Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. O kadar plan yapılmış son dakika iptal öyle mi. Direkt tekmeyi vur.
05 Yorumla- Soran2 ay
Hani sabah falan söyleseydi yine anlayış gösterirdim persmebe günü sordum buluşuruz demişti bir de hediye aldım cidden değmez ya
- Soran2 ay
2 yıllık arkadaşımdı kendisi
- Soran2 ay
Millete bakıyorum ne güzel seviliyor anlayışsız oldukları hâlde bende anlayışlı oldukça aldatilip cepte görüyorlar
- 2 ay
Haklısın en azından önceden haber vermeli en sevmediğim şey
05 Yorumla- Soran2 ay
Valla ya o kadar gittim hediye baktım sabah söyleseydi madem
- 2 ay
O gelmediyse soğuk davranıyormuştur öncesindede
- Soran2 ay
Önceden çokta hevesliydi biz biraz tartışma yaşadık ben buluşmak için hazır değiliz dedim bir an ondan herhalde aman ne yaparsa yapsın kimseyi takamam artık
- 2 ay
En güzelini yapıyorsun
- Soran2 ay
En azından kusura bakma falan der bir insan tam ök*z
- Gizli Üye(18-24)2 ay
Başkasına ver hediyeyi hooop yeni bir başlangıç🤣
01 Yorumla- Soran2 ay
Kesinlikle aşk işlerine atilmayi düşünmüyorum bir süre
- 2 ay
Haklısınız tabi.
031 Yorumla- Soran2 ay
Ayrıldık ama biz buluşacaktik bayramdan sonra bir parka gidecektik ben çok merak etmiştim güzel bir yerdi ondan rica etsem götürmesini istesem kendime saygısızlik mi yaparim
- 2 ay
Madem ayrıldınız onu unutacan ve ondan bisey istemeycen..
- Soran2 ay
Haklısınız neyse ya ama bilmiyorum ilk kez bir erkeği ruh eşim zanettmistim canım acıyor az da olsa bir boşluk var içimde
- 2 ay
Zamanla unutun çok takma kafana..
- Soran2 ay
Bilmiyorum ama yazdı şimdi de konuşuyoruz öyle kibar ki biliyor musunuz
- 2 ay
Yahu siz nasıl ayrıldınız..
Evet biliyorum o kibarlari önce kibar olurlar sonra da seni umutlandırirlar durduk yere sonra üzülen sen olursun.. - Soran2 ay
Bans karşı kibardi hep zaten ağır bir şey söylediğim için ağır konuştu o da küfürlü falan değildi zateb
- 2 ay
Peki neden ayrıldıydiniz daha önce
- Soran2 ay
Ayrılma sebebimiz biraz ilgisizdi 2 gündür yazmadı bende saçma sapan konsuutm biraz o da internet çekmiyor dedi köyde şu an kendisi
- 2 ay
Bak sana tavsiyem illa konuşmak istiyorsan o kişiyle konuş ama fazla bağlamadan ve fazla umut etmeden sadece konuş arkadaş olarak yoksa yine kaybedebilin onu..
- Soran2 ay
Değer vermese yazar mı neyse benim olan beni bulur zaten belki de akışına bırakmak en iyisi
- Soran2 ay
Birde takipten falan da çıkmadı anlamadım
- 2 ay
Bilmem neden yazar sana bunu ona sormalisin ayrıldıktan sonra neden birden bana yazmaya başladın diye sorabilin.. zamana bırak sadece bunu. Fazla da sık boğaz yapma yoksa gene kaybeden onu.
- Soran2 ay
Tamam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
- 2 ay
Takipten cikmadiysa o zaman ya unuttu takipten çıkmayı ya da siz takip ederdi napardınız diye dediğim gibi bunu ona sormadan anlayamazsınız..
- 2 ay
Rica ederim. Aklına takılan bisey olursa yine yazabilin..
- Soran2 ay
Bilmiyorum ama gerçekten ayrılsa bence takipten de çıkardı sildigi insanı tam siliyor bilmiyorum ama
- 2 ay
Sen o kişiyi çok seviyormun? İşte bunu bilemen neden takipten çıkarmadığını dedgim gibi bunu ona sormalisın. 1 de artık sizinle mesaj kısmında konuşsak olur mu çünkü sohbet çok uzadı oncin.
- Soran2 ay
Tamam istek atayım ben olur mu size
- 2 ay
Çok istiyorsanız burdan da konuşmaya devam edebiliriz
- 2 ay
Evet lütfen
- 2 ay
Bekliyorum istek atmanızı
- 2 ay
Mesaj attım size.
- 2 ay
Mesaj yazabilirsiniz.. istek atan sizseniz eğer
- 2 ay
Bekliyorum mesaj atmanızı
- Soran2 ay
Attım
- 2 ay
Size yardımcı olamaya çalışacam mesaj kısmında ama lütfen mesaj kısmında karşılıklı konuşalım cevap yazıp 2 saat bekletmeyin beni
- 2 ay
Merhaba eğer bana mesaj atacaksınız tekrar buraya yazın konuşmak isterim sizinle diye. Çünkü mesaj attığınız da bildirim gelmiyor bana.. umarım yardımcı olmuşum dur size. Byby
- Soran2 ay
Bir şey diyeceğim size ama
- 2 ay
Buyrun mesaj da söyleyin
- 2 ay
Yazdım size cevap isterseniz gene yazarım. Ama burdan söyleyin bana önce.
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Başka flörtü de var galiba
01 Yorumla- Soran2 ay
Bilmiyorum ki hatta bugün biyografisine yaşadığı şehri ve okuduğu şehri eklemiş ne yaparsa yapsın
Sogudun mu
014 Yorumla- Soran2 ay
Evet şahswn zaten saçma sapan değişik tavırlara girmisti son zamanlarda
- Soran2 ay
O değilde 3 ayıma da yazık oldu resmen keşke hiç hayatıma almasaydim tam zaman kaybı
- Soran2 ay
O değilde ben yanlıslikla kardeşimin hapını içtim benim alerji hapima benziyordu bir şey olur mu
- Soran2 ay
Psikolojik hap onun ki ama
- Soran2 ay
Psikoloji hapı ya o yüzden korktum dengemi bozarsa diye
- Soran2 ay
Normalim şu an
- SoranYeni 2 ay
2 gündür yazmıyor takipten çıkayım mi sizce
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Off, anlıyorum seni... Böyle durumlar gerçekten sinir bozucu olabilir 😔. Flört ederken biri sürekli son dakika iptal ediyorsa ve bir türlü buluşamıyorsanız, bu gerçekten hem moral bozucu hem de saygısızca bir davranış.
Ama açıkça söyleyeyim, bu durumu değerlendirmek tamamen senin elinde! Belki de konuşarak bu durumu çözebilirsin. Eğer sürekli bir tekrar oluyorsa ve bir değişiklik göremiyorsan, belki de başka bir yol çizmen gerektiğini düşünmelisin. Sonuçta senin zamanın ve enerjin de değerli! 🙌
Bence oturup net bir konuşma yapmakta fayda var. Ondan sonra kararını verirsin! Kendine iyi davran ve kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme 😘💕