7 yıldır ilişkimiz var, çok ayrıldık barıştık ama birbirimizi seviyoruz. Çok canım yanıyor. Kimseyle konuşmasa da dün bunu fark ettim, daha önce Instagram'dan eklemişti ben onunla konuşmuyorum ayrıldım gibi olduğu için ama bu olayda da o suçluydu. Başka sorunlar da var, sinirliydi çok. Bir kere insan içinde rezil oldum, bağırdı, bir kez de boğazımı tutmuştu. Sıkmasa bile. Ben ona tam olarak güvenemiyorum, bu yüzden mi böyle şeyler yapıyor anlamıyorum. Neden diye sordum, canım sıkılıyor dedi bana. Boş şeyler onlar, senin yüzünden yaptım vs. dedi, benimle kavga etmek istemiyormuş, benimle kötü olunca yapmış vs. gibi. Sadece beni gerçekten çok sevmeni istiyorum yazmış. Daha önce ben de onu aldattım evet ama biz ayrılmıştık, öyle olmuştu. O da beni affetti bir iki kez. Tam ona güvenmeye çalışırken yine Face'dekileri gördüm. Tam aldatma değil belki ama ben çok üzgünüm, ona nasıl güveneceğimi artık bilmiyorum. Çok üzgünüm. Onu seviyorum.
20 gü
7 yıllık ilişkide güven sorunu ve sosyal medyada kız ekleyen sevgili için ayrılmalı mıyım?
Güncellemeler
20 gü
son bir şans istedi son kez affet diyor her şeyi silcem dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevene şans verin kaybetmezsiniz
EMİN MİİSİN
Eminim hiç bu kadar emin olmamistim
DALGA GEÇMİYON DİMİ :(
NEDEN ÖYLE DEDİN
Buna cevap vermeden isminin baş harfi ne sonra karışıyor kişiler 🤣
KİMİN BENİM Mİ B
AY D PARDON YANLIŞ YAZDIM
Evet senin
D
Sen değilsin olma. vermiyorum cevap onu bul
NE DİYORSUN ANLAMIYORUM
Kör muyum mg ne büyük yaziyorsun 🤣🤣
caps lock açıkmış ayrılıyım mı ne diyorsun
Ayrılma
niye
Senin için ne olması lazım ne gerek
bilmiyorum :( konuşssaydı aldatırdım biriyle görseydim ama konuşmamış söylediği kadarıyla inanmak istiyorum :(
Konuş onunla belli olur zaten neler hissettiğini anlarsin
nasıl yani? konuş derken sesli görüntülü mü? mesajla mı? ne hissettiğini nasıl anlıcam
Konuş görüntülü konuş sana bakışından anlarsın mimikler ele verir
nasıl yani neyi anlıcam mesela
Sana bakışını özlemini yüzünden anlarsın ne hissediyorsa anlarsin
ya numara yaparsa?
Bunun numarası mi olur
belki profesyonel yalancı mimikte de gözlerinde de sözlerinde de çünkü yalan söylüyor bir şeyler saklıyor sonuöta
Oha mg bunun yalanı nasıl olucak öyle olmaz çok özleyen biri yapama
özlemiştir 3-4 gündür görmedi beni bitti falan dedim bugün de
Konuş gör
ben mi arıcam o aramıyor
Sen ara
bu ona koz vermez mi bitti dedim ve arıyorum. ve beni kolayca manipüle ediyor zaten
Ne yapıyorsan yap ne soruyorsun yapmayacaksan
yapıyım mı
Yap
aradım bitti dememe rağmen çok rahat bir şekilde halı saha maçına gidiyor aradığımda da normaldi davranışları zaten yürüyordu bir şey anlayamadım son defa ara çıkınca dedim. ama üstündeki çok güzel vs boş şeyler söyledi seni seviyorum falan yersen tabi.
yani hiçbir şey olmamış gibi davrandı
Geçmiş olsun size
hiçbir sorun yokmuş gibi
noldu?
Ne diyim ben simdi
ne dersen de ne düşünüyorsun? bir daha ara dedim durunca zaten hareket ediyordu
Bitir
Beni arasaydi çok mutlu olurdum
neden bitir dedin
Umursamayani sende umursama
haklısın umursamıyor gibiydi
Seven seveni bulmuyor maalesef
bilmiyorum 1 2 ay en az ayrı kalalım sonrasında bilmiyorum affeder miyim
Sen bilirsin
İkiniz de ilişkiyi maf etmişsiniz bu iş bitmiş.
o zaman neden devam ediyor hala şans istiyo affet diyo ben de son şans vermek istiyorum birbirimizi seviyoruz ya neden böyle oluyor
Sen iki defa aldatmışsın oda aldatmış hala neyi deniyorsunuz bitmiş ilişkiyi maf etmişsiniz
ben aldattığımda ayrıydık biz zaten onun dışında o bana inat kız eklemiş öyle söyledi yani bir ara ben de ekledin erkek vs
:D bu ilişkiyi bitirin hayatlarınıza bakın ikiniz de gözü birbiriniz de olsa çoktan adını koyardınız.
kendi aramızda sözlüyüz o yüzük bile aldı bana altın onda da var takamıyorum sadece çünkü annem ailem onu istemiyor diye evlilik sürecini erteliyoruz şimdilik
Bence evlenmeyin zerre sağlıklı değil ilişkiniz.
neden böyle ama anlamıyorum ya
Bak ikinizin de birbirinize bir güveniniz yok geleceğiniz yok 7 sene boşa geçirmişsiniz aldatma olmuş bu iş bitmiş sen istesen ruhun daralır
şu an evlilik vs yok sadece son defa onu affedebilirim bilmiyorum. son kez o da
Yapma sizin için iyilik yap ve bitir kadınsın ve bitirmen gerektiğini biliyorsun.
belki güvenimi sağlayabilir çok uğraşırsa biraz. o bana güveniyor. ben ona sadığım. o da konuşmamış kimseyle sadece bu istekler bilmiyorum sürekli ama 7 yıl boyunca faceden nerdeyse her gün birkaç günde bir farklı kızlara istekler instagramda da yapmış. boş bir şey. sadece sen önemlisin kapatıcam hepsini vs diyor. son kez affet diyor bilmiyorum. onu seviyorum lanet olsun ki.
Hiç sağlıklı bir ilişki görmüyorum
canı sıkılmış yapmış benimle kavga etmek istemiyormuş ben onu gerçekten seveyim istiyormuş sadece vs diyor. benimle kavgalıyken sinirliyken atmış istekleri. hatta atmadım bile diyor kanıt olmasına rağmen bazen. dfacedekileri. biri buna a 101 de konuşmak istemiş kızın biri kasiyer mi ne bu da hayır demiş. konuşmak istedi konuşmadım hatta diyor. kimseyle konuşmadım seni aldatmadım diyo.
:D ne diyim prof yalancı
neden? :(
Yani sen kanıtlamana rağmen inkar etmiş sen kanıtlamışsın yani biraz mantıklı ilerle bu şekil de ilişki nasıl devam edebilir odaklanamazsın.
evet daha önce sinirinden dolayı da pskiologa git dedim o konuda da yalan söylemişti gittim dedi gitmemiş. sonradan itiraf ettirdim. peki bu çocuk beni sevmiyorsa neden hala devam ettiriyor? gitsin aldatsın gitsin istediğiyle konuşsun gitsin yani. 7 yıl bana katlanmaya gerek mi vardı?
Zaten yapmış saydığın şeyleri göremiyor musun.
yapmış da ayrılıp yapsaydı niye benimle?
Bunu bana değil ona sor adam seni sevse zaten başkasını düşünmez hyok senin yüzünden yalana bak
Ayrıl
niye onu seviyorum son bir şans istiyor
Şans ver de pişman ol
onu seviyorum o da beni seviyor sevmese neden 7 yıl benimle olsun anlamıyorum
Sıkılmış ki gözü dışarda. Fikir istedin verdim. Kendi bildiğini yap
İlişki yıpranmış ayrıl
yıprandı evet ama onu seviyorum o da beni seviyor niye böyle oluyor anlamıyorum ya çıldırıcam sadece mutlu olmak istiyorum onunla.
Aldatıyor neyini seviyorsun daha kendini üzmeue ne gerek var
kimseyle konuşmamış belki affedilebilir. son kez
Ayrıl
niye onu seviyorum o da beni seviyo san bir şans istedi