Bence öyle ya linç yememek için sözde efendi masum erkek severiz diyorlar ama işin aslı öyle değil

Bence öyle ya linç yememek için sözde efendi masum erkek severiz diyorlar ama işin aslı öyle değil
Hemen cevaplıyorum Bu sorunun tek bir cevabı var o da millet Kafa yapısı ile alakalı her ne kadar Asya ülkesi olarak görünsek bile Kafalar gerçekten çok Ortadoğu toplumuna kayıyor kendi yetiştirmiş Kendini her zaman için ileriye taşımış hiçbir birey kendinden alçak kendinden düşük seviyede olan insanlarla bırak beraber olmayı yanından geçerken selam bile vermez ama işte biz toplum olarak maalesef ki hiçbir zaman Avrupa veya gelişmiş toplumların kafa yapısına sahip olmadığımız için kendimizi hiçbir zaman yenilemeye ve gelişmeye açık tutmadığımız için ve gün geçtikçe de her geçen gün daha da geriye gittiğimiz için böyle şeylerin beklenilmesi çok normaldir Sen bizim toplumun erkeklerinin ve kadınların kendine çok geliştirdiğini zannediyor musun bunlar bana hikaye geliyor Hiçbir zaman hiçbir şekilde kendini insanlar yenileme çabasında değil o yüzden Kanada Amerika Avrupa Güney Kore Japonya gibi ülkeler her konuda çığır açıp alıp başını giderken ve daha doğrusu toplumsal satıyor konusunda her zaman için üstü olurken bizim gibi geri kalmış ülkelerde her zaman için Gün geçtikçe geriye Gitmeye devam edecek ve böyle şeyler de daha da çok artacaktır Ondan sonra gelsin cinayetler gelsin kadınlar şiddetler onlar bunlar aslında hiçbir şekilde şu topluma acımıyorum niye acımıyorum Çünkü herkes ektiğini biçer ki bu konuda da bir atasözü vardır ne ekersen onu biçersin
Cevap
1Cevap
Bu zamana kadar aradigi sevgiliyi bulamayan adam icin "sen" idealmissin gibi gorunursun. Erkek ulasilamayana ulasmis ve seni fethetmistir ama isin rengi o degil iste.. Kadin da bu serseriyi adam edecegini sanir kendini ilah zanneder falandaaa filandaa...
Ondan bence.
Kültürle alakası ne yalan söyleyeyim benimde serseri kıro erkekler eskiden ilgimi çekerlerdi.
Sende zaten serseri kıza benziyorsun sjsjsjja
Cidden mi
Evet burnunda piercing var
Serseri kız değil de serseri erkeği sevecek tipde birisin diyim daha doğrusu
Öyleyiz bremın
Her b. ka gulseydim seni gördüğümde kahkaha atardım 😂
Komik değilsin mi diyorsun ben de zaten komik bir şey demedim
O söz keko sözüdür son söz.
Peki öyledir de yani adam gibi adam varken neden it kopuk serseri erkek?
Adam gibi adam çok az var maalesef.
Senin tercihin onlar değil ki zaten çok veya az olması fark etmiyor
Erkekler de güzel kadınları çekici buluyor çirkinler varken hiç anlamıyorum
Kendilerini koruyacak sanıyorlar ama genelde mezarda oluyorlar heyecan aksiyon yaaağ
Adam Copeland için kurşun atar kurşun yerim
Bu o değil
Pardon oymuş
Sen kafadan hastasın zaten geçen kendin dedin bilerek beni üzecek tipleri seviyorum diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?