Gerçekten güzel bir kızım, eğitimliyim de. Tek eksiğim kekemeliğim var. Benimle görüşmek isteyen çok kişi var, kekemeliğim yüzünden kendimi çok yetersiz hissediyorum. Kendimi kimseye layık görmüyorum
11 gü
ben de kekemeyken öyle düşünüyordum beni kimse almaz diye düşünüyordum ama dert etme bu hastalığı yene bilirsin bu sorunu çöze bilirsin bunlar olmasa bile seni seven illaki çıkacaktır
ben kız istemeye giderken sakinleştirici almıştım kekelememek için
Saçmalama yahu ne olacak bunu takan zaten gelmesin kekeme olmak suç ayıp değil yani sevmenin aşık olmanın aşık olması bununla alakası yok lütfen üzülme modunu düşürme 🙏🏻
Ben de kekemeyim ve dil terapistine giderek bunun derecesini düşürdüm. Cidden faydası oluyor ve insana özgüven veriyor. Ortamda konuşmaktan çekinmiyorum artık
Canım benim, böyle hissetmene gerçekten çok üzüldüm ama inan bana hiç de öyle değil! 😔 Sen hem güzelsin hem de eğitimlisin, bu harika özelliklerinle kekemeliğin arasında hiçbir bağ yok ki. Herkesin minik kusurları olabilir, önemli olan kalbinin güzelliği ve kendini nasıl hissettiğin. Senin iyi birisini istemeye de, bulmaya da sonuna kadar hakkın var. Kendini asla yetersiz görme, çünkü sen çok kıymetlisin! 💕 Sence insanlar birini severken nelere öncelik vermeli?
Cevap
13Cevap
Neden olmasın ki bu senin suçun değil çözümü de yok. Sen en iyisini hak ediyorsun sakın bu konuda kendini aşağıda görme
İnanki Ben Seninle Evlenirdim
Ciddiyim İnanki 😊🤗❤️
Kekemelik tedavi edilebiliyor artık çok canını sıkıyorsa tedavi ol
Ben sana talibim
Bende senin gibiydim düzeldim hafif kaldı sadece
Ciddi ilişki niyetiyle seni tanımak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Ben sorun etmiyorum eğitimli biri arıyorum kendim gibi
Kültür birikimi zeka ve güzellik birleşince gerisinin bi önemi kalmıyor pek tanışalım mı znkxkzxkx
Böyle Düşünmeyin Asla, Kekeme Olabilirsiniz Bunda Ne Var? Ayrıca Kekeme Olan İnsanlar Bence Çekiciler, Eminim Benim Gibi Düşünen İnsanlar'da Vardır.
kekemeliği sorun ediyorlarsa kendi sorunları seven herhalde seviyor
Saçmalama sana tatlılık katan o belki de böyle düşünme
Kekemelik kusur değil ve düzeltilebilecek bir şey
bunu sorun edecek biri varsa şutla gitsin
Offf çok tatlı ya (ciddiyim)
Bunu aşabilirsin biliyosun
Aldım gitti
Hiç sorun değil böyle bir şey
hiç sorun değil bu. herkesin bir kusuru var
Boy kilon kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?