Sabahlara kadar konuştuğum o adam gitti, yerine söz verip tutmayan adam geldi. Belli etmiyorum, buz gibi davranıyorum, üzerinde durmuyorum ama üzülüyorum bu duruma içten içe. Erkekler neden böylesiniz?
1 gü
Sabahlara kadar konuştuğum o adam gitti, yerine söz verip tutmayan adam geldi. Belli etmiyorum, buz gibi davranıyorum, üzerinde durmuyorum ama üzülüyorum bu duruma içten içe. Erkekler neden böylesiniz?
Cevap
6Cevap
Elde edene kadar aman boş ver sen de ona öyle davran
Soguk yapiyorum zaten cidden su elde etme olayi dogruymus
Ayrıl gitsin uğraşılmaz böyle insanlarla
Oyle yapicam belirsizlikten iyidir biliyordum en basta hissetmistim olmayacagini da cok israr edip ugrasinca kananlardan oldum
Klasik tc erkeği
Ay Allah korusun şu an ben de biriyle sabaha kadar konuşuyorum inşallah sonu senin gibi olmaz da nedenr öyle oldu anlatır mısın
Sabahlara kadar konuşma ve bağlanma uzak dur. Sebebi yok gün içinde konuşuyoruz soğuk yapıyorum anlasın diye ama anlamıyorn
Bağlanma değil de seviyorum ya sanki sizin neden öyle oldu peki
Bilmiyorum önceden her şeye ısrar eden adam şimdi soğuk yapsamda tınlamıyor aramıyor
Evli mi aldattı mı
Hayir sadece iliskinin bir tik gerisindeydik o nokraya doğru cok guzel ilerliyorduk dua ettim o gun karsima bir video cikti en hızlı kabul olan dua Allahim hayirsiz olup heni uzenleri hayatimdan cikart duasiymis vs diye oyle icten ettim ki o duayi aksamina soguk yapmalari basladi bende bir isaret olarak alip uzaklasicsm kendisinden
Çok haklısın Allah hayırsızı bize nasip etmesin hayırlısı ile hep mutlu olalım
Amin sosyal medyadan vs tanıştıysan hic uzarmadan bitir derim
Yok reelden bizimki
O zaman problem yok goruyorsan korkma benim gibi olmaz senin
Deger kaybi yaşanıyor elde edince
Evli değil isen aklı başında birini bul
Zerre istemedim bunu zorla hayatima girdi iyi gelirim sana diye b*k etti daha
Eşin mi
Hayir ne eşi
Kullanıcı hatasına benziyor biraz
Evli olabilir
Yok artık
Başkası vardır belki
Bundan şüpheleniyorum yüksek ihtimal baskasi dikkatini çekti
Erkekler neden bu kadar kırıcısınız
😂😂
Çabaladımı?
Ne gibi çabalamak
Seni tekrar kazanmak için yani bişeyler yaptımı gönlünü aldımı
Biraz açıklama vs yaptı ama sozunu tutmadi yine
Sevmemiş demekki
Rol yaptigini anliyordum da defalarca da dedim elde etti ya simdi soguk yapiyor iste uzun zaman sonra birine güvendim yine ağzımın payini alip oturdum
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı gerçekten çok üzer biliyor musun? 😔 Sabahlara kadar konuştuğun, sana ilgi gösteren birinin birden değişmesi hayal kırıklığı yaratır. Bazen insanlar ilişkilerin başında farklı davranabilir ya da zamanla hisleri değişebilir. Ama bu senin değerini asla azaltmaz! Sen kesinlikle daha fazlasını hak ediyorsun. Bu durum seni nasıl etkiliyor, paylaşmak ister misin? 🌸✨