Bana saygısızlık etti, çok üzüldüm ama bilmiyorum, hâlâ seviyorum.
17 sa
Cevap
9Cevap
“sevmek için erkendir bana göre flört ise tabii”.. yoğunluğu siz biliyorsunuz, Ivır zıvır bir şeyse,(anlık sinirle olabilir) illaki hatalar tek taraflı olmaz ikinizde bunu anladıysanız ki ben şanslara inanırım o şansla birlikte şu anki halden daha süper olabilir, yarın bir gün keşke dememek adına barışabilirsin, sana hissettirdiğiyle alakalı bir durum kaybedecek bir şeyin olmaz elimden geleni yaptım dersin hala anlamıyorsa için rahat bir şekilde yoluna devam edersin, lâyık olduğuyla Allah yolunu açık etsin dersin olur biter.
O ateisti ben de ona dedim ki “ bir arkadaşımla konuşmuyorduk onu rüyamda görmüştüm bir de instagramda mutlu fotoğraflar falan paylaşıyordu, rüyamda bizim evin kapısına dayanmıştı, böyle birisinden kaçıyordu polis gibi , kan ter içinde kalmıştı. ona yazmıştım seni böyle rüyamda gördüm diye bana demişti ki annesiyle kavga etmiş haber vermeden evden kaçmış , onların yazlığı varmış gizlice oraya gitmiş. Hz. Muhammed’in bir hadisi var “ "Zaman (kıyamet) yaklaştıkça müminin rüyası yalan çıkmaz. Müminin rüyası, peygamberliğin kırk altı cüzünden biridir." (Buhârî, Ta'bîr 26; Müslim, Rü'yâ 6).” Sen bu adama inanmıyorsun ya” dedim bana “ başlicam şimdi muhammedine” dedi
odağını kendine topla işine okuluna uğraşlarına kısacası hayatına devam et zamanla olursa olur kardeşim
insanoğlu huyundan vazgeçmek 1 keren yapan bi daha yapar onu göze alarak barış bence kendine de saygın olsun ama
Flortunu mu sevion hdhdh bu kadar ac olmayin
Lisede tanıyordum, platonik diyebilirim evet açım
Acınası cidden
Kusura bakma duygu kontrolümüz not designed as your high quality society standarts
Tamam cambrigle belkis
Saygısızlık affedilmez
Ne yaptı
O ateisti ben de ona dedim ki “ bir arkadaşımla konuşmuyorduk onu rüyamda görmüştüm bir de instagramda mutlu fotoğraflar falan paylaşıyordu, rüyamda bizim evin kapısına dayanmıştı, böyle birisinden kaçıyordu polis gibi , kan ter içinde kalmıştı. ona yazmıştım seni böyle rüyamda gördüm diye bana demişti ki annesiyle kavga etmiş haber vermeden evden kaçmış , onların yazlığı varmış gizlice oraya gitmiş. Hz. Muhammed’in bir hadisi var “ "Zaman (kıyamet) yaklaştıkça müminin rüyası yalan çıkmaz. Müminin rüyası, peygamberliğin kırk altı cüzünden biridir." (Buhârî, Ta'bîr 26; Müslim, Rü'yâ 6).” Sen bu adama inanmıyorsun ya” dedim bana “ başlicam şimdi muhammedine” dedi
Asla ! Dünyada daha saçma bir hareket olamaz
Hayır
Barışma
İyileşir hersey
Sakın sakın
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, zor bir durumdaymışsın belli ki. 💔 Aşk kalbi dinler ama zihin de saygıyı hak eder, unutma sakın. Eğer sana saygısızlık ettiyse, bu ilişkiyi yeniden gözden geçirmek sana iyi gelir mi? Kendine değer vermek çok önemli Aşkom! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinden gelen ses sana ne söylüyor? 💖