#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bu sık kullandığım bir durum arkadasım malesef gerçek şu ki sizi sandıgınız kadar önemsemiyor olabilir ama sevmiyor vb anlamında değil yanlıs anlamayın. Sizde bu ara belkide biraz fazla konusmus, üstüne düşmüş vb olabilirsiniz. Ancak alternatif olarak tabiki farklı durumlar da olabilir örnek Baska biri ile görüşmeyi düşünmesi dahi sizden bu durumda biraz rahat bırakmanızı istemesine neden olur, ailevi veya farklı özel bir sorun ve sizin bunu anlamayacagınızı düşünmesi, bu cümleyi kurdudur veya hayatında bir duruma soruna vb sizden alacagı abes abartılı tepkiyi biliyor olması sizden uzaklastırır istemediği tepkidir cunku sizinki ve bu cümleyi kurabilir. Vb cok uzadı bol şans arkadasım pişman etmek mi seviyorsa sizi,. Sizin sessiz kalmanız ve arkadasınıza üzüldüğünüzü düşündürmeniz ile, böyle birşeyi dahi dediği sekilde yapmış olmanız ve ona tepki vermemeniz, belki bunu anlamayacaksınız ama içten içe vicdan yaptıran en cok pişman eden durum ama bunun dısında ben yapınca bunu arkadasım ayrılsa da umrumda olmazdı hele bana konusma tavır yapsa daha keyifli cunku haklı cıkardım karsısında ve dediğimde nasıl haklı oldugumu oda anlardı. Özür dilerdi üstüne. Bol şans.
Ya gerçekten canı sıkkınsa?
Hayatta zaman zaman baş edemediğimiz sıkıntılar olabiliyor. Sıkıntılarımız hayatımızın merkezine oturduğu zaman sadece sıkıntıya odaklı oluruz ve karşı tarafın duyguları, düşüncelerini göremeyiz çünkü sıkıntının verdiği bir sinir vardır. "canım sıkkın biraz rahat ver" denmesi hoş değil tabi ki ama anlık olarak sıkıntının vermiş olduğu sinir, huzursuzlukla yazılmış bir yazı ama sineye çekilecek türden de değil. Bir şeyi ne kadar sineye çeker iseniz karşı taraf bundan faydalanmaya başlar. Madem rahat ver diyor o zaman sizde rahat verin. Mesela hiç bir şekilde iletişime geçmeyin eğer karşı taraf sizi merak edip iletişime geçer ise o zaman onun cümlesini geri iade etmiş olursunuz. Ama intikam almak yerine ya da o cümlenin size verdiği olumsuz duyguların aynısını karşı tarafa yansıtmak yerine neden kaba bir üslupla cevap verdiğini sorabilir ve çözüme ulaştırabilirsiniz. Çünkü diğer türlüsü çekişmeli olur aslında...
Yani bana kalırsa insanın canı da sıkkın olsa düzgünce müsade isteyebilmeli.. Rahat istiyorsa istemediği kadar rahat bırakırdım.. Sonrasını o düsünsün ne diyim.. Keyifli akşamlar..
Teşekkür ederim..🥂
Cevap
45Cevap
Merhaba,
Yani belli dönemlere insanlar psikolojik olarak kendini kötü hissedebilirler bunun yanında sohbet etmek istemez kimseyle konuşmak istemez sadece yalnız kalmak ister olabilir yani ama bu seninle ya da bir başkası ile problem olduğu anlamına gelmez, ailevi sorunlar olabilir başka türlü sorunlar olabilir yani insanların anlık durumu değişiklik gösterebilir mesela o gün uykusunu iyi alamamıştır sinirlidir, ya da sevmediği bir insanla karşı karşıya kalmıştır sinirlidir olabilir yani genelde Aşk ilişkilerinde şöyle bir durum söz konusu oluyor insanlar özellikle kadınlar hayatlarında olan erkek biraz uzak kalmak istediği zaman kendi kafalarında kuruntu yapmaya başlıyorlar, işte beni sevmiyorlar şöyle yapmıyorlar böyle yapmıyorlar söylentileri dolanıyor O yüzden belli dönemlerde İnsanlar böyle şeyler yaşayabilir birazcık kendi haline bırakmak faydalı olur.
Neden pişman etmek istiyorsun k? Bu o kadar çok garip geldi ki bana... Adamın kafası meşgul, ya iş stresi, ya da güncel konulardan dolayı bir şeyler oluşmuş demek ki ''beni yalnız bırak, kafa dinleyeyim az'' demek istemiş.. Öyle intikam alayım falan triplerine girme.. Yanında olmayı dene, belli bir süre sonra yaz, ara bir şeyler yap. Fakat şu sırada bence yalnız bırak..
önce burcuna bakacaksın :-) . insanlar ellerindekinin değerini kaybedince anlaya biliyor tabi derğer verdi ise zamanında yoksa salar gider ne pişman olacak sana erkek ona kadın çok normalde. ilgi gösterirsin bunalırsın göstermezsin derki başka birimi var. en iyisi baktın öyle diyor vur tekmeyi gitsin nereye giderse hayat böyle şeyler öğretiyor.
Bazen insan sevdiğine ilgi veremeyecek kadar üzüntü, stres, acı içinde olur Bencil olma Sabırlı bir şeklide bekle onu İlişkide ilgi bağımlısı biz kadınlar için katlanılması zor bir durum Ama bazen bizimde hayatımızın zorlaştığı anlarda onlardan aynı rahatlığı bekleyeceğiz emin ol
Sallamayarak Onsuz da çok eğleniyormuş gibi storyler atarak asla acıklı şeyler özlü sözler paylaşmayarak o ahmak kendini önemli hissetmesin bak nasıl kuyruğunu kıstırıp dönüyor
Yani onun ilgisini çekerek mesela seviyorsa kıskanır kıskandıra bilirsin arkadaş çevrenle dışarıya çıkarak bunu yapabilirsin
Kısasa kısas her zaman iyi bir yöntemdir. Tabi biraz dozu arttırarak. '' Dilim kopsaydı da bunu söylemeseydim '' dedirtecek kadar bir doz artışı.
Öyle bir insanla hala sevgili olduğuna şaşırırım onu pişman ederim tek mesajına cevap vermem sonsuza kadar bırakırım rahat kalsın
Aynı sözlerini hiç beklemediği bir anda ona söyleyerek
sevdiğim insanın böyle söylemesi ne olursa olsun hoşuma gitmeyecek bir şey
İnsan sıkkınlığını sevgilisi ile paylaşmıyorsa sorun var demektir
Benim hiç sevgilim olmadıö kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor
Ya her erkege yaptıgını ona yapmıyon ya da çok para yiyorsun
Öyle birisini pişman etmekle falan uğraşmam. Direkt rahat veririm kendisine.
Canı sıkkın yani ne diye zorlarsınız. Bireysel alan tanıyın biraz.
İnsan yalnız kalma ihtiyacı hisseder. Rahat bırakabilirsin. Seni rahatlatabilirim gel istersen de diyebilirsin. :D Gelirse ne güzel, gelmezse de bırak biraz kendi başına sakinleşsin.
"Bundan sonra ömür boyu rahat olabilirsin." deyip engellenir. Böylece pişmanlıktan geberebilir. Yok pişman olmazsa zaten ilişkiye devam etmek de anlamsızdır.
Canı sıkkınsa rahat vermelisin... pişman edemezsin..
Hakkaten sal gitsin adamı, senin gibi sevgiliyi özlesin, kendi dönsün, sen bu arada keyfine bak, hiiiiiiç oralı olma😃😃
Kişisel hayatında sorunlar vardır ve yalnız kalmak istiyordur
Darilmam çünkü, insanların kendine göre sıkıntısı derdi oluyor empati kurmak gerek
İlgisiz bırakılınca bir iki gün psikolojisi değişir
pişman etmek yerine neden canı sıkkın diye sorgulasana
Niye pişman edesin? O da insan, belki biraz yalniz kalmak istedi. Bu kadar paranoyak olmayın ya
Kendi sorunlarını çözemeyip en ufak birsey de seni kiriyorsa zaten adam demem ben ona
Bir daha hiç aramayıp burnunun sürtülmesini bekleyerek
Neden pişman edesinki canı neden sıtkın oraya yoğunlaşsan olmuyomu
Bir şey demem rahat bırakırım demekki gerçekten canım sıkkın
Geri dönüş yaptığında bende canım sıkkın rahat ver biraz derim
olayın bilmiyorzki belki çok üstüne gidiyorsun belkide seni isteniyor belkide başkası var ikilemde belkide kendine ait söyleyemediği sıkıntıları var açıkca konuş başbaşa sıkıntın nedir ne derdin ne de sor konuş burda bize sorcağına ona sor anladınmı
hiç pişman etmekle uğraşmamak lazım engeli bas hayatından çıkar
engelleyerek..
bırakın o size ulaşmak için çaba göstersin o dakikadan sonra..
ne halin varsa gor derim
"Nasıl pişman ederim" e kafa yormak yerine "Neden canı sıkkın" a kafa yorsaydın daha iyi olurdu
Zor bir durum bence çünkü bir şeyleri yapmayı bıraksan trip atıyor olursun. Yine öyle derse kötü hissedersin. Bilmiyorum sanırım sessizlik. Ben öyle yapardım.
Rahat bırak.. Özlesin gelir.. Sizde biraz anlayışlı olun
Tabiki derim ve eğlencenin içinden geçer bunu da mis gibi reklam ederim.
Aşk içinde böyle kelimelerin yeri olmamalı.
Engellenir bir daha da konusulmaz
3 gün telefonun kapalı olsun bak nasıl kafayı yiyor.
Ara vermek istedigini söyle
Bunu bence sen çok daha iyi bilirsin
Konuşmam kendisi konuşana kadar
Asıl canı sıkkınken seni yanında istemeli.
Temelli bensiz bırakılarak.
tahrik et sonra verme
Onu geçici süreliğine engelle.
bi sakin vardır bısı ne dıye edeceksin.
Gösterip dokundurmayarak ve yapmayarak
Edemezsin
Hiç bulaşma
ara verdıgındekı flortlerınle goruserek
onu sensiz bırakarak...
Kendi haline brakirim
Üzülmeyeceksin köpek gibi peşinde koşacak
Seni sevmiyor net