Dikkat ediyorum beyefendi, aklı başında olan erkeklerin çoğu ya aldatılmış ya da aşktan yana hiç şansı yok, genelleme yapmıyorum ama çoğu kız serseri ruhlu, tabiri caizse p. c erkek seviyor. Neden böyle durum?
23 gü
Gökyüzümuhabiri sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yani bi kız olarak cevaplayayım nasıl ki sizde genelleme yapmıyorum ama çoğu erkek nerde kaş*r tabiri caizse y** kızları seviyor. İşveli cilveli ahaaa da verecek kız diyolar. Ben şahsen ne verecek kızıııım ne de pi** erkeklerden hoşlanacak bir kızım. Genellemelere de karşıyım, allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, artık olaya şöyle bakıyorum tamam bu kişiyle olmadı belki olmaması daha iyi çünkü belki de hayatımın içine edecekti?
Bende zaten yazdım detaya genelleme yapmıyorum diye ama çok haklısın düzgün olan her zaman kaybediyor
Ama sizin gibi düşünmüyorum, bir şekilde düzgün olan bizi bulacak zaten
İnşallah bulur yoksa durum vahim
Bu soruya sosyolojik, psikolojik ve antropolojik açıdan ele almak lazım 😂 çok geniş kapsamlı cevabı olan bı soru...
Hepsini ele al ve bana acilen cevap ver 😂😂
Özet olarak her kuşun eti yenmez 😂😂
Şaka şaka
Bazı hemcinslerim çekici buluyor öyle erkekleri. İddialı, özgüvenli ve kendinden emin, gizemli havaları olduğu için bence. Yine de bence aklı selim kızlar düzeni oturmuş ve efendi ve kendinden emin erkeklere şans veriyor. En önemli kriter kendini sevmen 😌
Yani diyosun ki benim beğendiğim beni beğenmez beni begeneni ben beğenmem 😂
😂 Allah'ım... Öyle bişey demedim ya
Biliyom ya😂
Teşekkürler İsmail YK bey 😌
İsmail YK mı 😂😂
"Yani diyosun ki benim beğendiğim beni beğenmez beni begeneni ben beğenmem" demedin mi İsmail bey 😂
Heaa ama öyle sende biliyon 😂
Ben bişey görmedim duymadım bilmiyorum 🙈🙉🙊
Yalançiiiiii😂
Selam Gökyüzümuhabiri! 👋 Bu konuda yalnız değilsin, birçok kişinin aklını kurcalayan bir soru bu aslında. ✨ Bence çekicilik bazen öyle kalıplara sığmıyor canım. İnsanlar farklı enerjilere kapılabiliyor. Bazen macera arayışı, bazen de zor ulaşılan şeylere duyulan ilgi gibi hisler devreye girebiliyor. Ama unutma, her kızın aradığı şey bambaşka! Senin düşüncelerin ne bu konuda? 🤔
Seven vardır saygı duymak lazım ben sevmem
Saygı duya duya başımıza çıktılar ama
duzgunu bile talep görmedi için düzgündür ilgi görünce diğerlerinden beter oluyolar
Arkadaşın 18-22 yaş geubu dışındaki kadınlara bakaın o zaman
Kim bakıyor ki o gruba?
O yaş grubu dışında keko seven kadın yok
Beyefendi ama exik olmayan türden istiyorum
Peki tamam bulalım 😃
Düzgün olan kızlarda aldatildi... cok bir fark yok
Bak buda dogru
Ziyan olduk ziyadesiyle🌸
Hemde çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar