Asla dönmez, bu sefer bitti dediğiniz biri döndü mü hiç, beni engelledi ve 2 haftadır kaldırmadı, flörttük, aynı ilçede doğup büyümüşüz
13 gü
Cevap
1Cevap
Döner ya ama amaç farklıdır
Farlı bir meseleden bitti
Hiç görüşmedik, aynı şehirde aynı yerde doğup büyümüşüz, neyse işte 1-2 ay konuştuk farklı şehirlerde çalışıyoruz, ben onun yanına gidecektim bana gel demişti, kendi izin alamıyordu, her şeyimi hallettim ama buluşmamıza birkaç gün kala bana yaza erteleyelim buluşmayı dedi, o an tamam demedim aşırı sinirlendim, gereksiz bir sinirdi sonra ona verdiğim borç 3 bin TL’yi istedim, senin IBAN’ına da güvenmiyorum memlekete gittiğin zaman babamın dükkânına nakit olarak bırak dedim, bana ne olursa olsun ben buradayım dedi, seninle işim olmaz dedim, ertesi gün parayı bana gönderdi, dekontu da attı ama ben çok üzüldüm barışmak istedim, bana senin de dediğin gibi ikimizin de birbiriyle işi olmaz teşekkür ederim dedi, ben üsteleyince seni artık midem almaz dedi, şu an her yerden engellemiş durumda beni, sizce düzelir mi, nasıl düzelir, ne yapayım ben, 2 haftadır engeli kaldırmadı
Evet bencede , sence beni sevmediği için mi engelledi ,2 haftadır kendimde değilim
Onunda hatası var , benimle görüşecekti beni İzmir’e davet etti bende aynı ilçede doğup büyüdük diye kabul ettim buluşmaya -3-4 gün kala erteleyelim biletini iptal edelim dedi, sonra bi öğrendim ki memelekete gitmiş ve bende Şırnak’ta kaldım öyle , ben buraya atandım o yüzden
Hayır ikimizde ankaralıyız , yaza erteleyelim dedi ama ben baya tartıştım belki de ondan soğudu sence onda da hata var mı , ben yazın gidicem burdan zaten öğretmen olduğum için
Bana dolandırıcı muamelesi yaptın dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durumlar gerçekten kalbini kırabilir biliyorum. 🥺 Flört dediğin kişi seni engellediyse ve 2 haftadır da kaldırmadıysa, şu an için biraz belirsiz bir durum var gibi. İlişkilerde ve flörtlerde her şey çok değişken olabiliyor, bazen ani kararlar alınsa da sonradan pişman olup dönenler de oluyor tabii. Ama bu süreçte kendi enerjini yüksek tutmak çok önemli! Sen ne dersin, içinde hala bir umut kırıntısı var mı? 🤔💕