Arapça diline kutsal dil diyor ben arapları sevmiyorum müslümanım ama arapça benim için kutsal bir dil değildir sırf peygamber efendimiz oraya indi diye arapça yı kutsal dil olarak kabul edemem ben İslam bütün dünyaya indi sadece arapların olduğu yerde başladı o yüzden ben Özgür Özel'den gıcık kapıyorum sırf dinci kesimlerden oy almak için yaptığına bak chp kemal kılıçdaroğlundan sonra bunu çok aradı mı da bunu seçtiler
Ben bu Özgür Özel'e gıcık olmaya başladım takipten de çıkardım Instagram'da haklı değil miyim?
Nerenizden anlıyorsunuz bilemiyorum ama " Arapça Kutsaldır " diye bir açıklaması yok, görmediğiniz okumadığınız şeyi nasıl iddia edebiliyorsunuz? Ben Müslüman bile değilim, Araplardan ve Arapçadan da nefret ederim, emin olun benden çok nefret edemezsiniz. Ama bir insanı söylemediği bir şey yüzünden de yargılayamazsınız. Evet, bu insan bir Müslüman ve İslamiyete, Kuran'a inanıyor. Eee inandığı kitabın dilinin de Arapça olduğunu söylemiş, ne var bunda? Kutsal mı demiş ki atıp tutuyorsunuz? Arapça tabela beni rahatsız etmiyor ayrıca, ülkeye 10 milyon Arap dolduranlar rahatsız olmuyorsa ben bir tabeladan niye rahatsız oluyormuşum? Ayrıca körfez ülkelerinden sürekli para dilenen bir ülkeyiz ve körfezin Arapları da turizm amaçlı sıklıkla geliyor yani Arapça aslında turistik bir dil durumunda aynı zamanda. Neyse, Kemal Kılıçdaroğlu eleştirilirken bu partinin başına Atatürk de gelse eleştirirler demiştim, yanılmadım. Kılıçdaroğlu gitsin oy verelim diyenler vardı, ee gitti şimdi geleni beğenmiyorlar, bu isim gitsin bir başkası gelsin sanıyor musunuz onu beğenecekler? Gözünün üzerinde kaş var çünkü, Rizeli olmayınca, Kasımpaşalı olmayınca olmuyor demek veya dün küfür ettiğinin bugün yanında olmayınca, eğilip bükülmeyince yaranılmıyor bu millete. Kabak tadı verdiniz artık, kendi desteklediklerinizin yanlışlarını görmeyip başkalarına pislik atmakla olmuyor bu işler.
ARAPÇA KUTSALDIR demiyor, kutsal kitabın dili diliyor arada fark var. Arapçayı değil, kendi inandığı kitabı övüyor bir yerde ee inancıdır, herkes kendi inancını övmekte de haklıdır. Arapçanın kutsal olmadığını Araplar bile bilirken başkasına bu iftirayı atamazsınız. Gazete öyle yazmıyor, siz yorumluyorsunuz.
Bu chp hala müslüman taklidi yaparsak bize oy verirler kafasında halbuki bu millet seni islam düşmanı olarak kodlamış ne gerek var böyle gerici gerici açıklamalara? Büyük Atatürk yaşasaydı bu adamı astırırdı bir insanda hiç mi milliyet şuuru olmaz yahu?
Bunu söylediğimiz zaman, bizi AK Troll ilan ediyorlardı. AKP'nin kitlesi nasılsa, CHP'nin kitlesi de öyle. Al birini vur ötekine.
Siyasilerin derdi hiçbir zaman halk olmamıştır. Allah, kitap, bayrak ve hatta Atatürk'ün adını kullanarak paraları ceplediler, koltuklarına çakıldılar, oyları topladılar.
Bugün gelinen tablo, bunu zaten net bir şekilde ortaya koyuyor.
Chp liler de şu an Özgür Özel i eleştiriyorlar ama dönmüyorlar ki ben Ümit Özdağ a oy vermek istiyorum oda senin ve benim oyumla kazanamaz ki halkın chp den de dönmesi lazım
Zor. Daha halkı AKP aşkından vazgeçiremedik, CHP aşkından mı vazgeçireceğiz?
Bu düzen böyle geldi ve ne yazık ki böyle gidecek.
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bende Özgür Özel niye bu kadar üzgün diye düşündüydüm, meğerse sen takipten çıktın diyemiş... ama sana katılıyorum... dur ben hem çıkarıp hem engelleyimde üzüntüden ağlasın
Ben ırkçıyım ve Arapları sevmiyorum ayıdan post araptan da dost olmaz derlermiş chp nin içinde böyle adamlar olduğu sürece çok yazık birde kemal kılıçdaroğlunu beğenmedik zamanında
@nicksevmeyenadam61 aynen öyle, samimi değil müptezeller. Fransızca tabelalı kafelere koşa koşa giderler akıllarına vatan millet gelmez, Arapça söz konusu olunca başlarlar kin kusmaya. Din düşmanlıklarını başka türlü ifade edemedikleri için, dile takılmış pısırık ezikler
@Oluştur en azından Antalya taraflarında yabancılar ülkeye döviz getiriyor allah için Araplar ne yapıyor ya ülkenin parasını sömürüyorlar biz din düşmanı da değiliz Arap düşmanıyız