Bana karşı olan ilgisi neden bir anda kesildi?

Gizli Üye
İyi akşamlar herkese, başlıktan da anladığınız gibi benim sorunum ortada. Kısaca özet geçmek gerekirse benim iş yerinden tanıdığım birisi var.3 yıldır orada çalışmama rağmen kendisi ile tanışmamız 3-4 ay öncesine dayanıyor, Instagram üzerinden takipleşiyorduk fakat birbirimizi hiç tanımıyorduk bile. Bir gün attığım bir storyme yanıt verdi ve o şekilde tanıdım kendisini. Ona aşık olacağım aklımın ucuna bile gelmezdi fakat defalarca kez storylerime yanıt verip durduk yere fotoğraflarımı beğenince bir şekilde aklıma girdi ve ilgimi çekmeyi başardı. Biz ufak tefek sohbet etmeye başladık, tanıdıkça kendisinden hoşlanmaya gün geçtikçe daha çok bağlanmaya başladım. İş yerinde de çok kez bakışırdık fakat hiç konuşamadık. Hatta bundan bir hafta bakışlarını üzerimde defalarca kez yakaladığımı ve hiç kaçırmadan uzun uzun baktığını bilirim. Gözlerinin içi gülüyordu, bir rüya gibiydi resmen. Fakat ne oldu nasıl olduysa ertesi gün bambaşka bir insana dönüşmüştü sanki, beni asla görmüyor ve hiç tanımıyor gibi. şu an da da bu durum devam ediyor. Kendisinden tek bir mesaj yok, dayanamayıp ben attım halini hatrını sordum ve beni kısa bir mesaj ile geçiştirdi. Yüzüme bile bakmıyor, canım çok yanıyor. Bir anda ne değiştiğini anlamıyorum bir yerde mi hata yaptım diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Bir insan bir günde nasıl böyle değişebilir? Lütfen bir fikir verin bana..
Bana karşı olan ilgisi neden bir anda kesildi?
5 Cevap