15 yasindaki kiz kardesim tutuklu sevgilisini beklemek istiyor, abla olarak ne yapmaliyim?

14-15 yaşında kardeşim var birkaç ay önce sevgilisiyle birliktelik yaşamış, annemler şikayetçi oldu, sevgilisi 16 yaşında, tutuklandı ama kardeşimin durumu şu an çok kötü. Ben onu seviyorum diyor, başka bir şey demiyor, rızasıyla olduğunu söylüyor ve şikayetçi olmuyor. Ne yapmamız gerekiyor, her geçen gün daha kötü oluyor, kendine zarar vermesinden de korkuyoruz, zamanında yapmışlığı var ama galiba çocuk da onu seviyor, çıkınca evlenmeyi düşünüyormuş. Ne yapmamız gerekiyor şu an, ben annemlerle konuşsam beni dinlemezler ama kardeşimin haline çok üzülüyorum. Yaşından normalde çok olgun bir kızdır zaten ve çocuğu unutabileceğini hiç sanmıyorum, sevgilisi de unutmasından korkuyor, karşı tarafın ailesiyle de konuşmuş galiba. Bu çocuk ne kadar yatar bilmiyoruz, çıkana kadar bekleyeceğim diyor. Benim bu durumda bir abla olarak ne yapmam lazım, ikisini konuşturacağım zaten her türlü, çocuğun ablası da tamam dedi, sevenlerin arasına girmek de istemiyorum ama bu işin sonu ne olacak hiç bilmiyorum.
15 yasindaki kiz kardesim tutuklu sevgilisini beklemek istiyor, abla olarak ne yapmaliyim?