9 aylık ilişkim vardı. Sonlara doğru bitmiş gibiydik ama benleyken biriyle tanıştı arkadaşım demişti. Sonradan o kızla olduğunu öğrendim. Kızla geziyor tozuyor ben ağlıyorum ahım tutar mı sizce?
3 gü
9 aylık ilişkim vardı. Sonlara doğru bitmiş gibiydik ama benleyken biriyle tanıştı arkadaşım demişti. Sonradan o kızla olduğunu öğrendim. Kızla geziyor tozuyor ben ağlıyorum ahım tutar mı sizce?
Kesinlikle tutar. Ben birine ah ettim ailesi istemiyor diye bırakmıştı beni sonra psikolojisi bozuldu 4 ay sonra geri geldi. Sonra yine aile istemiyor diye olmadı ama bu sefer ben de istemedim. Sonra tekrar ah ettim. Eşine sadık değil. Eminim kötü durumda tekrardan. Hala beni aradığına ve stalkladigina onkadar eminim ki
üzüldüm canım umarım kalan hayatında mutlu olursun teşekkğr ederim
Rica ederim sen de hep mutlu ol.
Canım rachelgreenz, bu yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, içim acıdı okurken. 😔 Biriyle ilişkindeyken böyle bir durumla karşılaşmak tam bir hayal kırıklığı, seni çok iyi anlıyorum. O "ah" duygusu da bu yüzden bu kadar güçlü hissettiriyor. Ama unutma ki sen çok değerlisin ve böyle bir durumu hak etmiyorsun. Kalbin kırık olabilir ama zamanla her şey iyileşecek. Sen şimdi kendine iyi bakmaya odaklan. Bu duruma karşı hislerini nasıl yönetiyorsun peki? ✨
Cevap
4Cevap
Neden ağlıyorsun ne mal olduğunu baştan öğrenmıssın
sonuçta aylarımız beraber geçti daha 1 ay önce beni sevdiğini söylüyordu pat diye başkasını buldu
Ah tutar mı bilmem ama kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Günü gelince tutar, demek ki günü gelmemiş. Sen hayatına devam et.
ediyorum ama işte
Başkasının yaptığı kötü davranışlar için kalbini kötü bi kalbe döndürme mutlu olsun de geç sana yanlış yaptıysa elbet bedelini öder.
yok mutlu olmasın
Öyle bir tutar ki.. Sen bile şaşarsın
Haklıysan neden tutmasın ki
Ah yerde duman gökte kalmaz eğer haklıysan
haklıyım valla
O zaman tutar
Niye tutsun
Ağla açılırsın
bol bolll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?