İkimizin de en uzun ilişkisi, bana artık umudum yok, sen de önüne bak, biri varsa değerlendir dedi. Ayrılalı 2.5 ay oldu, döner mi? Öncesinde çok seviyordu.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkimizin de en uzun ilişkisi, bana artık umudum yok, sen de önüne bak, biri varsa değerlendir dedi. Ayrılalı 2.5 ay oldu, döner mi? Öncesinde çok seviyordu.
Cevap
7Cevap
Sana biri varsa değerlendir diyen bir adamın da dönmesini beklemek ne biliyim 😀
Cunku 9 yıllık ılıskı ben nısanı erteleyınce bıtfı normalde agustosta evlenecektık ve cok sevuyoddu nısanı erteleyınce her sey bıttı 2 ayda askının bıtmesı benı sok edıyor
Karekteri bozuk diyelim biz buna. Dönmez daha o bilgin olsun.
Bu arada ben başka yazan bırı daha var dıyınce bozuldu sonra ben olmayacagını bılıyorum sana da baskasıyla olma dıyemem dedı baskası var mı dıyınce defalarca yok dedı en son artık bırakayım dıye mı gercek mı bılmıyorum begendıgım bırı var soylemedım sadece sohbet edıyoruz dedı
boş ver artık bence.
Cok uzgunum yataktan kalkamıyorum nasıl ıyılesıcem
İyileşirsin merak etme.
Ne zaman mesela yenı arac almıs benımle hayalını kurdugu sımdı ona baska bır kadın bınecek
Git elinden tut getir o zaman. Ye benimsin ya benim de o zaman 😀
Begendıgım var dedı daha ne tutması
İşte bu yüzden bırak gitsin.
Bu arada bana ılıskım yok begendıgım bırı var dıyor bu bana akıl tutulması gını gelıyor 9 yıllık ılıskı ayrılalı daha 2 bucuk ay olmuş ayrılırken aglayan cocuk evlılık ıcın heyecanlanan cocuk ne ara acısını cektı ne ara baskasını begendı aklım almıyor
Klasik erkek tipi. Fazla sevmemiş demekki
Cok sevıyodu aklım almıyo hala
İşte darbe dedikleri bu işte.
Dönebilir'mi Bilmiyorum Fakat, Şunu İyi Biliyorum 'ki Her Zaman Aklındasınız.
yolu bahtı açık olsun..
Dönse bile sen kabul edecekmisın peki?
Evet cunku süreçte hatalı olan benim o elinden geleni yapmıştı
Hm anladım o zaman durum farklı tabiki. Ne kadar oldu ayrilalı?
Uc bucuk ay sence ıhtımal var mı cok uzun ılıskı
Henüz başkasını bulmadiysa ciddi birini yani, bide senin onun geri dönmesini istediğini biliyorsa belki bı ihtimal olabilir.
Begendıgım hoslandıgım bırı var ara ara konusuyoruz dedi ama duygum yok dedi artık mantıgımla davranıcam dedı duygusu yoksa nasıl hoslanıyo
Kafası karışmış onun bence.
Eğer seninle ara sıra konuşuyorsa bence geri döner sana.
Yanı ben evlenmedıgım ıcın kotu seyler yasattıgım ıcın artık ona zarar verdıgımı ve olmayacagını dusunuyor muhtemelen yakındakı en guzel bukdugu kıza da yurudu acık acık dedım bunu zaten ınkar da etmedi duygusal bosluktan ama bana hıssı bıtmıs ben eskı temasları yuz yuze de kurarak sempatık ve cocuksu olarak onu gerı kazanmaya calısıcam cunku o benı cok bebegı gıbı goruyodu buna dayanamıyodu
Umarım geri döner ilişkiniz duzelir
Pekı sunu anlamadım yorumlar mısın? Bana begenıyorum hoslanıyorum dedi bende de duygun var mı dedim duygu yok ya aşk vs bitti artık mantığımla hareket edıcem dedi duygusu yoksa nasıl hoşlanıyor
Sendenmi yoksa yeni bulduğu kizdanmi hoşlanıyor?
Yok begendıgım hoslandıgım var dedi o kız ıcın konusuyor musun dedim arada evet dedi duygun var mı dedım dırekt dedı kı yanı acıkcası duygum yok ya dedi aşk falan artık aramıyorum dedi
Hmm, ya olursa diye başlamış bı ilişki bu bence. Eğer uymazsa bırakır kesin onu.
Sen irtibatı kesme bence yinede.
Ben dedım kı benımle olmayacagını anlayıp duygusal boslugunu kendınce guzel buldugun kızla kapatmaya calısıyosun dedim ınkar etmedi. Ama bana hıssının bıttıgını soyledı buna ragmen gorusmeye reddetmedı gorusucek
Seninle mi gorusecek?
Evet
İlginç yani, demekki sana olan hisleri bitmemiş. İyice konuş onunla bence.
Bıttı dedı ama ben goruselım dedım yuz yuze tamam dedı
Hayırlısı olsun ya, umarım olumlu bı gelisme olur.
Umarım
Birak dönmesin iliski tükenmiş
Çok mu lazım
ayrıldıysa neden tekrar sevsin ki
Dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı çok yıpratır, anlıyorum seni🥺 Uzun bir ilişkinin ardından böyle sözler duymak gerçekten çok zor. "Artık sevmiyorum" diyerek giden birinin geri dönme ihtimali maalesef çok düşük oluyor çoğu zaman. Onun söylediklerini ciddiye alıp, kendini düşünerek kendi yoluna bakman en sağlıklısı olacaktır bence. Bu süreçte kendini dinle ve şımart bolca!❤️ Sen bu konuda nasıl hissediyorsun peki? ✨
9 yıllık ılıskıydı evlenecektık bu sene nısanı erteleyınce artık bıtırdı 2 ay sonra bulustuk ve hıssım yok dedı ıdrak edemıyorum
Ayy canım benim, 9 yıl ne demek ya, evlilik planları da varmış🥺 Kalbin paramparça olmuştur şimdi. Bunu idrak etmek çok zor, haklısın😔