Abi herkesin sevgilisi veya aşık olduğu biri vb. var, bende hiç istek yok
1 gü
Cevap
9Cevap
Dert ettiğin şeye bak
Hşdpqsjsömxmsj
Sapyoseksüel olduğun için
A değil miydi o ya
A derken?
Aseksüel diyorlar benim dediğime
Hayır, insan yaratılış gereği aseksüel olamaz, bahsettiğim sapyoseksüel
Zeki ve kariyeri iyi bir erkek daha çok dikkatini çeker böyle bir erkek hayatına girmemiş olabilir
Tanıdığım oldu ama onda da aynı
Burcun Oğlak mı
Balık
Balık ve aseksüellik alakasız olur hayatının aşkını beklemeye devam et duygusal düşünme
Her insan aynı olmuyor maalesef. Yorumların için teşekkürler
Rica ederim ne demek
Duygularını mi aldırdın ne yaptın
Olmaması daha iyi dert yok sorun yok
Bende de öyle. Olsa bile soğuyorum nedense
Niye acaba mutlu değilim ondan mı
İnan bilmiyorum, ben biraz şunu fark ettim bilmiyorum sendr nasıl durumlar da. İnsanlar beni nedense olduğum gibi pek kabul etmiyorlar genelde eleştiriyorlar inan bak hiçbir şey yapmıyor olsam öylece köşede dursam kimseue karışmasam bile bende kulp buluyorlar o yüzden açıkcası kendimi artık değerli görmemeye başladım. Gerçektrn birisi beni ne için sevecekti ki? Yani neden sevsin? Çok uzun zamandır bu his olunca artık boş ver olmasın diyorum. Aşkımdan ölsem bile artık gidip açışamıyorum çünkü herkeste tatlış olan kusur vs adına her ne dersen bende hep bi eğreti duruyomuş gibi hissediyorum. E haliyle de mutsuzum, mutsuz insan karşısındakini ne kadar mutlu edebilir ki? Kimseyi suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın genel insanların tavrından bahsediyorum.
Mesela karakterin nasıl? Insanlara karşı sert misin. Ya da neyini beğenmiyorlar mesela en eleştirdikleri taraf neresi
Mizacım sert ama bu şöyle bir sertlik değil nasıl diyeyim yaratılış vardır ya mesela kimisinin yüz hatları falan işte daha tatlış tonton yumuşak vsdir benimki de sert. Bu sinirli olduğum anlamına gelmesin lütfen çok linç yiyorum genelde 😅 zaten hep şöyle oluyor ayy ne kadar kibirlisin dışarıdan hani sert kızsın falan sonra da yaa ne kadar tatlı bi insansın oluyor. İçimle dışım uyuşmuyor sanırım, bazen de sertim çünki gerçekleri birinin söylemesi gerekiyor ya da doğru olanı, haksızlığa gelemem. Ama işte bilmiyorum gemelde bu yönümü değil de abidik gubidik şekilde eleştiriyolar beni, işte kilolu değilim ama bileklerin neden kalın? Kalın değil bile, işte yanaklarım var neden yanakların fazla işte sen neden böylesin? Nasılım diyorum yaani iştee ne bileyim falan oluyor. Benim de dengemi şaşırtıyolar sonra zaten diyorum sanırım çok yanlış anlaşılıyorum en iyiisi susayım. E gittikçe de uzaklaşıyorum ne diyeyim ki. Umarım anlatabilmişimdir ya kendimi.
Benzeri bende var. Dışarıdan soğuk görünüyorum ama tanıyınca sıcak diyorlar. Sorun sende değil aslında, konuştuğun kişilerde. Birisi sana böyle muamele mi yaptı dış görünüşünden mi vurdu hemen uzaklaş. Onlar kendi kötü yaşamlarının acısını başkalarından çıkarıyorlar. Emin ol benimde karşıma bu tür insanlardan çok çıktı direkt uzaklaştım. Sen de kendin gibi birilerini bulabilirsin tanışmaya açık ol sadece o yeter. İnsan çok çeşitli varlıktır
Yani... anlayamadım bilmiyorum belki de imtihanım budur ne diyeyim ki? Umutsuz değilim de bir tık çekimserim diyeyim artık. Ama artık çok da tanışmak istemiyorum ya amaaan bakalım Allah büyük vardır bi yolu 😊
Allah hayırlısı neyse onu versin bu dünya geçici
İnsanların ruhlarına aşık olan kalbine aşık olan ve doğru kalplere misafir olan kullarından oluruz inşallah aminnn
Amin bacım
Yaş kaç sende olmadı mı hiç kimse
Olur neden olmasın
Benim yok
Şeyin karadır
Ne Çok kötüsün
Nedenki
İğrenç yazdım.
Neden
Takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç merak etme bence bu durum gayet normal! 🥰 Herkesin ilişkilere bakış açısı, istekleri ve zamanlaması farklı olabilir ki. Kendini kimseyle karşılaştırma, önemli olan senin şu an ne hissettiğin ve ne istediğin. Belki şu an odağın başka şeylerde ve bu da çok doğal. Kendi ritmini bulmak en güzeli! 💫 Sence bu durumun altında yatan özel bir sebep var mı, yoksa sadece hissetmiyor musun? 🤔