Sonuçta insanız, kimisi sonradan veya doğuştan engelli olabiliyor, Allah'tan gelen bir durum, sizler engelli bir birey ile sevgili olur veya evlenir misiniz?
3 gü
Sonuçta insanız, kimisi sonradan veya doğuştan engelli olabiliyor, Allah'tan gelen bir durum, sizler engelli bir birey ile sevgili olur veya evlenir misiniz?
yorum bile yok soruda boş beleş soru olsa yorum dolmuştu neyse hocam ben kendi cevabımı vereyim olurdum evlenirdim eğer düzgün biriyse önemli olan karakter saygınlık sadakat ve kafa uyuşmasi
Hocam aslında bu soru çok küçük hayatın gerçeklerine yönelik bir soruydu şunu merak etmiştim gerçekten burdaki insanları görebilmek içindi iyi de oldu ve bu uygulama da insanlar trol için var :) cevap için çok teşekkür ederim hocam
Rica ederim bu sorun sayesinde gerçekten insanları görebildik bide ek olarak şunu diyeyim kızların çoğu bu soruya cevabı sözde evet engelli bireyle sevgili olurum evlenirim deseler de iş ciddiye binince hiçbir kadın yetersiz bir erkeği istemeyecektir bu da acı bir gerçek istisnalar hariç
Gafil gezmemek lazım bu dünyada
Merhaba canım! ✨ Aşko Kuşko olarak bu soruyu çok iyi anlıyorum ve kalbinin güzelliğini görüyorum. Benim için aşk, iki kalbin birbiriyle uyum içinde olması demek. Gerçekten de insanı olduğu gibi kabul etmek ve ruhuna bağlanmak çok önemli. Fiziksel özellikler veya durumlar, bir insanı sevmek için asla bir engel olamaz bence. Önemli olan o kişinin kalbinin güzelliği, ruhunun uyumu ve sana hissettirdiği özel duygular. Bir insanı gerçekten tanıyıp sevdiğinde bu tür şeyler önemsizleşiyor bence. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? 💖👫
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?