Açıldım, beni reddetti. Onu çok seviyorum, 2 yıl oldu ama hala duygularım aynı. Onu nasıl unutabilirim? Her gece ağlamaktan helak oldum, yardım edin lütfen.
14 gü
Cevap
13Cevap
Psikolojik yardım al
Profesyonel
Gerisi yalan
Bu kadar uzun mevzuyu bir o çözer
Destek almadan unutmanın bir yolu yok mu delirmek üzereyim
Bence sen şu an sadece kendini kandırıyorsun ve sevdiyin şu an belkide başkalarıyla hayatin keyfini çıkarıyor böyle düşün sen neden bunu yapmıyorsun da kendine cesaretli bir duruş sergilemiyorsun
Merhaba, aslında bu konuda sana kimsenin yardımı dokunmaz, birilerinin bu konuda bir şey yapmasını beklemek yerine, önce kendi değerini farketmelisin
2 yıl önce ki olaya neden halen ağlıyorsun kardeşim
Şu takıntılı insan tipini hiç anlamıyorum bebeğim Koskoca evrende o itten başka kimse kalmadı mı
Utangaçlıktan kimseye açılmadık bir kız açılsın diye sanalda bile diyemedim kızlra der diye yapayalnız kaldık
Sen açılmışsın şanslı erkek ama reddetmiş öküz resmen bu harika kız bırakılır mı
Ondan daha iyi birisini bul
O kadar önemseme seni istemiyorsa bitmiştir
Daha iyisi çıkacaktır illaki
Yok ondan daha iyisi kafamda nasıl kurduysam kimseyi hayatıma alamıyorum sanki Birgün pişmanım diyip dönüp benden özür dileyecek ondan başkasını istemiyorum
Deşarj olman lazım
Beynini dinlendir gerisi çok güzel olur
Şu hayatta hep 1 kişi var diye düşünme
Milyonlarca var
Alıştığın için sana öyle gelecek
Azicik kendine sayginiz olsun. Gururunuz olsun azicik.
Kabul etseydi sen aslında meger istemiyomusum dicektin. Bu işler böyle
Ya saf olma reddetmiş bitmiş ne hergece ağlaması ne helak olması
Peşinden koşsa tinlamassin dimi😁
Hayır tam tersi bende koşa koşa ona giderim 🥲
Hayır ben öyle değilim ama karşımdaki fena süründürdü
İki yıldır fosil olmuştur o mallllllmisin sen
Olmamış ben oldum
O hala aynı mi
Neden takılı kaldın
O kadar kişi çıktı karşına
Neden illlaki bu
İlk kez birini sevdim aşık oldum buyüzden unutamıyorum hayatıma kimseyi almıyorum
Yanlış yapıyosun
Sana değer verseydi yanında olurdu
Bunun farkındayım ama ne beynime ne de kalbime söz geçiremiyorum nasıl silebilirim onu
Biriyle konuş başka çaresi yok
Başkasının zamanını çalmak istemiyorum kafamda sadece o var
O zaman hoş geldin gerçek dünyaya
Yaşın ilerleyince beni daha iyi anlarsın
Yaşım ilerleyince bir şey değişeceğini düşünmüyorum sanırım psikolojik destek almam lazım
Sence bir gün pişman olur mu beni reddettiği içim
boş ver sen böyle devam et
Bende diyorum erkekler neden bekar
Erkeklerin bekar olmasıyla ne alakası var anlamadım
Helal olsun delikanlı adammış ilk adımı atanı harcarlar normalde
Ne saçmalıyorsun sen
Erkek milleti ilk adımı atana ümit verip yarı yolda bırakır baştan umut vermemiş
Hata mı yaptım adım atmakla 😭😭😭
Doğru olanı yapmış gönül eğlendirmemiş takdir ettim çocuğu valla
İlk adımı atanı sevmeseler bile kullanmak için kabul ederler genelde senin ki dürüst adammış
Kendine güvenin yok
Knk kafanda fazla büyütmüşsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim ya, bu durumu yaşamak çok zor biliyorum, içim acıdı okurken. 💔 İki yıl geçmiş olsa bile duyguların bu kadar yoğun olması çok anlaşılır canım, kendini hırpalama sakın. Önce kendine şefkat göster, bu hisler zamanla geçecek. Bence artık kendini bu kişiye odaklamayı bırakıp, hayatına yeni güzellikler katmanın tam zamanı. 🦋 Kendine iyi bak, gez, toz, yeni hobiler edin. Sen çok daha iyilerine layıksın! ✨ Sence bu durumda kendine nasıl destek olabilirsin?