7 yıllık ilişkimde güven sorunları ve sosyal medya engeli yaşayan var mı, ne yapmalıyım?

şimdi arkadaşlar ciddili düşündüğüm erkek arkadaşımla kavgalar eder sonra barışırız. benimki braz gevşek
bu beni sosyal medyadan banlamaya başladı. x den takipleşme girişiminde bulunmuyor, telegramı var neden belli değil. instagramda asıl olay.
şimdi biz kavga edince genelde kavga sebebimiz arayacam deyip aramaması, beni sürekli bekletmesi vs. ben kızarım dırdır ederim o da bıkar absürt laf eder ben engellerim biraz zaman sonra araşır barışırız.
bigün gene kavga ettik, onun ailesi bu kızı bırak senle evlenmiyor oyalıyor demiş. ben de kpss hazırlanıyorum. çünkü evlenince onun şehrinde aile apartmanında yaşamamız gerektiğini aksi halde evlenemeyeceğimizi söyledi ben de ilk tamam dedim ama evlenme zamanında ailesi buna hadi evlen dediği için birden evlenme fikriyle doldu. abi dedim bana iş bulun geleyim (mühendisim). bulamadılar. ailem de memur olmadan evlenemezsin dedi. okutup tokuttular erkek eline bakmayayım diye. dedim ki evlenirim ama aile apartmanı olmaz sevgilim hayır benim gücüm yetmez dedi. mantıklı geldi ben de memur olmaya o zaman karar verdim. onun parası yetmeyebilir ama benim katkımla yeter.
abi neyse bigün geldi araba baktırdı bana sence hangisini alalım diye ben de deim ki sıfır alırız uzun kullanırız. marka model hepsine iştahla baktık. derken dediki boş ver arabayı bunu kaskosu cartı curtu senelik gideri fazla olur. ben de dedim ki olum niye baktırıyorsun o zamn ben memur olunca paramız çok olur vs. bu böyle yani yan çizdi. ben de dedimki aile apartmanında yaşamak istemiyorum, tamam araba olmasın. bu da dediki sen şu an parasızsın kpss kazanıp kazanamayacağin belli değil ben de köhne bir hayat mı süreceğiz dedim. bu açtıağzını yumdu gözünü biz ayrıldık. bu gitmiş instadan yabancı kızları eklemiş wp bile vermiş. sonra içip bana yazdı. ben de başta istemedim sonra umursamadım. baktım barıştık ama instada hala kızlar ekli dedim hani bu ne birader. bu da demez mi herkesi eklemedim istekler duruyor hala unutmuşum çıkarmayı vs. sonra ben gene dırdır ettim. lanet olsun instagramı kapayacağım dedi. neyse kapattı. şimdi bir kaç gündür açmış ve beni engellemiş. ve biz sevgiliyiz. hatta iki gün önce bana çiçek bile almıştı. diyorum ki açmışsın hesabını ve bana demiyorsun. diyor ki abartıyorsun. arkadaşlar yani 7. yıldayız ayrılıyorum ayrılmıyor. ailesi beni biliyor. ama bunun yeni yeni icatları çıktı. yalanlar söylemeye başladı. geçen markete gitti abur cubur alıyor dedim aa bugün maç mı var yok dedi. neyse ben yatıyorum dedi. dışardan gol sesleri geldi dedim ki maç varmış. meğer bana yalan söylemiş maçını izlemiş uyumamış. abi sanki ben izleme diyorum. şaka gibi

7 yıllık ilişkimde güven sorunları ve sosyal medya engeli yaşayan var mı, ne yapmalıyım?