Gerçekten soruyorum düzgün bir erkek neden yok 28 yaşındayım evde pek mutlu değilim taraf tutuluyor aile evinde daha fazla kullanılmak, emilmek istemiyorum her şey bana kalıyor maddi manevi ev döndürme artık sıkıldım abla abi ekmeğine yağ sürmek istemiyorum çok kötü bir zamana denk geldim adam yok herkes sevgilimin olmamasına şaşırıyor hayret ediyorlar bazı olaylar, güzel hisler güzellikle ve fizikle de olmuyormuş kızlarım üzgünüm 🥲🎀
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sorun sende değil biz kadınlara göre evlencek erkek kalmadı erkeklere gire de evlenecek kadın kalmadı gerçekten toplum iyice bozuldu ortam kimsenin kimseye guveeni kalmadı Herkes yalniz yaşamayı sever oldu
01 Yorumla
Soran4 ayOlmaz ben rızkımı ve gönlüme göresini istiyorum kendi ailemi kurmak istiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım benim, böyle hissetmen o kadar normal ki! 🥺 Evde yaşadığın zorluklar ve bu beklentiler seni gerçekten yıpratmış olmalı. İlk olarak şunu bil, sorun kesinlikle sende değil! Herkesin hayatında böyle dönemler olabiliyor ve bazen doğru insanı bulmak biraz zaman alıyor. Kendine haksızlık etme, sen çok değerlisin. ❤️ Unutma, doğru zamanda doğru kişi karşına çıkacak! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence doğru kişiyi bulmak için ne yapmak lazım? 🤔✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)4 ayBizde de aynı durumlar kime sorsak sevgilisi var boşta bi kız göremedik olanlarda çok soğuk davranıyor
01 Yorumla
Soran4 ayHaklısın daha kaderimiz açılmamış ya da hiç yok ayrıca herkesin 2-3 tane olursa sıra bize gelmez 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sen evden kaçmak için eş arıyorum imajı verdiğin içindir erkeğin aklına o gelir ilk direk
047 Yorumla
Soran4 ayYok alakası yok genel olarak trnin hali böyle 20 yaşındaki yeğenim bile sıkılmış evdekilerden teyze askerlik çıksada gitsem diyor
Soran4 ayYav öyle bak normalde eleştiriyi sevmem yanlış hükümse eğer ama senin yorumunu sabırla dinleyip yazdım 🤣 yaş alıyorsun ve bu kadın bana bakmak zorunda değil her ne kadar dışarının işini yapıp kira falan ödeyip çöp döksen kredi kartı kullanıp alışveriş yapsan da evde yatan kadar kıymetin olmuyor ve birbirimizi çekmek zorunda değiliz inan bana
Soran4 ayEvet evet saman altından su yürütüyor annem de dedim hakkım helal değil onlara dedim ben sıkıntıdayken keyif çatıyorlar
Soran4 ayYok bi ara çıtlattım ters ters baktılar iş yerime metroya yakın tutcam dedim bi o eksikti sizden dedi etmezler devir kötü ama benden düşünmezler kötü bi hamle sadece bu yakıştırmaz oda ne memleketten
Soran4 ayTebrikler 🎉 🤝 vallahi öyle işte sen baştan öyle yazdım ön yargılı evden kaçma vs ama öyle değil doymuşuz ve bıkmışız artık kendi ailemi kurmak istiyorum çocukları seviyorum özellikle erkek çocuğu gözümde canlanıyor gerçekten de ne istiyorum ailemi oluşturmayı işte ama bilmiyorum
Soran4 ayİşte akıl 23-24 gelmedi sana yemin ederim güncelleme gibiçeyiz de alıyorum yerde pek yok da sıkıştırıyorum a az ama bil bakalım ne eksik
Soran4 ayAynen işte en önemli detay evet ama Allah istemiyorsa insanlar bile sana yanaşamıyor bi merhaba diyemiyor 😅
Soran4 ayAcaba benmi sertim ve çokda mesafeliyim ondan da çekiniyor olabilirler
Soran4 ayYani erkeklere talep olunca tavan yapıyor kimsenin ilişkisbi bilmeden hiç bir kadına saygıslzık yapamam ne münasebet ayrıca kaderse Fransa’dan biletleri misafir olur ama değilse kuzenin olsa sana yar olmaz olamazzzzzzzzzz Allah yazmamışds ondan
Soran4 ayYok ya çoğunluk takmıyor çiftler salmış birbirini benim eski iş arkadaşlarımda takmazdı
Soran4 ayYani o değini bi esnaf abla dedi ben bizim işyerine yakın arada ürün almak için gitiiö yerde denk geldim hoşuma gitti baya ama 🤷♀️
Soran4 ayMuhasebeceyim
Soran4 ayÖyle ama partner önemli düzgün biri şart ahlaklı titiz bakımlı sabıkası olmayan işinde gücünde kırmayan onurlu of çok zor yazarken dişlerimi sıktım
Soran4 ayTabi illa kusurum var kabul da ederim ama kendimi de biliyorum son derece ılımlı uyumlu yardımseverim bazen de ben bile çelemiyorum kendimi inan yok ailemle asla uğraşmaz sana yemin ederim bi abim var aramız açık yıllardır o çok yüz vermez diğer ablamın eşine de yaptı 10 yıllık evliler hala abim enişteme soğuk yapar benimkine de öyle yapar diğerleri karışmaz keyfi yerinde olur buna eminim
Soran4 ayAma umarım onlarda benimle uğraşmaz bide kaynana falan uğraşmazdım 🤩😅
Soran4 ayBakalım inşallah 🙏
Soran4 ayYok be inan fatura irsaliye hesap yaptığım konularda olacak aptal değilim ama basit şeyleri önemsemem özellikle insan ilişkilerinde hep derler zaten seni herkes taşıyamaz yanlış anlama kalitene göre bende ne Allah gönlümüze göre birini wlbet veririm diyorum
Soran4 ayAllahalla işini vicdan la yapmayan da çok be ne diyim bi insanın eline bi yetki geçince artık vicdana kalıyor bu kadar torpilin sebebi ne sanıyorsun üzüldüm adına
Soran4 ayYok özel bi şirket keşke öyle bi durumum olsa 😅
Soran4 ayE tabi malimüşavirsib sorumluluk artar para da artar haliyle de Allah büyük ya
Soran4 aySen ne iş yapıyorsun
Soran4 ayHayırlısı olsun inşallah dikkat et etrafa
Soran4 ayİnaşlah istediğin gibi ilerler be diyim
Soran4 ayE yani olgunlaşmadır bu işte 🤩
Soran4 ayKesinlikle en iyisini yapmışsın ölümlü dünya diyorum ablamla barışıyım yok yine terbiyesizliği üstünde insanlar bi bana bakıyo bi ona ne öyleki evdeki bardağını kaldırmaz öyle bi mahluk 🤣
Soran3 ayKesinlikle ama kesinlikle ben alttan alıyorum dua ediyorum geçecek ama ablam la erkek kardeşimde birbirleriyle konuşmuyorlar erkek kardeşim bende özür diler gibi bakıyo bu ara hep ilgileniyor benle
Bizde düzgün kız kalmadı diyoruz 😂
018 Yorumla
Soran4 ayYok vardır illa var Allah işte denk getirmiyor imtihan olsun diye yoksa ne iyi kadın bitti ne erkek yoksa nasıl olsun deli🤩 😝
Soran4 ayYani temiz tut kendini bazıları var ya her haltı yiyo sonra temiz nazik utangaç birini arıyo zor bulur ayet böyle çünkü birbilerinen kız erkek farketmez takas yapmışlar anladın sen allahım sen bizi koru 🙏
Soran4 ayHiç öyle durmuyorsun akıllı davran ama doğru ol o seni bulur bulmazsa da ne yaşamını sürdür değmez ki onlara
Soran4 ayKesinlikle ben bile nasıl yöneticem kontrol edicem ciddi olursak telefonlarına nası bakıcam o rahat olacak ama ben ki kıskancım iyi biliyorum
Soran4 ayNe yapiyim benden bi büyük abimi de çok kıskanıyorum elimde değil ben kesin kontrol ederim güven olacak ya
Soran4 ayNasıl olacak ben hazır olduğumda etrafıma kimseyi göremiyorum tuhaf 🧐 😂
Soran4 ayVardı aslında öyle biri olmadı ama. …
Soran4 ayYok öylede değil de işte ilginç çekti çok da arzuluyor beğeniyor farkındayım ama bi sorun var
Soran4 ayOlamaz ki nasıl olsun deli 😅
Gizli Üye(30-35)4 ayDüzgünüm de gözüm kesmiyor bu işleri
041 Yorumla
Soran4 ayNiye ama nereye kadar
Cevap sahibi4 ayBu konuda sana hak veriyorum nereye kadar böyle diye ancak gerçekten evlilik için ideal olanı bulmadan evlenmek bana cazip gelmiyor
Soran4 ayValla hak veriyorum çünkü kızlar da çok pis edepsiz erkek de olmak zor düşünüyorum cidden zor sabah işe gidiyorum küçücük kızlar 16 en fazla ellerinde sigara bilerek koca koca adamların yanından geçiyorlar nerdeyse dizi değecek adama o derece sıkıntın
Cevap sahibi4 ayYa bak cinsiyet ayrımı yapmıyorum çünkü erkekler de berbat bu konuda. Çevremde tanıdığım kadınların her biri en azvüç kişiyle konuşuyor. Neymiş kendini sağlama alıyormuş hayatını birine bağlamak enayilikmiş. Biri ciddi ilişki, biri yedeği, biri de ilgiye ihtiyaç duyduğunda konuştuğu. Abartmıyorum çoğu bunu rahatlıkla söylüyor
Soran4 ayKusmuk ya bunlar bende iki günlük flörte yanlış olmasın diye bi başka ciddi ilişkiyi kabul etmiyorum görücü usüli ah kafam yanlış benmiyim yoksa 😅
Cevap sahibi4 ayBiz yanlış değiliz. Bu devir çok kötü😄
Soran4 ayEvet en son 2 ay evvel biriyle görüştüm dedim böyle olmaz bi görüş hiç yapmayacağım şeyi yaptım ins sürekli istek atınca kabul ettim açıkçası irdelemesi hoşuma gitti ama birde ne Allahım facia 🤦♀️
Cevap sahibi4 ayNoldu ki ne çıktı çocuğun içinden 😄 ben de biriyle samimiydim. Ama baya samimi. Sonra bir gün gelip " konuştuğum biri var" dedi. Biz de konuşmuyor muyuz dedim öyle şaşırdım 😂
Soran4 ayYa çok sapıkça bakıyordu daha ilj buluşmada içime düştü bildiğin bi kahve içtik bi on defa çok güzelsin dedi teşekkür ettim yine aynı bakışları rahatız etti arada sohbet ediyorduk ama göz teması çok kuruyordu birde ilk buluşmada ben elini sıkmak istedim sarılmak istedi ben geri durdum ve çıkışta da öyle yaptı el sıktım 😅yeter ona
Cevap sahibi4 ayUmarım ikinci buluşma olmamıştır bunla😅
Soran4 ayYoooookk yermi Anadolu kızı 😅 birde keşke mesajları görsen süslü süslü
Cevap sahibi4 ayValla bak hemfikiriz miyiz yalnız yaşamanın daha iyi olduğuna😅
Soran4 ayKesinlikle bide göz bebekleri kocamandı yeşil gözlü içime düştü fotodan daha güzelsin diye papağan gibi öttü sonra sözler davranışa yansımayınca takipten çıktım engellemiş 😅😂
Cevap sahibi4 ayEn iyisini yapmışsın yolu bahtı açık olsun. Artık sonraki adaylara bol şanslar 😅
Soran4 ayAynen öyle sıkıntı valla ne kültürmüz uyardı nede karakterler çok relax büyümüş gvt tekiydi afedersin de
Cevap sahibi4 ayAhahaha güzel benzetme
Soran4 ayBazı kelimeleri istediği gibi yazıyor ya ya da benim klavye hatam da olabilir
Soran4 ayAma neden engelledi wp instadan anlamış değilim
Cevap sahibi4 ayEngelledi mi seni bir de? Burada argo ifadelere izim verilmiyor ondan değişiyor
Soran4 ayYok argo kullanmadım sevmem evet ya sanırım istediğini alamayınca yediremedi kendine 😅
Cevap sahibi4 ayMuhtemelen öyle olur. Neyse en azından daha kötüsünü yapmadı ya😄
Soran4 ayNe gibi kötü bişey yapabilir ki onu anlayamadım
Cevap sahibi4 ayYapacağından değil ya
Soran3 ayYa yapamazdı çünkü fırsat vermeceğimi biliyordu yani ins kabul edip buluştuğum ilk ve son insan olacak gibi sapık gibiydi bide bana bişey dediki varya dedim bu ne diyo tam sinsi ya 😅🤣
Cevap sahibi3 ayNe dedi ki😂😂
Soran3 ayBurdanmı söylüyüm 🤣
Cevap sahibi3 ayNerden söylemek istersin😂
Soran3 ayCama çık
Cevap sahibi3 ayOlur😂
Cevap sahibi3 ayE söylemedin daha🤔 yazmak mı istiyon
Soran3 ayHahaha 😝
Soran3 ayBiz instagramdan konuşurken o zaman buluşmadan numara vermedim sonrasında konuşurken bana demezmi film izlemeyi severmisin 😆
Cevap sahibi3 ayAnaa yoksa malum filmler mi😅
Soran3 ayYooookk öyle değil o aklıma gelmedi de şöyle düşündüm zaten yanlız yaşıyordu ailesi trabzondaymış burada yaşıyorum dedi dedim kesin romantik bi film cips kola falan ilerlemek isteyecekti de yersem ama bi cevap verdim ona sorduğuna soracağına pişman oldu duraksadı 😅😂
Cevap sahibi3 ayNe cevap verdin ki😂😂
Soran3 ayDedim ki pek sevmem de Kemal Sunal hariç duraksadı 😅😅😂zemin hazırlıyordu anladınmı
Cevap sahibi3 ayValla anlamadım ya çok üstü örtülü konuştun😂
Soran3 ayKpğe bak ben kime kullandırmışım sana kullandırayım bedava konacak oldu 😂 ama öyle bi manüpüle etmeye çalışıyordu varya asla taviz vermedim devam etseydik çok terlerdi o
Soran3 ayYani demek istedim ki ona ben o kızlardan değilim sana he diyim romantik film izleyelim sana geçelim film kültürüm yok Kemal Sunal hariç oda ona uymaz uysada red ederdim 😂
Cevap sahibi3 ayAhahaja iyi demişsin ya çakala bak sen😂😂
Soran3 ayÇook hemde nasıl çakal öyle ki bazen konuşurduk tamammı ben bişey sorunca çok üstelemezdi kendi istediği gibi sürekli konuyu değiştirirdi sadece süslü sözler söylerdi ama iletişimi az ilk iş günaydın yok öğlen arasında bi merhaba yok böyle bi itti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayBen kaldım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayElimizde kalmadı şuanda siparişle Veriyoruz
09 Yorumla
Soran4 ayBulursan bi beyefendi de bana bul madem 😅
Cevap sahibi4 aySenin ne vereceğine ne kadar vereceğine bağlı
Soran4 ayTerbiyesizleşmw alışverişini başka yerde yap sapık
Cevap sahibi4 ayYo sapıklıkla alakası yok
Cevap sahibi4 aySapık sensin ,
Cevap sahibi4 ayBu kafayla ömür boyu yalnız kalırsın teyze
Soran4 ayHahah hırto yazdıklarına bak sen öyle çirkinleş bakalım seni de görcez dikkat et verme 😅🤣
Cevap sahibi4 ayBen normal bişey dedim hırtiye
Cevap sahibi4 ayDüzgün erkek istiyon sen ne vadediyorsun dedim
Gizli Üye(30-35)4 ayDüzgün erkek çok evlenilecek düzgün kız yok
03 Yorumla
Soran4 ayVardır be bak illa var evet az ama gözünü gezdir hissedersin bunu
Cevap sahibi4 ayHangi şehirdesin
Soran4 ayBeni bışver çevreni düşün buradan ben partner bulmam etraf serseri pislik doluyken
Gizli Üye(30-35)4 ayİl neresiydi sizin?
05 Yorumla
Soran4 ayYav dur sende
Cevap sahibi4 ayBir şöyle da mübarek
Cevap sahibi4 ay*söyle
Soran4 ayİst rahatladınmı
Cevap sahibi4 ayNeresi İstanbul'un?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekten evlenilecek düzgün erkek kalmadı mı, yoksa sorun bende mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne