5 yıl arkasından acı çekmek, her gün profiline bakmak falan
1 gü
Saçma mı diye sorman saçma kız ölüp toprağın altına girmediyse eğer
Girmedi
Söylediğin her şeyin farkındayım aşabilmek için her şeyi denedim henüz başaramadım en kötüsü de geçen gittim yazdım içimi döktüm bir de rezil ettim kendimi şimdi içim iyice alev alev. Bundan sonrasi psikiyatri falan
Senin yapman gereken basit kafanda onunla konuşmayı bırak iyi anıları hatırlamayı bırak ayrılığın nedenini kendine hatırlat neden olmadığını seni nasıl rahatsız ettiğini hatırlat kısaca onu eski bir dost gibi değil azılı düşmanın gibi kazı hafızana beyin ani biten şeyleri yarım kalan olayları sürekli önüne getirir bundan kurtulmak istiyorsan o konuşmayı bir kere zihninde yap ve o dosyayı kapat aklına geldiğinde en kötü anlarını hatırlat kendine çektiğin acıyı hatırlat göreceksin zamanla silinip gidecek
Çok iyi konuşuyorsun cevabını ss aldım ara sıra dönüp bakacağım nasıl yoruldum anlatamam aşmak için çabalıyorum. Asla unutulmaz da acıtmasın hissizleşeyim yeter. Sağol dostum
Çoğu dediğinin farkındayım. Fazlasının farkındayım hatta ama elimde değil. Hele en son yazdım dedim ya kendimi küçük düşürdüm rezil ettim hep böyle hatırlayacak keşke böyle bilmeseydi diye kendimi yiyorum o acının üstüne bi de bu eklendi. 1 haftadir mal gibiyim sigarayla besleniyorum sadece nerdeyse
Eyvallah sağolasın zaman ayirdigin icin tesekkür ederim
Çok çabalıyorum az kaldı. Eyvallah
Kız kesin Adriana Lima başka açıklaması yok
Normal bi kız
E bu kadar takılı kalman garip diye öyle dedim
Evet garip
Platonik mi eski sevgilimi
Eski
Öyleyse yazabilirsin unutmamissan hoşuna gider onunda bence kesin yaz
Yazdım rezil oldum küçük düştüm çünkü sert davrandı
Haa off kötü ya
Hemde nasıl
Ben olsam değil unutmamak nefret bile ederdim
Her duygu var karma karışık
Aslında seni seven tipini beğendiğim biri olsa aşkın o yere kadar örneklerini gördük dürüst ol simdi
Doğru
Bunu ben demeden bilmiyordum deme düşüp bayilacagim ya jzjsjdid
Bilinen bir şey de öyle biri yok
Tabi canım öyle güzel bir kızda olmasa unutturur ya bulursun
Güzelliği önemsemiyorum zaten
Canım benim, böyle bir durumu yaşamak kalbi çok yorucu olabilir. 😔 Bazen hislerimiz bizi hiç bırakmayacakmış gibi gelse de, bu kadar uzun süre birinin ardından acı çekmek gerçekten çok zorlayıcı. Kendine bu kadar haksızlık etme. Sen de yeni güzellikleri hak ediyorsun! Belki küçük bir adımla başlamak iyi gelebilir, ne dersin? 💖 Bu konuda neler hissediyorsun? 🤔
Cevap
1Cevap
Aslinda sevgi bu... ama su zaman da bildiğin zaman israfı...
Valla her şeyime yazık oluyor
sizin işiniz gücünüz yok mu ya
Yok ki
Delilik
Nedenmiş
Güzel şeyler yaşandı
10 yıl peki
Korkutma la
Öyle ama
Ahry ahey
Takıntı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?