Gizli Üye(30-35)+1 yılSelamün aleyküm.
Siz ve sizin gibiler ancak erkeklerin oyuncağı olursunuz. Evlenmeden karı kocacılık oynayanların sonu hep budur, şimdi oturup gelecekteki eşinizi düşünün, sonra neler hissettiğiniz de zaten size kalmış. Bu arada, o karakter yoksunu uçkur sevdalısı erkek de zaten gelecekteki eşini falan düşünen biri değildir, tek derdi karaktersiz olabilmek ve zina içinde ölmektir.
Vesselam.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılböyle insanlar pişman olmazlar bence yapacağın tek şey kendine olan saygının farkına varıp o çocuğun bir daha yüzüne bakmamak olmalı. şu an üzülüyorsun biliyorum ama yaşadığımız hiçbir şeyin boşuna olduğunu düşünmüyorum tecrübe edin ve insanlara kolay kolay güvenme ilerde mutlaka bugün böyle sağlıklı düşünebilmemin sebebi ededindiğim kötü tecrübeler diyeceksin :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Senin duygularını kullanarak seninle cinsel ilişkiye girdiği için kendini çok cin sanıyor ama ne kadar pislik bir insan olduğunu kapatamaz bu yaptığı cinlik. Ayrıca cinselliği tek taraflı yaşamıyor yani kimse kullanılmış olmuyor. Senin kendini direk teslim etmen yanlış. Daha 1.5 ay olmuş 1 haftadır onda kalıyorsun, bazı şeyleri çok hızlı ilerletiyorsun yanlışın burda. Daha o kişiyi tanımıyorsun bile. Peki nasıl bu kadar hızlı yaşayabildin, hiç mi gariplik hissetmedin? Biz kızlar daha zor güveniriz kendimizi daha zor açarız çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla basit misiniz bilemem ama ben yillarca gorussem evlenmeden fiziksel yakinlik kurmam, bu sadece dini olarak sakincali oldugundan degil, Turk erkeginin bu konudaki riyakarligini bildigimden. Size "Namus iki bacak arasinda degildir" der sevisir, arkanizdan "Ne goturdum be ma. li" diye anlatir ve evlenmez. Burasi Amerika ya da Avrupa degil; hala ataerkil duzenin isledigi tasra ulkesi. Riyakar i. tlerle, gercek adamlarin ayirdi cok zor. Ben de bakir ariyorum ama o daha da zor; sanki zina sadece kadina haram gibi yetistiriyor aileler, cahil bir kesim yetistiriyor. Dinen zaten haram. Evlenecegim insanla olmazsa hoc olmaz yani, ask mesk yalan. Guven ancak nikahla saglanir bende.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel ama samanlıkta iğne arıyorsun
1 buçuk aydır beraber olduğun erkeğin evine gidiyorsun 1 hafta kalıyorsun sonra bana basit dedi benimle ciddi düşünmüyor. Tabi düşünmez asla evine gitmemeliydin sen o erkek için elde edilmiş bir durumdasın şu an hiçbir heyecanın kalmamış cidden basitmişsin geçmiş olsun. İleriki ilişkilerinde yapma bu hatayı
40 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bu karakterde birini pişman edemezsin, pişman olmaz! 😅
Boşver, geçmişe değil geleceğine odaklan! 😅
Canı cehenneme, inanma güvenme, hemen hemen herkes böyle, emin ol...30 YorumlaOrtadan kaybol bir sure
Msjlarina telefonlarına cevap verme hemen
İslerim var yoğunum yaz
Ona ilgi göstermezsen peşinden kopek gibi koşmaya başlar merak etme
Eğer bitmesini istiyorsan hiç konuşma en azından 1 ay boyunca15 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri çok iyi taniyrsun
- +1 yıl
Böyle durumda merak eder yine arardim mesaj atar evine bile giderdim biliyrsun sen bu işi:)
- +1 yıl
Tecrübeli kadın başka oluyor cidden
- +1 yıl
Sence pişman olur mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an ayrilsan yine kullanip attim diyecek herkese. Onu pisman edeyim desen kaybettigin zamana yeni kayip zamanlar ekleyeceksin. Açık açık amesajlarini gordum o yuzden daha fazla alaka kurmak istemiyorum de gitsin. Biraz insanlik duygusu varsa senin icin soyledikleri yuzunden sana karsi aşırı ezilir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİş işten geçmiş ve senden alacağını almış hiç kusura bakma ama yapılacak şey belli nikah masasına oturtup daha sonra aleyhine delil toplayıp sen buna tekmeyi basacaksın ;) boşanırken tazminat nafaka vs vs donuna kadar al belki aklı başında gelir ve penisiyle düşünmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir son mu bekliyordun? 1000 tane erkek kou karsiya sadece 1 tanesi iyi çıkar o da yüzde 50 ihtimal binde 1 yani. 1 hafta kalınır mı. 1.5 ay hiç mi anlamadın bisey. Sana basit diyemez. eger baktin rahatsız ediyor bana özelden o şerefsizin numarasını yazman yeterli. Kimse Seni üşemez
01 Yorumla- +1 yıl
Kimse Seni üzemez
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Evet ama onu daha tanımadan yatağına girdiğin için başka ne düşünebilir ki?
Sen onun düşüncelerinin haksız olduğunu biliyorsun,
Ama o da kendince haklı.
Ortada sevgi yok iken ben erkekken yatamıyorum.
Sizin hangi düşünce ve duygu ile bu işi kısacık zamanda aşıyorsunuz?00 Yorumla
+1 yılŞey yapsana yıkılır yıkılır. Hiçbir erkek gururuna yediremez zaten seni nasıl bir kadın olarak gördüğü belli. Çek karşına ismi ahmetse ya ahmet sana bir şey söylemek istiyorum ama nasıl söylerim bilmiyorum falan de ayak yap. Sonrasında sen bana yetmiyorsun, penisin çok küçük çok kötü seks yapıyorsun falan de bende dayanamadım aldattım de. Yıkılır, dünyası kararır.
11 Yorumla- +1 yıl
Herifinki büyükse inanmaz ki belki 20 cm
+1 yılSirf bu durumlara dusmemek icin ne sevgili yapiyorum ne de evlenmeyi dusunuyorum. Erkeklerin hepsi ama hepsi cidden or. sbu cocugu. Annesinin ne sucu var demeyin boyle bir evladi yetistiren annede or. sbudur
46 Yorumla- +1 yıl
Hepsi demeyeydin keşke ya
- +1 yıl
@Nietzschenededi karsilastiklarimin HEPSİ. beni tanimayanlar alinmasin o kadarda mak degillerdir heralde
- +1 yıl
@zat-i_sahane_ pekala o zaman
- +1 yıl
@Nietzschenededi unlike atip geri almis jsjsjs
- +1 yıl
Evet çünkü açıklamanı beğendim 😃
- +1 yıl
@zat-i_sahane_ sana bişey sormak istiyordum aslında?
Erkeler basit cihazlardır. Yanı benim düşüncem sen, ittirilmis bir relax tonda ve rahat takılacağın kafa bir erkekle hayattan zevk almaya çalışmışsın. Yapmışsın da ve yanlış erkek olduğunu anlamışsın ve intikam ile kavruluyosun.
İntikam soğuk tutar. Bence es geç bak hayatına, yatmış olman kullanılmak olmaz sonuçta zevk ortak payda.
Sen ne istediğini önce bir düşün..10 YorumlaSenin 1.5 aylık sevgilinle 1 hafta aynı evde kalman bikere hata. Ne bekliyordun yani istediği şey belliymiş zaten yapmışta. Sen hala sevgilim demeye devam et.
20 Yorumla
+1 yıl1.5 ayda yatağa atmış işte, basitmişsin doğru söylemiş çocuk.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bekliyordun ki zaten böyle olscağı belliydi. Sen bence suçu onda değil kendinde ara. Suclu sensin. O adam seni silah zoruyla yatağa atmadı sen kendi isteginle girdin. Sonucunu hesaplayamadiýsan bu onub suclu olduğunu degil senin bazı durumları hesap edememeni gösterir. Şimdi birbirimizi kandırmayalım kimseye faydası yok
17 Yorumla
Soran+1 yılSilah zoruyla değildi hayır. Ben önüme gelenle yatmıyorum. Gerçekten sevdiğim ve ona karşı çekildiğim için yattım. Beni böyle basit olarak göreceğini düşünmemiştim. Duygularla giriyorsun o yatağa sonuçta, en azından benim için öyleydi.
Cevap sahibi+1 yıl@realeyes pardon erkeklerin kötü niyeti? O yataga isteyerek giriyosunuz sizde istiyorsunuz !!! Erkek tek başına yapmıyor ! Kolundan tutup yataga atmiyor tehdit de etmiyor. Gözunüzün açik olmamasinın sonucunu erkege mal edemezsiniz ! Allah erkege akıl beyin uyaniklik düşünme vermişde kadınlara vermemiş mi? Ben burda evlenmeden önce ilişkiye girmeyin kullanilabilme ihtimaliniz var uyanik olun diyince gerici oldum yobaz oldum.
Cevap sahibi+1 yılIhtimalleri niye göz onünde bulundurmuyorsunuz. Bu erkeğin sucumu erkegin problemimi. Sonucu niye hesaplanmiyor. Niye kendinize sormuyosunuz acaba ben bunla yatarsam ileride ne olur? Yarı yolda bırakırmi vs vs örnekleri çogaltabiliriz. Uyanık olun bu sadece erkekler veya yatak icinde gecerli degil. Kadin icinde gecerli yarin birgun en sevsiginiz kiz arkadasinizdanda dost kazığı yiyebilirsiniz.
- +1 yıl
Kazik ihtimalleri herkes icin mevcuttur kimseyle gorusup arkadas sevgili olmicaksin senim gibi dusunursek bunun kadini erkegi yok burda bir kötü niyet mevcut hayatta her seyi hesaplayamazsın cok guvendigin insanlar hayal kiriklgina ugratabilirler.. Ayrica yatma mevzusu için de benk asla birakmaz diye yatan yok zaten sevmis güvenmiş birlikte olmak istemis kizin sucu ne? Daha fazla tartismicam sizin gibi zihniyette insanlar olduğu sürece kadin cinayetlerinin hesabi da hep kadinlara kesilir bu ulkede.
Cevap sahibi+1 yılSen 1.5 aydır tanıdığın bir erkeğe hemen güvenirmisin hadi diyelim güvendin 1 hafta onda kalirmisin. Sence bu mantıklimı. Eğer sana dogru geliyosa akıl ve mantıken ben daha bisey demem zaten sana. Her olayıda erkeğe yıkamazsiniz. Nedir bu yahu kendinizi temizlemek icin hep aynı numara. Benden bu kadar herkesin kendi hayatı ben akıl ve mantıga göre yorumumu yaptım. Soran kardeşimede geçmiş olsun. Bosver ugrasma hayatòna devam et. Et ama daha dikkatli bir sekilde et. Iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYav cocuk sana kasar muamelesi yapmis hala intikam pesindesin sal gitsin muhattap bile olma cidden basitmissin hakli cocuk
40 Yorumla 1.5 ay sonra onda kalan kız tabi buna müsait. Şifre karıştırmak falan güvenmiyorsun demek. Güvenmediğin adamda kalmak ne? Biraz beynini kullan korkma eskimez
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılYapılacak hiçbir şey yok artık. Sadece senle mutlu olamıyorum iyi hissetmiyorum diyip ayrıl başkasıyla takıl koyar her erkeğe. Dua et videonu çekmemiş olsun çok hırslandıracak tarzda konuşursan yok oran küçük yok bilmem ne falan paylaşır sağda solda.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir insan pişman olmaz yol yakınken sen yoluna bak. Kaldı ki onun evinde kalıyorsun Buda kullandığını gösterir. Onun ama çok birlikte olmak sevgili vs değil bir kaç ay seninle takılır sonra başkasını alır
00 Yorumla
+1 yılKullanmış bile
Evinde kalmak ne demek basitliğini koymuşsun ortaya zaten...50 Yorumla"Performansın beni tatmin etmedi, çükün içimde var mıydı yok muydu anlamadım bile, bu şekilde devam edemem" de ona ve terk et. Bunun gibi hırt biri anca çükünün boyuna yatak performansına bozulur.
11 Yorumla
+1 yıl4,5 ay uzun bir süre mi? insan doğurduğunu tanıyamıyor sen 4,5 aydır hayatında olan birini gerçekten tanıdığını düşünmüşsün, birileri hakkında böyle iğrenç konuşan birini pişman edemezsin, onu pişman edeceğini düşündüğün her gün sen tekrar pişman olursun olan olmuş onu çıkardığın yeni hayatına bak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pişman edilecek bir durum yok. İyi ki durumu erken öğrenmişsin. Bence zararın neresinden dönersen kardır. İntikam uğruna daha da uzatma bir şeyleri istersen. Seni hak edecek ; sana sen olduğun için değer verecek insanların yanında ol.
10 YorumlaSevmek böyle Birsey mı senin ıcın? Herşeyi yaşayıp sonra seni helalı diye evlenecek mı sandın? Gerçekten hem cinsim olarak bu kadar kendini düşürmene üzüldüm herşeyi yasa ama beraber olmak ne demek o çok başka özel tabiki basit der sen ulaşılmaz olmayı degıl basit olmayı secmıssın bir anlık mutluluğu ıcın sen niye kendini ömürlük mahremini sergiliyorsun !
10 Yorumla
+1 yılOlan olmuş, biten bitmiş. Kafa yormana gerek yok. Hayat devam ediyor, yoluna bak. İntikam duygusu insana hata yaptırır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonundan gördüysen fırlat kır o telefonu öyle ayrıl
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yıl1,5 aylık sevgiliyle yatmak nedir ya! Size kolay ulasilmamasi gerektiğini cinselliğin ilerleyen zamanlarda olması gerektiğini bir ogrenemediniz
10 Yorumla
+1 yılEvden gidince “ bidaha görüşmeyelim ufacık sikin var tatmin edemedin seni kim napsın yerinde olsam seveyim var demem kimseye.” De bak noluyo :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. 1,5 aylık bir adam ve sen onunla aynı evde 1 hafta geçiriyorsun ne olmasını bekliyorsun.
Sorun ondamı sendemi bir bak istersen.10 Yorumla
+1 yılBasitmi? terbiyesiz herif yanlış demiş demesi gereken başkada neyse. Siz tam birbirinizi bulmuşsunuz.
11 Yorumla- +1 yıl
4.5 fazlamı sen harbi psikolojik olarak destek almalısın bunu seni eleştirmek için sölemiyorum ve çok ciddiyim destek al.
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yıl1buçuk aydır birliktesin ve 1 haftadır onda kalıyorsun peki neden? Yani benim 4 senelik ilişkim bitti ama ne ben onda 1 hafta kaldım ne o bende kaldı
21 Yorumla- +1 yıl
Çok muş 4 buçuk o zaman tamam 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten Aptallik etmişsn. 1 bucuk ayda ayni Evdemi kalinir yatmış kalkmişsn Niye kendi evinde kalmadin. Çocukta Sni sevmiyor Emin ol Kendini kullandirtma Nsil 1 bucuk aylik biriyle yatarsn ki?
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey söylemeden tek kelime etmeden terk et, ama ciddiyim hiçbir şeyde söyleme bu konuyla ilgili. Kudursun neden diye sorsun kendine ;)
00 Yorumla
+1 yılSende deki kirli çamaşırları biriktirdim yıkamaya mecailim yok şurdan eskiciye vereyim de bende olmayan değeri olsun
00 Yorumla
+1 yılDediği lafları sen uygulamışsın gibi bir anda kes bağlantını hatta bunu belirt kendi kendine triplere girer heralde bilemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşününce pekte bakışa sayilmazmis. Neden zoruna gittimi hem yanilmamista. Ne olduğunu nasıl konuşulduğunu bilmiyormuydun yoksa
01 Yorumla- +1 yıl
Pişmanda edemezsin haklı çünkü
+1 yılKullanılmadın. O basit bir erkek. Şimdi geçmişe takılıp kendini üzme boş yere. Onunla hiç konuşmadan bitir engelle yeniden başla hayatına.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes basit demiş. Basit falan değilsin. Sevdim diyorsun. Ve kızların yorumuna baktım da cidden çok kötü. Kadınların birbirine şu zamanda destek olması gerekiyorken şu hale bak. Yazık cidden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 aydir tanidigin adamin koynuna girersen boyle dusunur tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1.5 aydır beraberiz. 1 haftadır da onda kalıyorum. ee sen zaten bu düşüncesinin doğrulamışsın kusura bakma
ne pişman etmesi derhal ayrıl
kaldı ki sevdim yattım bir bahane değil
sevmen yatmanı gerektirmiyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSimdi senin kendine soracağın soru su, ben bir iki takılmada onun yatağına girecek kadar basit bir kiz miyim?
10 Yorumla
+1 yılEdemezsin kardeşim kusura bakma. En fazla pişman edicem derken biraz daha kullandırırsın kendini o kadar
00 Yorumla
+1 yılYapacak birşey yok kullanılmışsın bile geriye doğru hiç uğraşma dahada batarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Önce tedbirini al, sonra vereceksen vazgeç ve oradan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBunu diyen insanı ben kullanır çöpün yanın da terk ederdim.
00 Yorumlaaslında Tek yolu cinsellikle kandırıp onu oyuna getirmek öyle mal gibi kalsın
00 YorumlaBaştan vermeseydin bu lafı diyemezdi kulandırma kendini dicem ama çok geç
00 YorumlaAblacığım şimdi bunu en iyi bilecek sensin ilişkiden ne istediğine bagli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmaz böyle insanlar. Keşke yüzüne vurup öyle terketseydin evi.
00 Yorumla İş işten geçmiş gölü atmış zaten Maçı terk et olay bitsin dahada küçük düşürme kendini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. pisman edemezsin sen zaten onun yazdiklarini tasdik eder gibi yapmissin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla ne kadar pişman olsan haklısın üzüntünü anlayabiliyorum
00 Yorumla Pisman etmeyi birak bu dusunceler sana zarar verir hemen bagini kes asla konusma sal
10 YorumlaAslında senin öyle bir insan olmadığını zamanla anlar. Haa kendini çok kötü hissediyorsan git açık açık söyle gördüm mesajları çok yanıldın şimdi seni kendi karaktersizliğinle baş başa bırakıyorum de çek git.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhh ah çoğu erkek böyle benim de 1 yıllık sevgilim arkadaslarina benle neler yaptigini anlatiyomus sonra çözdüm ve ayrildim
10 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz böylelerini, özel bir çabamı harcıyorsunuz.
20 Yorumla
+1 yılillaki arayacak seni..
güzel bir sofra hazırlat, ortam hazırlasın..
gitme..
bunu birkaç defa tekrarlat..00 Yorumlao yatağa girdin artık. keşke girmeden önce iyi tanısaydın adamı
10 YorumlaKendisi ego tavan ust perdeden neguzel konusmus yurek mi yemis sorsaydin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin de onla ciddi düşünmediğini hissettir tavirlarina bak sonra ayrıl
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat