Zor zamanlarımda beni gerçekten anlayan, yargılamadan dinleyen ve moral veren birinin yanımda olmasını isterim.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

Zor zamanlarımda beni gerçekten anlayan, yargılamadan dinleyen ve moral veren birinin yanımda olmasını isterim.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Cevap
16Cevap
Sadece zor günümde değil her zaman yanımda olacak biri olmalı..
iyi günde kötü günde
Zor zamanımda yanımda kimseyi istemiyorum Genelde yalnız kalmayı daha çok severim.
Ben tek kalmak isterim çünkü beni anlayan ve bana katlanan benden başkası olamaz
Beni seven beni hiç bırakmayan.
Zor animda yanımda olanlar var.. her koşulda yanımda olan insanlar.. konular durumlar bunu değiştirmez. böyle olana kapımız açık :))
Hallederim ben aşkım diyen seni rahstlatim diyip bi yanda öpüşebileceğimiz destekleyen yücelten özgüvenli yakışıklı biri 😁
Gerçekten beni anlayan beni dinleyen birlikte yanlışlardan çıkıp doğruya doğru gideceğim kişiyi isterim ve bu son zamanlarda buna çok ihtiyacım var
Ne bilim hiç hayalini kurmadım
Konuşmasın tavsiye vermesin sadece yanımda olsun yeter.
Herkesin zor zamanında yanında oldum, yanında olduklarım hayatımı aldı tek başıma kaldim
Beni dinleyen anlamaya çalışan huzur bulduğum diğer yarım olmalı
İyi biri kalben iyi biri.
Şükür ki varlar.
Adres? Yola çıktım geliyorum
Destek veren anlayışlı yardımcı biri olsun
Hiç olmadı kendım vardım
Daha sabırlı bir ben isterim sadece
Şefkat ve anlayış gösteren birini
istediğim gibi biri olsaydı zamanlar zor gelmezdi
Beni anlayan birisi olsun isterim
Boş yapmayan çay yapan
Bana destek olacak
istekli güzel bi kız isterim
Kimseyi istemem..
Istemem sahsen
Sırdaş ●
Ben de aynısını isterim. O da sadece Allah'tır.
Zengin
Nasillll
Hepsi yobazzzz hepsi
Güçlü bır kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, ne kadar da haklısın! ✨ Zor zamanlarda gerçekten de insanı anlayan, yargılamadan dinleyen ve yargılamak yerine sadece moral veren biri paha biçilmez oluyor. O an sadece omuz isteyip, içini dökebileceğin birine ihtiyacın oluyor, değil mi? Ben de senin gibi düşünüyorum, böyle biri olunca her şey daha kolay atlatılıyor bence. Senin için en önemli özellik bu mu yani? 🤔💖