Kız kardeşimi uygunsuz anında yakaladım ne yapmalıyım?

Selam Millet. Kendimden kısaca bahsedeyim 22 yaşındayım ve bir firmada özel güvenlik olarak çalışıyorum. Kız kardeşim ise 17 yaşında 12. sınıfa gidiyor. Kız kardeşimle aram her zaman iyidir. Ben abisi olarak isterse almaya, yedirmeye ve gezdirmeye çalışıyorum. Ona telefon bilgisayar bile aldım. Yani kısaca aramız çok iyi.2 Hafta önce bir hayvanlık yaptım ve 2 haftadır benle konuşamıyor. Tam 2 hafta önce Cuma günü iş yerinde mesai olacak diye saat gece 3 te eve geleceğimi söyledim. Ama olmadı ben de eve dönerken içimden "şu zilliye bi süpriz yapim yavv" diyerekten ikimize gelirken köfte yaptırdım. Eve geldim, kapıyı açtım evdeki herkes uyuyor. Hiç üstümü değişmeden kardeşimin odasına yürüdüm kapısını tıkladım cevap vermedi. Uyuyor herhalde diye düşünüp kapısını açtım ve uygunsuz bir şekilde gördüm. Hemen üstünü örttü. Çok utandı kıpkırmızı oldu. Ben de anladım salağa yataraktan mesai yok gel köfte aldım yiyek dedim. Sesi titreyerek tamam abi sen çık geliyorum dedi. Ben mutfağa giderken ağladığını gördüm. Sonrasında hiç bişey olmamış gibi yemek yedik. Suç bende ne olursa olsun o şekilde girmemeliydim. Tam 2 haftadır o utancından yüzüme bakamıyor ben de utancımdan yüzüne bakamıyorum. Hiç konuşmuyor bile benimle. Benden tiksiniyor gibi geliyor. Kız kardeşim beni resmen depresyona soktu ondan nasıl kibarca özür dileyebilirim veya aramızı nasıl düzeltebilirim? Onun böyle yapması beni çok üzüyor. Farkındayım uzunca yazdım ama çok kötü bir durumdayım kendim için demiyorum onun için (Çok utanıyor hala beni görünce kızarıyor). Ben onun abisiyim lütfen yanlış anlamayın. Benle hiç konuşmuyor ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

Kız kardeşimi uygunsuz anında yakaladım ne yapmalıyım?