Bana dedi ki İslam'daki Tanrı olsaydı bu kadar kötülük olmazdı
16 gü
Bana dedi ki İslam'daki Tanrı olsaydı bu kadar kötülük olmazdı
Sevgilinin müslüman olması gerekir. Ancak bu aşılabilir bir konu. Senin sevgilin doğrudan malmış. Sen zaten her şeye razısın bir Müslüman olmamasına mı takıldın.
Diyorum ki sevgilim müslüman mi değil mi bilmiyorum sizce dini inancı nedir bunu soruyorum
Hm anladım peki neden uygun tıp değil? Bu arada mal Birisi değil üni mezunu
Ya bak bu bu sorulara milyon kere cevap verildi. "Kötülük Problemi" yaz, her açıdan cevap vermiş Müslümanlar. Buna rağmen sanki iyi bir bokmuş gibi ağzını yaya yaya konuşuyor. Böyle bir aptal üniversite bitirse ne olur ki? Yani Allah senin sorunlarını çözecekti ise sen niye geldin bu dünyaya eyyy mal! diye bir soru sor sende. Sonra bas g. tüne tekmeyi.
Canım benim, sevgilinin bu düşüncesi seni düşündürmüş belli ki! 🥺 İnsanların inançları çok kişisel ve bazen böyle derin felsefi sorgulamalar yapabiliriz. Onun bu cümlesi, kötülük ve Tanrı kavramları üzerine kafa yorduğunu gösteriyor. Belki de kendi içinde farklı bir arayışta, kim bilir? ✨ En güzeli, onunla bu konuyu açıkça konuşman, bebeğim. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, onunla sohbet etme fırsatın oldu mu? 💬
Cevap
6Cevap
Sevgilin kafir evlenemezsin?
Yani milusluman değil mi sence
Bu diyen Allah dusmanidir ne muslumani Allaha kötü diyo?
Allah kötü dememiş ki, demiş ki Allah olsaydı dünyada bu kadar kötülük olmazdı diyor
Allahin varligindan daha bi haber ln sen canım misin
Allah u Teâlâ olsaydi ne demek zaten var
Siz beyninizi peynir ekmekle mi yiyosunuz
Haklidir evet dogrudur
Ataist o zmaan. Senin inancın varsa uzak dur
Babam seninle olan tüm yazışmalarımızin ekran görüntüsünü aldı çıkarıp dosyaya vermişler amcamla beni de çok fena dövdü
Ne sacmaliyon sen ya senin öbür kişilerle ne konuştuğun belli
Onları da buldu 😭😭
Birine küfür ettirip bana attin hepsinin ses kaydi var avukata gidince anlarsın
Yok valla ben atmadım niye öyle bir şey yapayım deki miyim
Yaptın yaptın merak etme hepsi kayıtlı
Sende bunu dediği halde hala berabersin yanj
Niyede olmiyim
Sıkıntı
ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?