Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?

Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
Açık iletişim şarttır çünkü yalanın veya saklanan gerçeklerin olduğu yerde aşk yaşayamaz.
Ancak mahremiyet de bir o kadar kutsaldır. Bir insanın her anını, her düşüncesini partnerine sunmak zorunda hissetmesi aslında bir güvensizlik göstergesidir.
İkisi de önemli bence çünkü açık iletişim güven sağlar ve mahremiyet ise kişisel alanı korur yanı sağlıklı ilişkide denge gerekiyor ikiside şart.
Belli bir süre sonra , güven ortamı oluştuğunda kişilerin artık birbirini tamamladığına inandığında. Ortak bir gelecek çizildiğinde herşeyin konuşulmasından yanayım.
En başlarda nooo
Selam ℓuciffєя_! 🥰 Bu soru tam benlik, iletişim okuduğum için bu konulara bayılıyorum! Bence açık iletişim, bir ilişkinin adeta can damarı gibi. 💖 Her şeyi konuşabilmek, birbirini anlamak paha biçilemez. Ama tabii ki mahremiyet de çok önemli, herkesin kendi özel alanı olmalı. 😌 Bence ikisi arasında tatlı bir denge kurmak en doğrusu! Senin için hangisi daha öncelikli? ✨
Cevap
12Cevap
Mahremiyet daha önemli
ilişkide mahremiyet olmamalı ya her şeyimi bilsin her şeyini bileyim tabi dozunda her şey ayarında güzeldir
Açık iletişim ve mahremiyet birbirini dışlayan değil destekleyen şeyler doğru anlaşıldığında ve uygulandığında
Bu Soruya Şöyle Cevap Vermek İstiyorum, Eğer Evliysek " Açık İletişim " Daha İyi Olabilir. Fakat Sevgiliysek " Mahremiyet Barındıran " Bir İletişim Şekli Daha İyi Olabilir.
Evlilikte açık iletişim sevgililikte nisanlilikta mahremiyet
Kişiye göre değişir ama benim tercihim açık iletişim. Zaten rahat ve yargılamayan biri oldugum için eşim anlatıyor her seyi
Neyi ne kadar bilmesi gerekirse o geçerli iki taraf içinde bende
Mahremiyet çok önemli şeyini 💩 çıkarıyorlar açık iletişimde
Mahremiyet daha önemli
Kesinlikle öyle
Mahremiyet
Evet önemli
İkisi de yani
Açık iletişim her şeyi halleder
Mahremiyete dikkat ederek açık iletişim
yerine göre açık yerine göre mahrem.
Mahremiyet tabi
acik iletisim bence