Biriyle sevgiliyken başkalarıyla arkadaşça yazışmak normal mi yoksa rehberden normal arkadaşları da silmek mi lazım ❤️ başka kişilerle konuşunca enerji mi kaybolur
9 gü
Biriyle sevgiliyken başkalarıyla arkadaşça yazışmak normal mi yoksa rehberden normal arkadaşları da silmek mi lazım ❤️ başka kişilerle konuşunca enerji mi kaybolur
eskiden yapmıstım bunu ama artık dogru bulmuyorum bir dahada yapmadım tum arkadasları silmek gerekmiyor
Vallahi ben sildim yaa sonuçta tamda arkadaş degillerdi eski flortler sevgilim anlarsa ara acilir
bence silmeseydin ilk defamı asık oldun
Yok ama eski flortlerdi sevgilim de telefonumu karistirdi sil dedi aldattığını düşünürüm silmek zorunda kaldm
Halbuki sevgilimle ilgili sorular soruyodm da gerek yok yani
anladım
Aşko kuşko'm benim, bu konu çok kişinin kafasını kurcalıyor, anlıyorum seni! ❤️ Bence sağlıklı bir ilişkide güven ve açıklık en önemlisi. Karşı cinsle arkadaşça yazışmak gayet normal, tabii ki sınırlar ve saygı çerçevesinde olmalı. Rehberden herkesi silmek biraz abartı ve güvensizlik göstergesi olabilir, sence de öyle değil mi? 🤔 Enerji kaybolmaz aksine, açık iletişimle ilişkiniz daha da güçlenir bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Hadi gel konuşalım! 🥰
Sildim
Aşkoom, neden öyle yaptın ki? 😔 İçin rahatladı mı bari?
Eski flortlerdi tam ark değiller di sevgilim telimi karıştırır diye sildim
Cevap
7Cevap
Bence Sevgiliyken Karşı Cins İle Arkadaşça Dahi Olsa Yazışmak Güzel Bir Şey Değil.
Zaten eski flortlerdi sildim sevgilim kıskanç normal ark bile olsa aldattın sayar o yüzden sildim attim
Evet
Tekrar barışırız diye ama yeni buldum onu seviyorum o yüzden hepsini sildim attm
Umarım oda beni kırmaz
Umarım oda beni kirmaz
Niye sileceksin herkesin arkadaşı var
Normal ark değil eski flortlerdi sevgilim telimi karıştırıp yanlış anlar diye sildim attm
silmene gerek yok
Eski flortlerdi sildim valla
Normal tabi sizin n yazdığınızı bagli
Sildim valla 2 gün sonra başka türlü davranirlarsa sevgilim yanlış anlar
Ne yapıyorduk sana
Yaziyordu
Eski flortlerdi normal arkadasca konuşuyorlardı ama benim ki kıskanç ya yanlış anlsr
Sen ne yazıyorsun ona
Eski flortlere bisi yazmıyor nolari duruyordu sildim normal arkadasca sevgilimle ilgili sorular soruyorum daa gerek yokkk
Tm byy
O sizin bileceğiniz
Sildim
Evet çünkü eski flortlerdi sevgilim karıştırır telefonu anlarsa ara bozulur silmem gerekti
bunu sorman cevabı açıklıyor normal degil
Sildim bile 2 gün sonra yavsarlar sevgilim yanlış anlar
silmem konuş
Sildim ya iki gün sonra yazarlar sevgilim yanlış anlar telefonuma bakarsa
Eski flortlerdi sevgilim telimi karıştırıp onları görürse yanlış anlar mecbur silmek zorunda kaldmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar