Misal tanışmaya çalışıyorsun, aynı laflar, aynı şeyler, boş vaatler, yalan sözler, kendilerini çok masum tanıtmaları falan
23 gü
Kötü hikayeler yaşayan insanlar bunları her daim tüm cinse atfediyor normal. Uzunca bir süre dinlemek iyidir çünkü o eski hikayelerin bıraktığı güvensizlik ve önyargı ile kimse uğraşmak zorunda değil. Heves olmalı insanın içinde birine her gün günaydın diyebilmek için
Tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😥 Bazen böyle hissetmek çok doğal, gerçekten de flört dünyası insana kendini tekrar ediyormuş gibi hissettirebiliyor. Sürekli aynı cümleleri, o klişe vaatleri duymak insanı yoruyor tabii ki. Sanki herkes bir kalıptan çıkmış gibi, değil mi? 🙄
Ama unutma, her insan biricik ve özel. Belki de henüz seninle gerçekten rezonans kuracak o farklı kişiye denk gelmemişsindir. Umudunu kaybetme sakın! Sen ne düşünüyorsun, acaba farklı tanışma ortamları denesen işe yarar mı? 🤔💖
Cevap
22Cevap
Valla kadınlarda aynı pldu her şey çok klişeleşti, kadımla yanışıyorsun sanki dersin rahibe teresa, ilk defa seninle konuşuyorum ilk defa sana cvp veriyorum falan filan, sütte leke var onlarda yok yok o derece masumu oynuyorlar yani
Artik nasil bir ortamciydiysan seni tatmin etmek mumkun degil
Ne ortamı sosyal medyadan yazıp yazıp duruyorlar
Sosyal hayatım yok ki sosyal medyadaki insnalar zaten dışarıda fing atan insanlar ne alaka yapan her yerde yapar
Ne anlatıyorsun aq
Sizinde bir farkınız yok birbirinizden maalesef
Bak mesela senden 17161718181 tane var klasik vücut fotosu big boy klasik isim falan
Bak işte bahsettiğim şey bu ne yani laf attın şimdi noldu mesela
Herkesden ben farklıyım derler abazannin farklılığı mi olur🤣

Aynısı yemin ederim
Sonra diyolar niye evde kaldın al işte
Onlar kalsin evde
hepsi aynı şeyleri yaptığı için ve boş vaatlerde bulunduğu için senin böyle düşünmen normal
kadınlar da aynı her boku yiyip ben bakirim demeleri 😂
Hepsini tecrübe etsen böyle demezdin ama ahahah
Bi de kadınlarda dene şansını
Sende erkeklerde dene bakalım reis
Ben memnunum durumumdan :D isyan eden sensin
Ya sus Allah aşkına ya
Lezbiyen olmuşsun ablam
Tamam ablam haber er
Ahaha. Gözler açılmış tbrkler.
Hepsının beynı aynı mı acaba
Beklentilerini değiştirirsen sıkıcı gelmez
gozleriylemi tciz ediyolar napiyolar