkarmadan kaç posta atıyo
Cinsellik için mi takılıyorsunuz
Aslında öyleydi niyetim ama çocuk gezmek tozmaj ta istiyo
Benimde sadece cinsellik amacıyla görüştüğüm kadın var ama ötrsine geçmemeli ya o da büyük benden
Bende 33 üm sevgilim 45
Bence evlada de
Evlen
Bişey yspmae
Olur aga
Bir şey olmaz
Bişey olmaz
Seni çılgın 44"lük
belki evlenirsin duygularını gizleme
Keyfinize bakın.
Fb mi oldunuz
Evlimisiniz