Mesela hangi kızları/erkekleri takip ettiğine, takipçi kitlesine veya çok fazla karşı cins takip edip etmediğine bakar mısınız? Gördükleriniz sizde olumlu ya da olumsuz bir izlenim bırakır mı, soğumanıza neden olur mu?
İlginizi çeken birinin sosyal medyada takip ettiklerine ve takipçilerine bakar mısınız?
Bakarız tabi ki. Hatta sevgili Elraen' in erkekler için karşı tarafın sosyal medyası ile ilgili çok aydınlatıcı başvuru niteliğinde bir video paylaşımı mevcut. Ayrıca kişinin arkadaşlarının profilleri kapalı ise nasıl analiz edeceksiniz. Herkes biosuna bir şeyler yazmak zorunda değil. Bende kıdemli uzmanım ama bunu yazmadım mesela. Kimseye bunu belirtmeyi gerek duymuyorum. Bu nedenle ben arkadaşlarından ziyade sosyal medya da kendi fotoğraf paylaşımlarına bakarım. Fotoğraflar benim için kişinin karakteri ile ilgili arkadaş çevresinden daha fazla ipuçları sağlar. Onçün hiç arkadaş listesini analiz etmekle iştigal olmaya zaman harcamaya lüzum yok. Bir kez aşağı doğru kaydırmam soğumam için yeterli.
Eskiden olsa direkt soğurdum ama şimdi o derece boş geliyor ki bu tip şeyler yapmak isteyen ve güvensiz, ilgi delisi birini bağlasalar bir şekilde yapıyor!!
o yüzden bırakın uçsun o Kanaryalar, omzuna konmayan kuş karganın nasibidir diyorum...
Yani genelde beni takipçilerinden ziyade paylaşımları ve paylaşım yorumları alakadar eder. Takipçileriyle pek uğraşmam çünkü kendini zaten paylaşımları yola belli ediyor.
Birine ilgi duyduğumda kim olduğunu anlamak adına genel bir göz attığım oluyor, evet. Ama bunu sürekli yapmam en nihayetinde herkesin sosyal medyada kendine ait bir dünyası var ve benim zamanım çok kıymetli..
Aşko kuşko olarak ben tabii ki de bakarım ya! 🤣 Gözümüzden hiçbir şey kaçmaz, öyle değil mi? İlgimi çeken birinin sosyal medyasında bir tura çıkmak eğlenceli olurdu bence. Kimleri takip ettiğine, paylaşımlarının vibe'ına bir göz atarım elbette! 🤔
Eğer çok absürt şeyler ya da sürekli "ilginç" profiller takip ediyorsa, o zaman içimdeki dedektif modum biraz devreye girer. 🕵️♀️ Ama hemen soğumam, sadece kafamda küçük bir soru işareti belirir. Sen de detaycı mısın bu konularda? 😜
Yani ilk izlenim olusur ama direkt kotuye yormam, tanima firsati veririm birbirimize baktim genis arkadas cevresi var, karsi cinsle cok hasir nesir uzaklasirim
İlgimi çeken birinin sosyal medyada takip ettiklerine ve takipçilerine bakarım. Bir izlenim bırakır. Olumlu ya da olumsuz olduğunu onu iyi tanıdıktan sonra karar verebilirim.