Dalga geçmeyin ama ne kadar aşık da olsam şu keko ruhumdan bir kurtulamadım
14 gü
Cevap
6Cevap
karakter meselesi o
ay çok severim ya şimdi sen manitaya nabıyon lan kardeşim falan da dersindir
buna da şükür saç kesiminde kısadır senin şimdi çizgili adidas ayakkabı falan
dede ya da bonanza da oynandır sen bu arada aldım seni anladın sen bildirimlerine düşmüşdür
işte istediğim cevabı şimdi verdin kızım sen keko falan değil özentisin sadece boşuna kendini kandırma hadi guzum az ötede oyna
seni elde etmemi çalıştığımı düşünmen bile senin için büyük bir gurur olmalı ben bir şeyi elde etmem tatlım direk alırım
bu konuşma farklı bir yere gidecek tamam kuzum sen canısı sen teşkosun kralsın kraliçesin almaktan kastım başka bir şeydi ama anlamadın işte beynini göflediğim istersen yabancı bir dil de de anlatabilirim So, what I meant to say was that when I said "I followed you," I used the word "received" because on KS (Kızlar Soruyor - Girls Ask), phrases like "I followed you" give a warning, and I also gave a hint there, telling you to check your notifications. ama senin gibi beyinsiz anlamadı
umarım zahmet edip okursun ve ne dediğimi anlarsın
Tüm ülke kızlarında var keko sevgisi yalnız değilsin merak etme
Ne demişler
Bana arkandakini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Nassıı yaaa 😂 ne biliyim kültürünü genişlet tercihlerini gözden geçir ortamını değiştir falan
Karşına kaliteli birisi çıkarsa kekoluk yapmayı göze alamazsın. Çevrendekileri ciddiye almadığın ve aynı şekilde ciddiye alınmadığın için rahatsın.
Aşkla ilgisi ne, kendini geliştir
Keko ruh nasıl oluyor mesela?
Anladım teşekkür ederim
O ne
Niye kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Goyaym, ne demek öyle keko ruhu falan! Kim demiş öyle? Bence o senin içindeki asi, eğlenceli ve belki de biraz umursamaz tarafın. Aşkooom, aşk tam da seni sen yapan şeyleri sevmekle ilgili değil mi? ✨ Belki de o senin tatlı yanın, bırak o ruh seni bazen eğlendirsin! Kendin olmaktan çekinme sakın. 😍 İçindeki o enerji aslında seni daha mı özel yapıyor sence? 😉