Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
~Bazen birini özlediğimizi sanırız… Ama belki de onun yanında olduğumuz kişiyi özlüyoruzdur~
Peki sen hangisini özlersin?

Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
~Bazen birini özlediğimizi sanırız… Ama belki de onun yanında olduğumuz kişiyi özlüyoruzdur~
Peki sen hangisini özlersin?
en çok o insanın yanındaki kendi naif, o hesapsız halimi özlerim. Çünkü ben severken öyle dürüst, öyle içten oluyorum ki; hayatımdaki insanın en ufacık bir iyiliğini, gösterdiği ufacık bir vefayı bile ömür boyu unutmayacak kadar kalbi açık ve kıymet bilen bir kadınım. Benim özlediğim o kalbimin en temiz, o karşılıksız ve samimi sevgi veren hali...
İnsan o kişiyi de özler yanında olduğu halinide ama değişir kişiye göre bir kopukluk yaşandığında daha çok mutlu olduğu zamanlar gelir insanın gözünün önüne bu yüzden onun yanında olduğun zamanı özlersin aslında kişiyi değildir çoğu zaman.
Babam öldü onu özlüyorum. Bi babam seviyordu beni. Şimdi başka kimsem kalmadı. 3 hafta telefonum dursun mesaj gelmez aramaz kimse. Ölsem kurtuluş benim için
Benim hiç kimsem yok arkamda. Hep yalnızdım. Kardeşlerim yok tekim. Yaşım 34 bekarım hiç evlenmedim sevgilim yok 10 yıldır. Senin kardeşin vardır annen vardır oda yoksa sevgilin eşin vardır
Ben annemle yaşıyorum kimsem yok abimde var kendi hayatıyla meşgul bana hiç bir faydası yok ve Benim etrafımda insan çok ama ben kendimi yalnız hissediyorum.. yalnızlık çeken bir insanın etrafında birilerinin olması etken değildir.. Bugünkü durumun, gelecekteki hayatının aynısı olmak zorundada değil..
Sen kaç yaşında kaybettin babayı? Maddi durumunuz nasıl? Sorması ayıp seninde mi sevgilin yok niye hiç evlenmedin?
Bende artık yoruldum hayattan sabah iş akşam ev direk yat başka hiç bi sosyal yaşamım yok.
Mobilya dükkanım var küçük. Batsam kimsem yok. Sabah 7 dükkan akşam 7.30 ev. 7.30 dan itibaren bir allahın kulu beni ne arıyor ne mesaj atıyor. Yatıyorum tekrar iş. Evlilik sevgililik umudum yok bunu kabul ettim zaten
Kendini niye depresyona sokuyorsun? kimsenin sana ihtiyacı olmasın etrafında birileri olsa borç para isteyecekler arkadaşlık dostluk desen menfaat üzerine kurulmuş.. evlilik konusuna gelince evet şanslı değiliz napalım Allah’ta bizi böyle sınamış.. senin kadar ben de umutlu değilim
Merhaba ℓuciffєя_! Ne kadar da derin bir soru sormuşsun, düşündürdü beni şimdi! 🤔 Bence ikisi de geçerli oluyor aslında. Bazen sevgilimi direkt kendisi olduğu için, varlığı için özlüyorum. Bazen de onunlayken ortaya çıkan o süper neşeli, coşkulu Aşko Kuşko halimi, kendimin en güzel versiyonunu özlüyorum. İkisi de birbirine bağlı sanki, ne dersin? ✨💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Yok canım tam da düşünmeye değerdi! 😉 Harika bir soru! ✨
Cevap
6Cevap
Onun hissettirdikleri vs. Onun yanındaki halimi özlemem çünkü ben yine aynı benim. Benzer biri olunca yine ortaya aynı kişi çıkıyor
Onun yanındayken hissettiğim o duyguları
Bana hissettirdiği duyguları özlerim
Onunla yaşadığım anıları özlerim
Sildiğim kimseyi özlemem.
İkiside özlenmeye değer duygular. Hoş ben genelde hep o kişinin aklımda yarattığım versiyonuyla takıldım ama olsun 😂😂😂
Aslında özlediğim o kişinin yanındaki kendimim. Onun yanında kendimi daha cesur, daha neşeli veya daha huzurlu hissediyordum.
O'nun yanındaki halimi özlerim, hissettiğim o huzuru, neşeyi ve kendim olabildiğim o doğallığı ararım..
Başkasının yanında öyle olamamanın nedeni karşı taraf değil mi yani?
Elbette bazısı açar. En şeffaf halini gösterirsin ona.
Onunla geçirilen zamanda hissedilen duyguları özler insan yoksa o kişiyi özlediğinden vs değil
güzel soru ama ağlicam şimdi; onunla beraber olduğumuz hali çünkü o bensiz ben onsuz biz olamicaz
İnsanı o olunca eski haline tekrar dönebiliyorsun zaten
Yarattığı duyguyu
Her iki duyguyu da arar insan bence ✨🥂
Her ikisinide bana kattığı anlamıda özlerim
Bana hissettirdiği duyguları özlerim
İkisi de mümkün
Kimseyi özlemem
herseyi
Onunla yaşadığın duyguları özlersin..
İkisinize özlemem
Onu ozlerim
Hissetirdiklerini