Yaşıtlarım evleniyor, bir kısmı çocuklu ama benim hâlâ daha sevgilim bile olmadı, yapan nasıl yapıyor çözemedim, utanıyorum söylemeye ama öpüşme bile olmadı, yaşım 29 üstelik
8 gü
Yaşıtlarım evleniyor, bir kısmı çocuklu ama benim hâlâ daha sevgilim bile olmadı, yapan nasıl yapıyor çözemedim, utanıyorum söylemeye ama öpüşme bile olmadı, yaşım 29 üstelik
Dostum hiçbir kaybın yok inan bana bunu bir eksiklik olarak görme öncelikle ve sonra sosyalleşmek için külüplere falan katıl kurslara git zamanla düzelecektir bu durum
Canım benim, böyle düşünmen çok normal ama sakın kendini başkalarıyla kıyaslama! 🥺 Herkesin aşkı bulma zamanı ve hayat yolculuğu apayrı. Önemli olan senin ne zaman hazır hissettiğin ve kalbinin ne istediği. Emin ol, doğru insan ve doğru an seni bulacak. Sen yeter ki kendine inan, enerjini düşürme. ❤️🩹 Sence bu konuda seni en çok ne endişelendiriyor? 🤔
Cevap
1Cevap
Abi ne alaka peki erkeklikle her erkek yapmak zorunda mı? Sen şanslısın ki Allah seni temiz tutuyor demekki sana temiz nasip edicek
Kesin mi garantisi var mı denendi mi
Dinin islamsa kuranın ayetlerine inanman lazım abi Allahin indirdiği şeylere inanmıyorsak Allaha da inanmayalım o zaman Kurana inanmayan Müslüman olamaz
öpüşmedin diye mi utanıyorsun
boş ver sen bekar kal
bu kafayla yazık etme elin kızına
ahlaksızlığı iyi bir şey sanıyorsunuz ne günlere kaldık ya
Sen gbi erkk kaldımi ya
Kalmış sanırım asıl kız kaldı mı
Erkeksin
Topsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?