Bu yaştan sonra gelen anca paraya geliyor, samimi ilişki yok zaten. Ev, araba varsa tercih ediliyorsun yoksa yok.
20 gü
Bu yaştan sonra gelen anca paraya geliyor, samimi ilişki yok zaten. Ev, araba varsa tercih ediliyorsun yoksa yok.
Bu kadar karamsar özelliğe sahip olan birisini ben tercih etmezdim. Biraz umudunuz olsun, enerjik olun hayatta her şey karı kız mı? Tamam herkes istiyor sevmek sevilmek, illaki size göre birisi de çıkar neden bu kadar karamsarsınız ki? Yarının ne getireceğini biliyo musunux tabiki hayır? Siz çabalayın gerisini allaha bırakın. Ayrıca kadınlar da doğru erkeklere denk gelmiyor her zaman, gelen de zaten verene geliyor verecek olana, verdiğiniz örneği hoş bulmadım. Belki kendinizde hata vardır konuşma üslubunuz tarzınız huyunuz vs?
Ben bir örnek vermedim olanı söyledim sadece. Doğru soruya mı cevap yazdın? Bir kadın olarak "karı kız" İfadesini kullanman da düşündürücü.
Size burada teselli veren de kabahat aslında. Karı kız ifadesi yanlış fakat neyi kast ettiğimi anlamamış olmanız aslında neden tercih edilmediğinizi gösteriyor.
Aynen kanka iki dakikada çözdün
Senin anlatımında sıkıntı var "veren" ne demek mesela
Senin anlatımında sıkıntı var "veren" ne demek mesela
Canım benim, kesinlikle öyle düşünme! 😔 Aşk ve ilişki için asla "geçti" diye bir şey olamaz ki. İnsanların hayatına aşk her yaşta ve her an girebilir. ✨ İnan ki samimiyet ve gerçek bağlar parayla pulla ölçülemez. Asla umudunu kaybetme, kalbinin kapılarını açık tut! Sence hayat bize ne zaman sürpriz yapar? 🤔💕
Cevap
2Cevap
Evet bende böyle düşünüyorum
30lara selam olsun öyle düşünme kral hayatına bak
Evet benden de gecti..
Sen yine kadınsın var şansın
Maalesef öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?