1 yıllık güzel bir ilişki idi ailesi istemiyordu bu yüzden çok aklımız karıştı tartıştık ayrıldık ama hep birbirimize döndük yapacağız halledeceğiz dedik 1 hafta önce yine ayrıldık benden gizli tiktok kullandığını öğrendim kızlara falan yazmamıştı öyle videolara falan bakmış ama kendisini çok suçlu hissetti ben hiçbir şeyi hak etmiyorum seni hak etmiyorum falan dedi sonrasında ise zaten olmayacaktık ailem sorun çıkartıyordu ne kadar denesem de yapamadım gibi şeyler söyledi ben de ayrıldım. bugün bir sebepten ötürü bir konuşma geçti aramızda çok soğuktu ve sanki hiç sevmemiş gibiydi ben de numaramı değiştirdim uzaklaştım ama bir gün beni özler mi yazar mı sizce merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya seni bir gün özlese ne değişicek. Egon mu tatmin olucak? Ya da sana yaşattığı acılar mı dinicek? İnan bana beni özler mi, beni düşünüyor mudur, pişman mıdır gibi şeyleri düşünme lütfen. Seni önceliği yapmayan, ailesinin kuklası olan bir erkeği düşündüğüne değmez. O çocuk adam değilmiş, seni de eğer gerçekten sevseydi alırdı ailesini karşısına siz istemiyor olabilirsiniz ama ben onunla bir hayat kurucam dediğinde ailesi ne diyecekti? Oğulları neticede er ya da geç kabul ederlerdi seni. Ama çocuk seni zaten çok aman aman istemiyormuş. Aileyi de bahane edip şutladı. Sana tavsiyem ailesinin ya da çevresinin lafı ile hareket eden erkekten arkana bakmadan kaç
Doğru ailesinin zaten istediği akrabaları olan bir kız var sürekli onun lafını açıyorlar ister istemez aklına girmişlerdir söylediklerinde çok haklısın ama canım yanıyor
Aynısı benim başıma geldi. Bir kızla flört etmişti benimle beraberken hatta ailesinin tanış dediği kızla gidip tanıştı. Ben öğrenip ayrılmaya kalkınca beni seni seviyorum, yalvarmalar nasıl ama seviyor zannettim. Ailesinin bir lafı ile beni bıraktı. Canın yanıcak ama dünyanın sonu değil inan bana eğer evlenseydin ailesi senin her şeyine karışırdı. Dua et böyle bir adamla evlenmedin. Her yerden çıkar, anılarınızı varsa fotoları ve eski mesajları hemen sil. Bu da sana bir ders olsun. Kukla bir erkek gördüğünde bu tecrübeni baz alıp ona göre erkek seçersin. Önce kendine yatırım yap sen yol uzun kıymetini bilecek, sağlıklı bir ilişki nasip olsun sana inşallah
Benden sana tavsiye dönücek olursa lütfen öyle bir gurur yap ki seni bu duruma düşürdüğü için ona dönme. Unutma bir kere bırakan bir daha bırakma olasılığı çok yüksektir. Böyle erkekler ancak seni oyalar.
Her şeyi dediğin gibi sildim numaramı değiştirdim konuşmalar fotoğraflar hiçbir yerden de ekli değil zaten o kadar zoruma gitti ki onun için o kadar emek verdim benim gözlerimin içi ışıldardı harikaydım resmen geçen sene bu sene aynaya bakmak bile gelmiyor içimden bütün ışığımı söndürdü sevgime yazık etti nereden tutsam elimde kalıyor
Haysiyetsiz, şerefsiz herif bak bu var ya senle ne yaşadıysa gidip koşturup ailesine anlatıyordur. İşine göre davranıyor. Benim de çok zoruma gitti ama İnan geçiyor. Sen bir şey kaybetmedin aksine kötü bir geleceğin olucaktı. Sen kendi güzel geleceğini kazandın ondan ayrılarak :)
Kendine derhal bir hobi edin imkanın varsa :)
Spor salonuna gitme ya da fiziksel bir aktivite yapıp kendine güzelliğine fiziğine, kültürüne yatırım yap. O canım bir gün gördüğünde ne kaybettiğini anlar. Sen çok güçlüsün benim gördüğüm. Çoğu kızın harcı değil öyle her şeyini silebilmek. Sana güveniyorum. Kendine yatırım yap. Ben ilk zamanlar deli gibi spor yapıyordum ona olan kızgınlığımdan o kadar iyi geldi ki
Açıkcası ben de ileriyi düşünürken çok kötü hissediyordum ailesiyle nasıl yaparım diyordum ben tesettürlü değilim ama açık kıyafetler de giymem hiç hep kapalı giyerim ailesi ille de tesettürlü olsun istiyormuşlar tamam dedim istediğim bir şey zamanı gelince tesettüre girerim dedim ama tesettüre girince de öyle heryerde çalışamam dedim hatta çalışmasam daha iyi olur dedim ama olmaz çalışman lazım dediler çok saçma düşünceleri var
Beni görsen çok güzel bir kızım fiziğim de yüzüm de hatta çocuk bana nasıl baktın sen diyip duruyordu annesi de beni görünce hep çok güzelsin diyordu ona da çok güzel bir kız vesaire diyordu ama enerji mi derler ne derler o kadar düştü kötü oldu ki bende kendimi tanıyamıyorum
Çünkü bu tip küçük insanlar menfaat odaklı, bunların bazılarının kapanması bile menfaate dayalı. Çok net bir kural aileler kültürel açıdan birbirine denk değilse olmaz. Ben önce erkeğin ailesine bakarım. Aile eğer senin ailenle uyumlu değilse net sıkıntı çıkar. Ama karşında adam gibi adam olsa her şey hallolur da öyle erkek sayısı çok az.
Nereli bu çocuk?
Ağrılı ama doğma büyüme Kocaeli
Sen nerelisin?
Doğma büyüme kocaeli de olsa o oranın insanı canım inan bana onu o kültüre uyumlu aile yetiştirdi. Sen kendi dengini hatta seni geliştiricek bir erkeği bulmaya çalış. Aşkmış sevgiymiş yalan. Saygı duyulan, çalışkan ve karakterli bir erkek denk gelir inş sana bir şeyler katıcak aynı zamanda destekleyecek erkek bul :)
Ben giresunluyum dediklerinde çok haklısın artık aşk sevgi aramıyorum gerçekten moralim o kadar bozuldu ki hiç yanlış yapmamama rağmen yanlış insan ilan edildim kendimi toparlamam lazım tekrar yazacak biliyorum ama şu an kalbimi ne kadar kırdığını anlamasa da o gün geldiğinde çok iyi anlayacak ama her şey için geç olacak
Şimdi değilse ne zaman şimdi değilse hiçbir zaman bak bunu kendine felsefe edin. Zamnında kıymetini bilmemiş. Senin adına seviniyorum ama böyle bir tecrübe edindin unutma :)
Acı bir tecrübe ama çok teşekkür ederim iyi ki varsın 🙏🏻🤍
Rica ederim, Allah iyilerle karşılaştırsın seni bitanem aynı yollardan geçtik. Senin içine su serpildiyse ne mutlu 🙂
Çok teşekkür ederim inşallah Allah senin de karşına çok iyi insanlar çıkartır 🙏🏻🤍
E zaten artık bitmiş gibi bu ilişki Yani sence bir arada bunun geri dönüşü olur mu Tabii inek içten Kişiye göre değişir Eğer sana karşı bir şeyler hissediyorsa geri döner ama döneceği de zannetmiyorum
Kaypak herifin tekiymiş. Bu gibi erkekler kukla oluyor. Annesi şu iyi kızmış bu olsun der manavdan alır gibi alırlar. Basitrezsiz adam bu
@Melmer200 bencede
büyüyle anca