Benim iki bucuk yildir ciktigim biri vardi, tesadufen tanistik ama cok guzel bir iliskimiz vardi ona oyle guveniyodum ki hic ayriligi dusunmedim, tartismalardada hic beni birakip gitmemisti ne olursa olsun. Fakat benden onceki sevgilisi bunu zamaninda aldatmis ve bu konuda takintisi vardi benimle tanisinca zamanla gecti yani bana cokk guveniyodu. Benim sosyal medyamda onu tanimadan once arkadasca konustugum biri vardi o biliyodu ama asla saklamadim ayrica o kisiyle aramizda asla oyle ask mesk gibi konular gecmedi. Ona hep seffaf oldum hic yalan soylemedim, sonra ben iliskim var arkadasca da olsa konusmam dogru olmaz diye dusunup muhabbeti kestim ama hala ekliydi. Iliskimize basladiktan bir sene sonra bnden ss atmami istedi bende konusma olmadigi icin atmak istemedim durduk yere vesveseye kapilmasin diye fakat o tam tersi onu aldattigimi dusundu, snra bir sekilde devam ettik yinede hersey cok iyidi ama tartismalar hep o konuya geliyodu. En son 3-4 ay once fazla gorusememeye basladik cok calisiyodu, konusmuyodukda araya iyice mesafe girdi ve soguktu bana karsi sordugumda calisiyorum boguyosun vs gibi seyler soyluyodu haliyle eskisi gibi rahat degildim onunla oysaki ilk gunden beri cokkk rahattim hic kimseyle olmadigim kadar. iste En son durduk yere tartisma cikti ve benden kanit istedi yoksa ayrilacagini soyledi bende elimden geleni yaptim o kisiye mesaj atma dedigin halde gittim o cocugun soylemesi icin mesaj attim yardim istedim. Ona sordum diye aninda engelledi beni 1 hafta sonra fake’le ulastim cevap verdi telefonda konustuk son kez, sevdigini soylemedi ama belli etti kapattiktan snra engelledi. Aradan yine 2 hafta sonra ulastim bu sefer baya guzel konustuk duzelmedi birsey ama en azindan onunda uzuldugunu anladim kimsenin olmadigini amacinin asla beni engellemek olmadigini vs soyledi en sonda engellemicem bu sefer tamam ama birbirimizi unutmamiz icin konusmayalim dedi saygi duydum orada konu kapandi. Sonra ertesi gun onun arkadaslarinda olan biri beni takip etmeye basladi diye beni yanlis anladi ve hak etmedigimi soyledi birdaha ulasirsanda cevap alamicaksin dedi. Benim takip etmedigimi biliyodu ustelik soyledide ama kendimi takip ettirmeme izin verdigim icin oyle seyler dedi. Dusunmeden hareket ettim ne olursa olsun kabul etmemem lazimdi ben o kisiyi takip etmesem bile.. herneyse o gun bugundur engelliyim. Dun aksam mesaj attim fake hesap ile ama direk engellemis. Haksiz yere kaybettim onu.. en cok agirima o gidiyo, ona asla yanlis yapmadim cok seviyorum onu.. daha ne kadar gururumu ayaklar altina alicam hakli oldugum halde ustelik. sizce biraz zaman sonra tekrar ulasmalimiyim? 1 bucuk ay sonra dogum gunum var herseye ragmen birazcik sevdiyse yazar mi dersiniz? Ne yapmaliyim engeli bir sure sonra kaldirir mi? Ona asla yanlis yapmadim Allah yukarida sahit :((
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
başkası bulmuş o çoktan
Oylemi sizce? Ben oyle dusunmuyorum ama oyle bir insan degil o. Ne kadar tartisirsak tartisalim beni asla birakmazdi engellemezdi her zaman yanimda olurdu kizsa dahi
Engelle gitsin giden gitmis
Kolay degil iste yapamiyorum. Ama o hic zorlanmadi. Keske onun gibi olabilsem. Yasadiklarimiz yalan olsaydi sallar gecerdim ama ikimizde cok sevdik birbirimizi biliyorum bunu
Bunu çoğu insan yaşıyor çok yipranirsin böyle yaparsan
Bir aydir kendimde degilim zaten.. ne yapsam olmuyo.. bir kac gun bazen iyi gibiyim sonra tekrardan kahroluyorum
Destek al arkadaşın felan yokmu
Pek sayilmaz, oyle cok yakin oldugum arkadasim yok maalesef
Dertlesebilecegin biri olsa iyi olurdu
Evet maalesef..
İstediğin zaman yazabilirsin burdan üzülme zamanla düzelir
Tesekkur ederim, umarim duzelir yoksa ben deliricem
Umarım
Kitap okuyormusun
Evet denedim ama odaklanamiyorum uzun sure
Kürk mantolu Madonna okudun mu
Hayir bilmiyorum
Oku bence çok güzeldir begenecegine eminim fiyatı da çok uygun
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin, okurum illaki
tamam görüşüz hayırlısı olsun hakkınizda
Sagolun gorusuruz
Neden üstüne gidiyorsun ki
Aslinda hic benim tarzim degil ilk defa boyle oldum, cok seviyorum cunku.. yalansiz sevdim. O asla geri gelmeyecek biliyorum o yuzden ben adim atiyorum hakli oldugum halde. Sence onun bana ulasmasini mi beklemeliyim?
neden twrketti
Onu aldattigimi dusundugu icin. Olmayan birseyi var gibi dusundu
ateş olmayan yerden duman tütmez
Oyle birsey asla olmadi, ben iliskime yalansiz basladim oylede gitti. Ciddi dusundugum bir insandi ve ona ne olursa olsun asla yalan soylemedim o konuda icim rahat Allaha sukur
neden böyle düşündü peki
Bak ben onunla daha iliskiye baslamadan ona dedim, arkadasca nadiren konusuyoruz biriyle diye birsey demedi sonra ben yinede o kisiyle muhabbeti kestim. Aradan bir sene sonra durduk yere konusmalarimizin ss atmami istedi bende konusmamama ragmen ekli oldugu icin atmak istemedim. yani sebepsiz yere sacma dusuncelere girmesin diye. Iyi yonde yaptigim sey tersine dondu ve onu aldattigimi dusundu. Dedigim gibi zaten o konularda darbe almis bir insan. Eski sevgilisinin yaptigi seyin bedelini ben oduyorum !
herşeyin sonu var
Maalesef ama biz boyle bir son hak etmedik.. cok sevdik birbirimizi inaniyorum ben. Cok guzel anilarimiz oldu.. 😔
senin güzel anıların olmuş!
Evet o cabucak vazgecti benden bir kez olsun ulasmadi
yapmak zorunda değil !
Sevdiyse zorunda, iyi kotu birlikte iki bucuk yil gecirdik.
Unutun onu
Bende unutmak istiyorum ama olmuyo.. ansizin geliyo aklima o anda yikiliyorum
Alismalisin
Kolay mi heryerde onun hatirasi istemsizce aklima geliyo her detay