꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Cevap
14Cevap
Onun hareketlerinden, sevip sevmediklerinden ve en önemlisi bakışlarından.
Kesinlikle
Öyle
Bu hayatta tek bir şeyden hiçbir zaman emin olmadım, birilerini çok iyi tanıdığıma.
Haklısın
güvendiğim zaman
Kimseyi gercekten tanıyamazsın insanlardan bahsediyoruz illaki kendine saklı gizli kalmiş bir tarafları vardir
Genede birazcik olsun tanımaya niyetliysem kızgınken ve 3. kisilere nasil davrandığında anlayabiliriz
Kesinlikle haklısın
Kimseyi taniyqmazsin tam olarak.. elbet seni şaşırtacak bir şey yapabilir.. lakin çok açık ve baya derine inen bir ilişki kurabilir sen belki :)) oylesini bulmakta zor zaten
Kesinlikle öyle
Kimseyi tamamen tanıyamayız, böyle bir şey mümkün değil. Belli hal hareketlerinden analizler çıkarabiliriz sadece
Kesinlikle
Anlayamazsın. Kaç yüzü olduğunu zamanla görürsün sadece...
Aynen öyle
Kafamda soru işaretleri bırakıyorsa emin ol onda her halt vardır.
Kesinlikle doğru
Şu durumda şunu yapar dediğimde beni yaniltmiyorsa
Evet
Anlayamazsın çünkü;
Yanıldığımızı çok kere etüt ediyoruz.
Haklısınn
Hiç birzaman insanlar hiç bir zaman kendikerini sıfıra sıfır anlatmaz 🫨
Haklısın
Anlayamazsın. İnsanlar tanımadığınız insanlara dönüşebilir
Maalesef öyle
Düştüğünde, kavga ederken, o sinirliyken, ona ihtiyacın olduğunda, onun işine gelmeyen bir şey istediğinde. Falan filan bu liste uzar gider. Gerçek şu ki hiç bir zaman tam olarak anlayamazsın.
Çalışmak iş, yolculuk alışveriş..
Haklısın
Kritik anlarda verdiği tepkilerle..
Doğru
O konuşmadan da duygularını hissediyorsam gerçekten tanımış olurum
Bak yüzüne anlarsın ayol
Anlayamazsın ki hep yanılma payın var kumar resmen
Kesinlikle
Anlayamam. Tanıdık sanırım.
Istersem tanırım
Zamanla, Beraber Vakit Geçirerek.
Zamanla anlaşılır
Onda kendimi görünce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu soru gerçekten çok önemli! ✨ Bence birini gerçekten tanıdığını, onunla hem en neşeli anlarını hem de en zor zamanlarını paylaştığında anlarsın. 💖 Yani o "maskesiz" halini gördüğünde, yanında kendini ne kadar rahat hissettiğine baktığında her şey netleşiyor. Küçük detaylarını fark ettiğinde, sana güvenip sırlarını açtığında zaten tam olarak tanımış oluyorsun. Sen ne dersin, başka hangi ipuçları var sence? 🥰