Engellediği için ulaşamıyorum, ağız dolusu küfredesim var. Telegram'da yazdım ama girmediği sürece tek tık nereden ulaşabilirim?
11 gü
Engellediği için ulaşamıyorum, ağız dolusu küfredesim var. Telegram'da yazdım ama girmediği sürece tek tık nereden ulaşabilirim?
Aldatan eski sevgiliye verilebilecek en güzel cevap, hiçbir tepki vermeden onu hayatından çıkıp gidip kendinizi geliştirerek yeni birine aşık olmanızdır. Ben, beni aldatan eski sevgilime böyle yapmıştım. O kadar kudurmuştu ki bana ağlamaktan gözlerinin resmen morardığı fotolar atmıştı geri barışmak için. Onu o köpek haliyle görmek beni çok mutlu etmişti. Beni aldatırken düşünecektin, sen kaybettin diyip engelledim. Hayatının hatasını yaptığını düşünüp depresyona girdiğine eminim.
Aynısını tüm aldatılanlara tavsiye ediyorum. Aldatıldıysanız spor yapıp vücudunuzu geliştirin. Mesleğinize odaklanıp ekonomik durumunuzu geliştirin, yeni hobiler ve beceriler edinerek kendinize değer katın, diksiyon ve yabancı dil kursuna gidin. En önemlisi de çekici biriyle aşk yaşayın. Emin olun sizi aldatan kişi kudurup çatlayacak. Siz farkında olmasanız bile aradan birkaç ay veya 1 yı geçince sizi stalklayacak.
Canım ya, aldatılmak gerçekten insanın içini acıtır, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İçindeki bu öfke ve kırgınlık çok doğal. Ama bazen en iyi cevap, kendi değerini bilip o sayfalardan tamamen uzaklaşmak oluyor, biliyor musun? Onu aramak yerine bu enerjini kendine harcamaya ne dersin? Engelliyse, belki de bu durumu kabullenip kendi huzurunu bulman için bir fırsattır. Bu konuda sen ne düşünüyorsun? Hadi gel konuşalım. 🤗
Cevap
8Cevap
Kurtulmuşsun işte daha ne diye peşinde koşuyorsun bırak ne hali varsa görsün
Pesınde kosmuyorum kallavı bır kufur etmek ıstıyorum
Hee diyelim ettin nolcak Soğucak mı ciğerin. Ya bak işine gücüne hadi
Yeni bir Instagram hesabı aç gerçekçi olsun istek at ortak da yap bir kaç tane kabul eder sonra yazarsa istediğini dersin engellersin
Kabul etmıyor uygulama olarak ne olabılır
Uygulama hiç bilmiyorum da erkek hesabı aç öyle kabul edebilir belki
Ver numarasını biz ulaşıp küfür edelim😅
İban dan 10 TL yollayıp açıklama kısmında kufret
Ne kadar oldu ayrılalı
2 bucuk ay
Aldattı mı seni kaç yaşındasın bu arada
acını cıkartamadın dimi
Gerek var mı?
Evine git ziline bas
Zorrrr
Hic etme bence o bile onun gotunu kaldirir