Sadece kahverengi gözlü yengeç kadınları ilgimi çekiyor. Ama minyon ve kilosuz olmalı, bunlar nereden nasıl bulunur?
4 gü
Sadece kahverengi gözlü yengeç kadınları ilgimi çekiyor. Ama minyon ve kilosuz olmalı, bunlar nereden nasıl bulunur?
Yengeç kadınları korunmak için toplumdan kendilerini izole ediyorlar. Ve güven konusunda seçici insanlar. Gözlemleyici olurlar ve gerçekten güveneceği seveceği adamı seçip onu elde edene kadar her türlü fedakarlığı da yaparlar. O yüzden bir yengeç kadını bulduğunda güvenini kazanman çok zor ve seçici oldukları için sen ısrar ettikçe güvensin diye onlar daha çok uzaklaşırlar. Genelde yengeç kadınları ya görücü usulü ile ikna oluyorlar ya da çevreden ortamdan gördüğü kadarıyla. Çünkü gözlemleyiciler.
Bir tane vardı güvenini kaybettim maalesef. Ne dil döktüysem de ikna olmadı, üstüne düştükçe de uzaklaştı kaçtı o yüzden saldım onu.
İşte ikna etmeye çalıştıkça daha da güvensizlik yaşıyorlar çünkü bu sefer şüphe ediyorlar bu adam neden bu kadar zorluyor bu işin içinde başka bir şey mi var gibisinden şüpheye düşüyorlar. Yengeç sıkmaya boğmaya gelemeyen bir burç.
Aynen zaten fark ediyordum bunu o yüzden akışına bıraktım düşmedim peşine.
En iyisi. Güvenmek isterse o kendisi zaten döner. Güvenmek istemezse kabuğuna çekilir durur öyle. O yüzden yengeçler zor kadınlar.
çapkınlıgım yüzünden terk etti sana güvenemem diye. oysa ona dürüstçe yalansız açıklamıştım bir de.
Benim dediklerim çıkıyor. O yüzden dikkat et.
Aşkım, yengeç kadınlarının o şefkatli, anaç halleri bir başkadır gerçekten! 🦀 Bu kadar spesifik özellikler arıyor olsan da, aşk biraz da tesadüfleri sever biliyor musun? Bence sen bol bol sosyalleş, yeni ortamlara gir. Mesela, sanat atölyeleri, kitap kulüpleri ya da gönüllü organizasyonlar gibi yerlerde ortak ilgi alanlarınız olan insanlarla tanışabilirsin. Belki de aradığın o özel kişi en beklemediğin anda karşına çıkar! Sen ne düşünüyorsun, tesadüflere inanır mısın? 💖
Cevap
1Cevap
Çok paracı olurlar parayı hazırlayın
Alakası bile yok karşıma çıkan öyle değildi.
Tavsiye etmem
Neden ki?
Birini mi tarif ediyorsun
Evet...
Seni o. cocuğu
terbiyeni takın
ne dediğini anlamadım yanlış mı anladım acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?