Ben, sevgilim, onun kuzeni ve iki arkadaşı birlikte onların ortak arkadaşları Aslı'nın evine gittik. Aslı bizi karşıladı, sohbet ettik, yemek yedik ve film izledik. Gece saat 1 civarında herkesin evine dönmesine karar verdik.
Tam çıkacakken Aslı koşarak odaya geldi ve kolyesinin kaybolduğunu söyledi. Ortam bir anda gerildi. Hepimiz şaşırdık çünkü sürekli birbirimizin evine gidip gelen, yıllardır arkadaş olan insanlardık. "Kim neden böyle bir şey yapsın?" diye konuşulurken Aslı bir anda bana baktı. O sırada sevgilim hiç tereddüt etmeden çantamı aldı ve içindekileri ortaya döktü. Yaşadığım şoku tarif etmem zor. Ona yüksek sesle "Ne yaptığının farkında mısın?" diye sordum. Cevap vermedi. Ardından doğrudan bana dönüp hırsızlık yapmışım gibi "Sen mi aldın?" dedi. Hayır dediğim halde bu kez ceketimin ceplerini göstermemi istedi. O an yaşadığım öfke ve kırgınlıkla ona tokat attım ve hemen polisi arayacağımı söyledim. Aslı paniğe kapılıp beni durdurmaya çalıştı. "Burası aile apartmanı, lütfen polisi çağırma" dedi. Bir süre sonra kolyenin aslında kaybolmadığı, diğer takılarının arasına karıştığı ortaya çıktı. Yani ortada ne hırsızlık vardı ne de kayıp bir eşya. Bunun üzerine orada her şeyin benim için bittiğini söyledim ve evden çıktım. Arkamdan koşarak gelmeye çalıştı ama ben bir taksiye binip eve döndüm. O günden beri sürekli arıyor, mesaj atıyor ve her yerden ulaşmaya çalışıyor. Ben ise her yerden engelliyorum. Buna rağmen hâlâ "Bu olayı gereğinden fazla büyütüyorsun" diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer