23 Yaşımdayım ve hiç kimseyle ciddi sevgili olamıyorum?

İstesem yapar mıyım bilmiyorum. Ama cidden hevesim kalmadı. Tipsiz bir zarganaya 7 yılım gitti. Hem cinsel olarak beni kullandı. Hemde 7 yıl boyunca hiç işe girmedi hep paramı yedi benim burslarımı yedi yüzsüz gibi hep iyi mekanlara götürdü beni benim paramla. Hatta günde 7 kafe değiştirdiğimi biliyorum. Ben kredi kartımı veriyordum o ödeme yapıyordu. Kendimi kadın gibi hissetmek için bunu yaptım. Ki 4 yıl boyunca da bana etek dahi giydirtmedi. Cafelere gitmem yasaktı saftım o zamanlar hep faydalandı benden. Şimdi de etrafındakiler üstüne geliyormuş işe gir diye benim yüzümden işsiz kalmış beni suçluyor. Oysa onun hiç zamanı gitmiyordu ben saatlerce şehir değiştiriyordum. Zorla beni onun olduğu şehre getirttiriyordu. Otele gidiyorduk benim son kuruşuma kadar harcıyorduk. Bazen bırakmak istemiyordu yurtlarda kalıyordum. Bırakmıyordu beni. gidince de Saatlerce telefonda arıyordu yurda gittin mi diye. Yıllarca bunu ilgi zannettim ailem gibi gördüm onu hep. Mağazada çalıştım asgari ücrette çalışıyorum diye beni ezikledi sonra İyi bir şirkette işe girdim senin işin var benim yok diyerek onu kıskandı sürekli ağlatıyordu beni işe kendimi veremiyordum kovuldum işimden oldum. ama hep bu süreçte paramı da yedi. şuanda beni hiç takmıyor iş önemli diyor. 2 senedir aramıyor asla ben 1 kere anca arıyorum arada geri dönüyor. Ya da wpten yazıyor.
23 Yaşımdayım ve hiç kimseyle ciddi sevgili olamıyorum?