2 bucuk senelik sevgilim beni terk etti, heryerden engelliyim ne yapmaliyim?

Benim iki bucuk yildir ciktigim biri vardi, tesadufen tanistik ama cok guzel bir iliskimiz vardi ona oyle guveniyodum ki hic ayriligi dusunmedim, tartismalardada hic beni birakip gitmemisti ne olursa olsun. Fakat benden onceki sevgilisi bunu zamaninda aldatmis ve bu konuda takintisi vardi benimle tanisinca zamanla gecti yani bana cokk guveniyodu. Benim sosyal medyamda onu tanimadan once arkadasca konustugum biri vardi o biliyodu ama asla saklamadim ayrica o kisiyle aramizda asla oyle ask mesk gibi konular gecmedi. Ona hep seffaf oldum hic yalan soylemedim, sonra ben iliskim var arkadasca da olsa konusmam dogru olmaz diye dusunup muhabbeti kestim ama hala ekliydi. Iliskimize basladiktan bir sene sonra bnden ss atmami istedi bende konusma olmadigi icin atmak istemedim durduk yere vesveseye kapilmasin diye fakat o tam tersi onu aldattigimi dusundu, snra bir sekilde devam ettik yinede hersey cok iyidi ama tartismalar hep o konuya geliyodu. En son 3-4 ay once fazla gorusememeye basladik cok calisiyodu, konusmuyodukda araya iyice mesafe girdi ve soguktu bana karsi sordugumda calisiyorum boguyosun vs gibi seyler soyluyodu haliyle eskisi gibi rahat degildim onunla oysaki ilk gunden beri cokkk rahattim hic kimseyle olmadigim kadar. iste En son durduk yere tartisma cikti ve benden kanit istedi yoksa ayrilacagini soyledi bende elimden geleni yaptim o kisiye mesaj atma dedigin halde gittim o cocugun soylemesi icin mesaj attim yardim istedim. Ona sordum diye aninda engelledi beni 1 hafta sonra fake’le ulastim cevap verdi telefonda konustuk son kez, sevdigini soylemedi ama belli etti kapattiktan snra engelledi. Aradan yine 2 hafta sonra ulastim bu sefer baya guzel konustuk duzelmedi birsey ama en azindan onunda uzuldugunu anladim kimsenin olmadigini amacinin asla beni engellemek olmadigini vs soyledi en sonda engellemicem bu sefer tamam ama birbirimizi unutmamiz icin konusmayalim dedi saygi duydum orada konu kapandi. Sonra ertesi gun onun arkadaslarinda olan biri beni takip etmeye basladi diye beni yanlis anladi ve hak etmedigimi soyledi birdaha ulasirsanda cevap alamicaksin dedi. Benim takip etmedigimi biliyodu ustelik soyledide ama kendimi takip ettirmeme izin verdigim icin oyle seyler dedi. Dusunmeden hareket ettim ne olursa olsun kabul etmemem lazimdi ben o kisiyi takip etmesem bile.. herneyse o gun bugundur engelliyim. Dun aksam mesaj attim fake hesap ile ama direk engellemis. Haksiz yere kaybettim onu.. en cok agirima o gidiyo, ona asla yanlis yapmadim cok seviyorum onu.. daha ne kadar gururumu ayaklar altina alicam hakli oldugum halde ustelik. sizce biraz zaman sonra tekrar ulasmalimiyim? 1 bucuk ay sonra dogum gunum var herseye ragmen birazcik sevdiyse yazar mi dersiniz? Ne yapmaliyim engeli bir sure sonra kaldirir mi? Ona asla yanlis yapmadim Allah yukarida sahit :((
2 bucuk senelik sevgilim beni terk etti, heryerden engelliyim ne yapmaliyim?