Yurttaki oda arkadaşlarımla Instagram olayı ve misafir krizi sonrası haksız olan ben miyim?

Yurtta üç kişilik bir odada kalıyoruz ve oda arkadaşlarımla çok yakın arkadaşız. Final haftasında oda arkadaşlarımdan biri, eski oda arkadaşlarının odaya yaklaşık 1 saatliğine geleceğini söyledi. Ben de buna tamam dedim.

Aynı gün yemek dönüşünde sınıf arkadaşlarımdan biri benden Instagram'da bir gönderi paylaşmamı istedi. Ben de gönderiyi yakın arkadaşlar hikâyemde paylaşıp sınıf arkadaşlarımı etiketledim. Bunun üzerine oda arkadaşlarım beni Instagram'dan sildiklerini söyleyerek şaka yaptıklarını iddia ettikleri bir tepki gösterdiler. Bu durum beni rahatsız etti ve aramızda gerginlik oluştu.

Daha sonra sınıf arkadaşlarımın odama gelip birlikte ders çalışması planlanıyordu. Ancak oda arkadaşımın misafirleri beklenenden çok daha uzun süre kaldı. Yaklaşık 1 saat denmesine rağmen gece 00.45'e kadar odadaydılar. Bu nedenle arkadaşlarımı çağıramadım ve final haftasında ders çalışma planım aksadı.

Misafirler odadayken fazla iletişim kurmadım çünkü hem yaşanan olay nedeniyle kırgındım hem de ders çalışamadığım için sinirlenmiştim. Misafirler gittikten sonra oda arkadaşlarım benim ilgisiz davrandığımı, yanlarına oturmadığımı ve gözlerinden düştüğümü söylediler. Şu an benimle konuşmuyor ikisi de ki ben bu kızların her anlarında, özellikle diğer arkadaşını çağırmayan arkadaşımın her anında yanında oldum, destek oldum, herkes beni kötü ilan ederken bile ben onun yanında durmayı bırakmadım
Yurttaki oda arkadaşlarımla Instagram olayı ve misafir krizi sonrası haksız olan ben miyim?