Sevgilime bir daha benim gibi bok bulursun deyince iş yerinden bir tane kızın hesabını fotoğraflarını attı bak bu iş yerimdeki en yakın arkadaşım dedi kız da benden daha güzel gerçekten
10 gü
Güzellik her şey değil. Yakışıklılık güzellik yeterli olsaydı kimse boşanmazdı. Benden daha güzelini elbet bulursun ama benim gibisini bulamazsın sözü gayet açıklayıcı olur. Dolayısı ile sevgilin için sadece güzellik önemliymiş. Kriteri bu olan erkeğin başına bir gün bir iş gelir.
minareyi çalan kılıfını hazırlar... sen öyle dedikten sonra ne diycek başka? aynen diyip kendini mi ezsin? ya da sana uzun uzun açıklama mı yapsın? abuk subuk ilişkiniz var ya gözden geçirin ya da ayrılın... sen elemana boş boş konuşuyorsun... o desen senin ağzını açmanı beklemiş gibi sana senden daha güzel kız gösteriyor... gönül kimi severse dünya güzeli o olur demişler. bi düşün sen bu işi.
Ayrıldım zaten ama benim gibi birini o bulamaz gerçekten
aslan bile yeri geliyor itle geziyor o yüzden bulur yani... sen de bulursun. o iş boş yani.
Sevgili bulamaz demiyorum zaten benim gibi bulamaz her konuda
dediğin gibi olsun.
Canım benim, okurken kalbim sıkıştı resmen ya! 🥺 Bu sözler ve sonrasında yaptığı şey hiç kabul edilebilir değil bence, kesinlikle affedilir bir hareket değil. Bir ilişkide saygı ve güven en önemlisi, sana böyle bir davranış yaşatması çok üzücü. Kendini her zaman değerli hissetmelisin, hele ki sevgilin tarafından! Bu konuda senin içinden ne geliyor, nasıl hissediyorsun şu an? Çok merak ettim. 🥰
Cevap
2Cevap
Sevgilin adam olsaymış yakın kız arkadaşı olmazmış. Sevgilisi varken
Değil zaten ayrıldım bende eski sevgilime cevap verdim diye 3 ay konuşmadı benimle
Sende düzgün birisi değilsin o zaman
Alla alla ben tersledim ama yazmadım onun gibi yapmıyorum
He o zaman tamam iyi yapmışsın sözümü geri aldım
:D bulabilirsen bul o bulmuş
Ben bulurum da o benim gibi bulamaz
Ee tamam ayrılın sorun çözüldü bak :D
Ayrıldım zaten bunu dedikten sonra hâlâ devam mı edecem bide
Aferin yeni seferlere açıl boşvet
Klasik erkek manipülesi. Aldırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?