Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece kullanıyor, bu davranışlardan ne anlarsınız?

aslında sevgili gibiyiz ama hiçbir şeyden emin değilim biz daha önceden daha ben küçükken komşuyduk daha sonra görüşemedik düğünlerde bayramlarda uzaktan görüyorduk birbirimizi sonra ara ara instagram üzerinden konuşmalarımız olmuştu daha sonra tt'den istek attım sonra askerlik fotosu attı diye asker misin diye sordum hayırlı tezkereler deyip kendine iyi bak dedim o ise konuşmaya devam etti yazıp arıyor soruyordu sonra numaramı istedi ve böyle sık sık askerde olmasına rağmen görüşüyoruz date ayarladık döndüğünde görüşeceğiz ama askerde olması kafa karıştırıcı geliyor bana beni kıskandırıp sinir etmeyi seviyor tatlı buluyor beni de kıskanıyor ama aşırı kıskanç biri de değil benle gelecek düşünüp düşünmediğini anlayamıyorum bir ara konuşmada baya kontrolcü davranmaya başladı ben de neden böyle yapıyorsun dedim seni kendime çekebilmek için diyor sürekli sevip sevmediğimi soruyor sen nasıl bana gelirsen ben de öyle geleceğim diyor ben onu aramadığımda takmadığımda hemen unuttun beni diyor aşırı şakalasıyor her fırsatta arıyor hoşlanıyor gibi ama nasıl bir hoşlantı bilmiyorum acil yardım edin aklıma başka detay gelmedi daha önce konuştuğumuzda neden samimi olup olmadığımı sorguladı yakışıklı da bir çocuk güvenim bir var bir yok

Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece kullanıyor, bu davranışlardan ne anlarsınız?