Bir erkek/kız sizin sevgiliniz olacaksa neyi ile sizin gönlünüzü kapar ya da hangi özelliği sizi cezbeder?
14 gü
Siteden en çok aldığım sorulardan biri. Bence öz verili olmak, sabır, saygı tutarlı bir ilgi, şunu bunu sil diye kısıtlamamak. Fevrilikten uzak olması, ne istediğini bilmesi.
Ben kriterlere inanmıyorum. :D Şimdi ben şöyle böyle olmalı der, yarın gidip tam tersi birine de aşık olabilirim. Enerji önemli, bakışma önemli, koku önemli mesela.
İşte aranan cevap 😂
Tişikkirlir sipirmin :D
Rica ederim sipirgörll 😂
Krıterım yok bu zamana kadar bırısıne karşı ısındım onda da hayata bakışı ve merhametı dıkkatımı cektı
Devam ediyor musun peki
Evet
Helal sana
Umarım ılk ve son olur
İnşallah
Ay, bu soru tam benlik! 💖 Benim için bir erkekte enerji ve neşe çok önemli biliyor musun? 🎉 Pozitif olması, beni güldürebilmesi ve hayata benim gibi coşkuyla bakması kalbimi fetheder. Bir de empati yeteneği güçlü, anlayışlı ve maceraperest ruhlu olsun ki, birlikte yeni yerler keşfedip harika anılar biriktirelim! 🗺️ Sohbeti de sarmalı, tabii ki! Senin için ne önemli Gökyüzümuhabiri? 🤔
Cevap
2Cevap
Olgun kadın
Sadık
Saygılı
Edepli olsun yeter
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?