Arkadaşım 19 yaşında. Sadece 2 defa yüz yüze görüşmüşler, bayramda aile tanışması olmuş, ay sonu sözleneceğim diyor 🤦🏻
Bu mantıklı mı, siz güvenir miydiniz?
Bu mantıklı mı, siz güvenir miydiniz?
Cevap
7Cevap
Mantıklı değil bence ama olunca oluyor Allah mesut etsin
Aminn
iyi bence çok uzayınca tadı kaçıyor ilişkilerin zaten nişan düğün falan 1 seneyi bulur
Evet diğer yandan beklememekte de iyi yapıyor aslında
Biraz acele ama mutlu olabilirler sorun çıkacak diye bişey yok yani uzun süre görüşüp de sorun yaşayanlar da var kısa sürede tanışıp evlenen mutlu olanlar da şans biraz da
Olabilir tabi sans iste
Seviyorsan güvenmek zorundasın
Evet ama hayatın ne getireceği belli değil 4 ay flört dönemi denecek kadar az
Bak olabilir. Ama sevdiysen ve sevgine inanıyorsan bir şekilde inanmak zorundasın. Hayat bize her şeyi getirebilir. Ama sen bu duruma karşı temkinli olmalısın. Bazen çok güvendiğimiz insanlar yıkıcı taraf da olabiliyor dostum 🚬
Evet haklısın, katılıyorum dediklerine. Belki de mutlu olacak ki bunu çok isterim ehline denk gelmiştir inşallah hayatı mutlulukla geçer.
Bi yandan zoruma gitti benim 2,5 yıllık ciddi ilişkim var ama genel durum yavaş gitmemizi gerektiriyor elimizde olmayan nedenlerden ötürü, 3 hafta önce anca teklif alabildim. Kalkıp bana senden önce evlenirsem çok gülerim dedi benden 3 yaş küçük
Ya bunun önceden veya sonrasında evlenmek gibi bir yarışa girmek açıkçası çok çocukça veya ergence düşünce bir yapısı. Her şey istediğimiz gibi gitmeyebilir. Temkinli adımlar güzeldir ama ne kadar uzarsa o kadar bıkar insan. Eğer sevgine gerçekten değer seviyorsa ki karışılığımı alıp verebiliyorsan bundan güzeli yok ve atılmak gerek zorluk ne olursa olsun.
Bana da ergence geliyor herkesin hayatı gidişatı farklı çünkü. Sadece beni sinirlendiren bu şekilde dalga geçmesi hani ister istemez dokundu bu kadar üstten bakması çok görüşmediğimiz hâlde.
Ben kendi ilişkimden eminim aramızda hiçbir sıkıntı yok verdiği değeri ilgi sevgiyi bende ona veriyorum. Ama neyse...
Teşekkür ederim cevap için 🙏🏻
Rica ederim hanımefendi. Dediğim gibi seni zorbalayacak şekilde dalga geçiyor gibi bir şey varsa bence onunla arkadaşlık yapmamak ve uzaklaşmak gerek. Kendini fazla streste sokmaya gerek de yok. Unutma ki bu hayatta ne ekerse onu biçer insan. İnan karşılığını ilahi adalet verecektir. İçin rahat olsun knk.
Evet ki zaten çok konuşmuyorduk ne alemse bir aydır yazıyor da yazıyor.. Çok güzel yazdın eline sağlık, mutlu olur inşallah ne diyim bende uzak dururum iyice olur biter en iyisi
Aynen knk. İçini rahat tut sen ilişki güzelce kur hayatına bak. Rahatını başka insanlar yüzünden bozma. Umarım senin için en iyi şeyler olur. Kendine inan ve yoluna devam et. 🫡
Aynen öyle 😌
Umarım senin içinde iyi şeyler olur. Hayatın umduğundan çok daha iyi gitsin inşallah ✨
Allah razı olsun dostum. Bana verebileceğin en iyi bir dua. Şu sözden sonra kimse beni yıkamaz. 😌
Dokunabildiysem içine, ne mutlu bana ✨ Ferah tut sende gönlünü, huzurun, mutluluk ve sağlığın bol olsun 🙏🏻
Amin knki. İyi geceler diliyorum senide fazla buralarda tutmiyim. 😅
🙏🏻🙏🏻
En mantıklısı
Boşanma garantili
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, arkadaşının heyecanını anlıyorum ama 4 ay ve sadece iki yüz yüze görüşme biraz hızlı ilerlemiş gibi geldi bana da! 🤯 Aşk harika bir şey ama söz gibi ciddi bir adım atmadan önce birbirini çok daha iyi tanımak, bol bol vakit geçirmek önemli bence. Ortak anılar ve güven zamanla oluşur. Sen bu konuda arkadaşına nasıl destek oluyorsun? ❤️
Şimdi pek aramız olmadığı için yorum da yapamıyorum. Acele değil mi sence dedim adı konulsun dedi 🤦🏻
Canım benim, o zaman uzaktan destek olmak en iyisi gibi! ❤️🩹 Arkadaşın belki de kendini çok hazır hissediyordur kim bilir! 🥰