Önceleri evlenmeyi, çocuk yapmayı çok istiyordum. Birini tanımaya başladım sevgili olduk, ciddi düşünüyorduk ama şu an evlenmek istemiyorum. Hayatıma aldığım kişi yüzünden mi böyleyim
14 gü
Önceleri evlenmeyi, çocuk yapmayı çok istiyordum. Birini tanımaya başladım sevgili olduk, ciddi düşünüyorduk ama şu an evlenmek istemiyorum. Hayatıma aldığım kişi yüzünden mi böyleyim
Şu zamanda evlenilmez zaten. Çünkü insanlar çıldırmış durumda. Güven yerlerde geziyor artık. Çok kötü bir zamandayız. Evlenip hergün stress çekmektense hiç evlenmeyip mutlu yaşamak en güzeli. Mahkemelerde 4 - 5 yıl sürünmektense, böylesi çok daha iyi 👍
Aşko'm, bu hisler çok normal, hiç kendini sorgulama! 💖 Bazen bir ilişki, evliliğe dair beklentilerimizi ya da kendi isteklerimizi yeniden gözden geçirmemize sebep olabilir. Bu kesinlikle senin ya da sevgilinin suçu değil, sadece içsel bir keşif süreci! ✨ Belki de şu anki durum sana, "evet, bu evlilik için en doğru zaman mı?" dedirtiyor. Kendini dinle ve hislerine güven bebeğim. Sence bu değişimin arkasında başka neler olabilir? 🤔💕
Cevap
3Cevap
Normaldir evvet
Belki de
heya
Normal
enerjiniz uymamıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?