Güncellemeler
+1 yıl
Yeniden insanın kalbinde, bir duygu filizlenemez mi? Aşk dediğin bizi yakamaz mi kullerinden doğmaz miyiz bir aşka yelken açıp okyanusda kaybolamaz mıyız...
Güncellemeler
+1 yıl
Tek suçum, gerçek aşkın peşinden koşmam.. doyumsuz maymun iştahlı biri olmamdı.. dedi (V)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düzgün birinden kastın ne ve neden düzgün biri olmadığını düşünüyorsun
Düzgün birinden kastım.. zeki kadın, örneğin kendini bu zamana kadar korumuş.. evleneceği erkeğe adamış.. harika bir anne adayı. Ben, düzgün biri olmadığımı düşünüyorum çok kadın tanıdım, hayatıma aldığım hep gelici geçici kişilerdi.. fakat artık uslu bir adam oldum geçici hevesleri bırakalı çok oldu.
Geçmiş önemli değil değiştiğine inanıyorsan düzgün birini istemen suç değil ayrıca geçmişte yaptığın şeylerden dolayı kendine düzgün değilim demen de yanlış olur herkes hata yapabilir önemli olan tekrar yapmamak kendine güveniyorsan sorun yok
Zaten bana gelen de düzgün değildi. Yanlış kadınlar, yanlış zaman, yanlış yer saat vb. Yoksa on numara severim yani boğa burcuyum.. :)
Umarım dilediğin gibi birini bulursun
Bulamıyorum çok kadın geliyor geçiyor son bahar yağmuru gibi fakat hiç hissettiğim olmadı o yağmuru.. ben artık çok sıkıldım millet sevgilim niye olmuyor, niye böyleyim tipsizim derken bense keşke bu kadar gereksiz insanı tanıyacağıma düzgün bir tane insanı tanıyıp evlenseydim dedim hep. Aşktan yana şansım yok güzel bayan.
Karamsar olma tam umudu kestiğin anda çıkar belki de birileri sosyalleşmeyi ve yeni kişiler tanımayı dene
Sosyal medya, kullanmıyorum.
Zaten sosyal medya'dan çıkan ilişkiler ne kadar sağlıklı olabilir ki? Ben zamanında reel hayatta çok frlamalık yaptım.. 25 yaşa kadar sürdü bu şu an 26 yaşındayım ve duruldum, yoruldum, sıkıldım hanımefendi.. herkes sizin gibi böyle anlayışlı değil kurban olurum senin gibi bir kadına ben..
Teşekkür ediyorumm ama benim kastettiğim sanal değildi zaten realde arkadaş ortamlarına falan katılabilirsin o anlamda sosyalleşmekten bahsettim 🙃
Ben teşekkür ederim hanımefendi... Gülüşün inan ki gecemi aydınlatan lacivert mavisi loş ışık... :)
Yazları online kışları ofline :):) keşke sizi tanısaydım önceden inanın canımı bile verirdim
Hahahs ben uzağım o işlere artık
Düzgün derken?
Düzgün birinden kastım.. zeki kadın, örneğin kendini bu zamana kadar korumuş.. evleneceği erkeğe adamış.. harika bir anne adayı. Ben, düzgün biri olmadığımı düşünüyorum çok kadın tanıdım, hayatıma aldığım hep gelici geçici kişilerdi.. fakat artık uslu bir adam oldum geçici hevesleri bırakalı çok oldu.
Eğer sende artık bıraktıysan sanırım düzgün biri olur hayatında ama o seni ilk önce bu haliyle kabul etmesi gerek
Ben söylemesem asla benim geçmişimi bilemez. Örneğin 1 sevgilim oldu hiçbir şey yaşamadım desem?
Yalan olmaz mı ama
Yalan olur dürüst olunca kimse istemiyor ama beni :) ne zaman yalan söylesem çok kız arkadaşım oluyor.:D
Biri de beni ben olduğum için sevsin be:)
Bilmiyorum ama yalan ortada çıkınca kötü olur her şey
Çok haklısın:) bende dürüst olmuyorlar o, yüzden dürüst olmadım hiç ama artık çok sıkıldım insanlar, sevgilim neden olmuyor.. boyum yok, işte param, yok derken benim 40 tane sevgilim vardı kimse inanmaz buna.. lakin ne kadar çok insan o kadar hiç insan.
Maalesef doğru
Belki gökyüzü konuşur.. ve o an dünya durur kalbim yeniden alev alır.. ve biri için heyecan ile anlamlanır..
Düzgün kadın düzgün erkekle olur
Ben söylemesem o kadının ruhu duymaz.:)
Karaktersiz olduğunu haykırıyorsun belki farkeder
Fark etmez siz kadınlar daha zekisiniz erkeklerden onun için asla fark etmez.:)
Ne gibi düzgün olmamak
Ben kendi adıma geçmişi kalabalık birini istemiyorum. Ama hayırlısı olsun hakkında
Ben bir kadının bakışlarından anlarım.. ilgisini ne söylemek istediğini yalanı dolanı.. o kadınlarda anlıyor onun için birbirimize uzağız. benzer kişilikler yakın olamaz.
Olamaz değil tanıdıkça olmak istemez
Suç.
suc lan